Ako a kde sledovať Michala Martínka na turnaji KSW 93 naživo?

Už túto sobotu sa uskutoční ďalší turnaj organizácie KSW, ktorý sa bude prvýkrát konať vo Francúzsku. V hlavnom titulovom zápase ľahkej váhy sa pobijú Salahdine Parnasse a Valeriu Mircea. Nebude chýbať ani česká ťažká váha v podobe Michala Martínka. V článku sa dozviete, ako sledovať turnaj naživo aj zadarmo.

TIPSPORT TV
NOVA SPORT 2 a VOYO
KSW TV

Ako a kde sledovať turnaj KSW 93 naživo? Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kedy a kde sa bude konať turnaj KSW 93

Poľská organizácia mieri už túto sobotu 6. apríla do francúzskej metropoly. Turnaj KSW 93 sa začne o 19:00 h a nabitá fight karta ponúka zápasy deviatich francúzskych zápasníkov. Pod českou vlajkou nastúpi do klietky Michal Martínek, ktorý je bývalým šampiónom ťažkej váhy organizácie Oktagon a svoj zápas si strihne s miestnym fighterom Princom Aounallahom.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 93 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte KSW 93 NAŽIVO cez livestream zdarma na Tipsport TV

Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport uvítajú živý prenos turnaja KSW 93, ktorý môžu sledovať zadarmo na Tipsport TV. Prístup k livestreamu zdarma dostanete, ak máte aktívny hráčsky účet a v posledných 30 dňoch ste vsadili aspoň 1,20 eur.

Pre nových zákazníkov prináša Tipsport všetky športové prenosy zadarmo na prvých 7 dní po vytvorení konta. Zaregistrujte sa teraz a získate aj vstupný bonus v hodnote 20 eur.

Priamy prenos na TV Nova Sport 2 a na Voyo

Streamovacia platforma Voyo prinesie živý prenos z turnaja KSW 93 a začiatok vysielania je naplánovaný na 19:15 h. Na Voyo nájdete kompletný archív uplynulých turnajov organizácií RFA, KSW a UFC. Mesačne vás vyjde predplatné na 5,99 eur. Televízia Nova Sport 2 prinesie priamy prenos tohto galavečera v rovnakom čase ako Voyo.

sipka Kliknite sem a stavte si na všetky zápasy KSW 93

Oficiálne PPV online na KSWTV.com

Živý prenos z galavečera máte možnosť sledovať aj prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý vás vyjde na 9,99 eur a zakúpite si ho na oficiálnych stránkach KSWTV.com.

Ak turnaj nestihnete naživo, máte na 72 hodín k dispozícii záznam. PPV prenos je vo FULL HD kvalite, a sledovanie zápasov si užijete ako na telefóne, tak na tablete alebo na Smart TV.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC Fight Night: Allen vs. Curtis 2 - analýza a tip

UFC Fight Night: Allen vs. Curtis 2 v Las Vegas – fight card a výsledky turnaja

Poslednú sobotu sme mohli sledovať ďalší event organizácie UFC, ktorý sa uskutočnil v Las Vegas. V hlavnom zápase sa predstavili Brendan...

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...

PML 7 - Chochlikova vs Dinh

PML 9: Monika Chochlíková sa doma v Trenčíne stretne v ringu so Soniou Dinh

Špičková thaiboxerka Monika Chochlíková bude zápasiť so švajčiarskou jednotkou Soniou Dinh. Viac o turnaji, analýzu zápasu a tip nájdete v...