Kde sledovať Oktagon 33 naživo - livestream a priamy prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon MMA prekračuje hranice Česka a Slovenska. Prvý zahraničný turnaj vo Frankfurte Oktagon 33 sa uskutoční už tento víkend. Nenechajte si ho ujsť! V článku vám prinesieme návod, ako a kde ho sledovať naživo.

Oktagon 33 naživo na TV Tipsport. Foto: Tipsport

Oktagon 33, Frankfurt (Nemecko) - informácie, dátum, čas a miesto

Veľký nemecký galavečer Oktagon 33 sa koná v sobotu 4. júna 2022 od 18:00 hod v aréne Festhalle vo Frankfurte. Predstavia sa na ňom viacerí legionári, nemeckí borci, ale aj česko-slovenskí bojovníci Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 33 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V prvom rade to bude hlavný titulový zápas v ľahkej váhe. Slovenská legenda Ivan Buchinger v ňom bude obhajovať titul šampióna proti známej firme, mladému Belgičanovi Losene Keitovi.

V hlavnom predzápase sa predstavia dvaja nemeckí bojovníci – hviezdny Stephan Pütz a Martin Zawada. Publikum poteší aj rodák priamo z Frankfurtu Christian Eckerlin, ktorý sa postaví Brazílčanovi Denilsonovi Neves de Oliveirovi.

No a potom je to, samozrejme, MMA návrat českého "Terminátora" Karlosa Vémolu, proti ktorému sa postaví skúsený Poliak Michal Pasternak.

Z českej bojovej scény budú vo Frankfurte štartovať aj Zdeněk Polívka a Jaroslav Pokorný. Najdôležitejšie informácie o turnaji a kompletnú fight card Oktagon 33 nájdete TU

Oktagon 33 naživo - livestream online na TV Tipsport

Napriek zmenám v streamovaní domácich turnajov Oktagon MMA, tentokrát máme dobrú správu. Celý turnaj, teda všetky zápasu z Frankfurtu nájdete v ponuke online športových prenosov na TV Tipsport. Ak máte konto v Tipsporte a v uplynulom mesiace ste pretipovali aspoň 1,20 EUR, máte prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane Oktagon 33 na ďalších 30 dní celkom zadarmo.

Ak sa rozhodnete zaregistrovať v Tipsporte TU a TERAZ ako nový zákazník, tešiť sa môžete na atraktívny vstupný bonus v podobe kreditu na prvé stávky a tiež okamžitý bezpodmienečný prístup k livestreamom na prvých sedem dní.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Ako a kde sledovať živý prenos Oktagon 33: Buchinger vs. Keita? PPV priamy prenos na Oktagon.TV

Televízny priamy prenos u nás neuvidíme, avšak stále si môžete zakúpiť už osvedčený a kvalitný Full HD online prenos cez oficiálnu platformu Oktagon.TV. V predpredaji, teda do piatku, zaplatíte za PPV (pay-per-view) 10,99 EUR, v deň zápasu, teda v sobotu, už 13,99 EUR. V tomto prípade sa teda oplatí poponáhľať.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Karlos Vémola

Karlos Vémola – legendárny český MMA bojovník

Karlos „Terminátor“ Vémola je jeden z najvýraznejších českých MMA bojovníkov v súčasnosti. Bol prvým Čechom, ktorý sa predstavil v UFC.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.