Box: Usyk vs. Dubois dnes – livestream, priamy prenos, PPV?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jeden z najdôležitejších zápasov v boxe tohto roku sa uskutoční tento víkend v poľskej Wroclavi. Oleksandr Usyk bude obhajovať tituly v ťažkej váhe proti mladému Britovi. Dá sa turnaj sledovať naživo aj na Slovensku?

🕙 ZAČIATOK ZÁPASU 🕙
TV PRENOSLIVESTREAMPPV ONLINE

Oleksandr Usyk Foto: Profimedia

Box: Oleksandr Usyk vs. Daniel Dubois – informácie, dátum, čas a miesto zápasu o titul v ťažkej váhe

Ukrajinec Oleksandr Usyk bude obhajovať svoje opasky v ťažkej váhe proti mladému britskému vyzývateľovi Danielovi Duboisovi dnes (v sobotu) 26. augusta 2023 na boxerskom galavečere v Tarczynski Aréne v poľskej Wroclavi. Podujatie sa začína o 18:00 hod, hlavný súboj príde na rad okolo 22:00 hod. Kliknite sem a stavte si na výsledok zápasu aj s bonusovým kreditom!

Box sleduj priebeh zápasu tu

TV priamy prenos: Kde môžete sledovať box Usyk vs. Dubois v televízii (Nova Sport, DajTo, Premier Sport)?

So živým vysielaním z tohto zápasu na Slovensku je to doposiaľ trochu problém. Oficiálne priamy prenos nepotvrdila zatiaľ žiadna televízia. Potvrdený máme iba záznam na kanáli Nova Sport 1, aj to až v pondelok 28. augusta o 21:30, teda dva dni po podujatí. Zápasy o titul v ťažkej váhe však slovenské televízie zvykli vysielať. V minulosti to bola najmä TV DajTo.

Podrobnú analýzu, štatistiky, porovnanie boxerov, kurzy a náš tip na výsledok titulového zápasu Usyk vs. Dubois nájdete na tomto odkaze sipka

LIVE stream: Ako sledovať zápas o titul Usyk vs. Dubois na VOYO

Keďže vysielacie práva na tento galavečer získala TV Nova, zaradila turnaj s Usykom a Duboisom do programu živých prenosov na streamovacej službe VOYO. Háčik je však v tom, že ide iba o české Voyo.cz. Slovenská verzia tejto platformy do týchto chvíľ tento zápas v boxe nepromovala a nemá ho ani v ponuke.

Ak sa teda nachádzate na území Českej republiky, môžete si zaplatiť české Voyo a pozrieť si Oleksandra Usyka v sobotu večer naživo celkom pohodlne. V inom prípade to bude zrejme veľmi ťažké.

ONLINE a PPV: Kto vysiela box Usyk vs. Dubois vo svete (USA, Veľká Británia, Poľsko, Ukrajina)?

Zoznam oficiálnych vysielateľov tohto galavečera je celosvetovo pomerne široký, problém je však s dostupnosťou týchto prenosov na slovenskom území. Pozrite si však aspoň prehľad vysielateľov v rôznych krajinách. Možno ho využijete.

  • USA: ESPN+ (platená streamovacia služba)
  • Kanada: TSN+ (platená streamovacia služba)
  • Poľsko a Ukrajina: MEGOGO (platená streamovacia služba)
  • Česká republika: VOYO (platená streamovacia služba)
  • Veľká Británia: TNT Sport Box Office (PPV)
  • Austrália: Kayo Sports (PPV)

Bohužiaľ, ani stávkové kancelárie na Slovensku livestream z tohto podujatia nemali v ponuke. Čo však majú, je široký výber kurzov nie len na tento zápas, ale aj na ďalšie boxerské duely, prípadne MMA a iné bojové športy. Ak sa teraz zaregistrujete v Tipsporte sipka dostanete celkom zadarmo aj stávkový kredit v hodnote 20 EUR, ktorý môžete ihneď vsadiť na váš prvý tiket.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆