Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 - informácie, dátum a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Druhý októbrový víkend sa v Las Vegas odohrá ďalší veľký boxerský súboj. O titul šampióna v ťažkej váhe sa opäť pobijú Tyson Fury a Deontay Wilder. Pre oboch to bude už tretí vzájomný zápas.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD A VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Deontay Wilder vs. Tyson Fury Foto: ČTK/AP/Mark J. Terrill

Hodnotenie eventu Fury vs. Wilder III: 9,2/10

  • Dátum a miesto: 9. októbra 2021, Las Vegas, USA.
  • Ponuka stávok: Box môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách.

Box: Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 - informácie, dátum a miesto

Tyson Fury a Deontay Wilder sa prvýkrát stretli v súboji o titul WBC v decembri 2018, zrodila sa však remíza. Obaja tak zostali v profi ringu i naďalej neporazení, ale zápas si zopakovali vo februári 2020. Wilder v ňom padol po technickom knokaute v 7. kole a Fury získal tituly WBC a The Ring v ťažkej váhe, o ktoré sa bude bojovať aj tentokrát.

Američan však pochopiteľne volal po ďalšej odvete a tej sa mu dostalo po vyše roku od jeho prvej prehry v kariére. Zápas sa mal konať už 6. júla, Fury bol však pozitívne testovaný na koronavírus, a tak sa termín v boxerskom kalendári posunul. Tretie pokračovanie vzájomnej rivality Tyson Fury vs. Deontay Wilder sa teda uskutoční v noci zo soboty 9. októbra na nedeľu 10. októbra v T-Mobile Arene v Las Vegas. Kliknite sem a stavte si na víťaza aj s bonusom za jednoduchú online registráciu.

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW BOX: TYSON FURY vs. DEONTAY WILDER III
🏟️ Dejisko: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
⚔️ Bilancia: Tyson Fury: 30-0-1 / Deontay Wilder: 42-1-1
⏰ Dátum a čas: Sobota 9. októbra - nedeľa 10. októbra 2021
📺 Livestream a priamy prenos: PPV (Pay-Per-View)

Tyson Fury vs. Deontay Wilder III - analýza, kurzy a tip

Extravagantný a svojský rodák z Manchestru Tyson Fury (33) mal doposiaľ pri vzájomných konfrontáciách s Wilderom navrch. "The Gypsy King", ktorý napriek mnohým vlastným problémom a nie celkom atletickej forme porazil aj Vladimíra Klička či Dereka Chisoru, ešte v profesionálnom ringu ani raz neprehral.

Boxer s ortodoxným štýlom, ale neortodoxným zhrbeným postojom a pohybom, dokáže súperov často prekvapiť nepripraveným a neučesaným úderom. Tieto Furyho rany môžu prísť prakticky odkiaľkoľvek. Aj preto má bilanciu 30 výhier (21 knokautov) a 1 remíza.

Posledný vzájomný zápas a víťazstvo Tysona Furyho:

Alabama nemá veľa svetových boxerov a Deontay Wilder (35) má na konte dokonca aj bronzovú olympijskú medailu z Pekingu 2008. "The Bronze Bomber" ťahal neuveriteľnú sériu 42 víťazstiev bez jedinej prehry. Až napokon vlani padol v odvete s Furym.

Wilder je výborný atlét, ktorý disponuje obrovskou silou. Ak dobre trafí, sú z toho zdrvujúce "highlightové" knokauty. Niet divu, že je držiteľom niekoľkých ocenení za najlepšie KO roka. Naposledy "dal dole" Luis Ortiza v novembri 2019.

TIP: Tyson Fury opäť zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Tysona Furyho.

I keď by sa už patrilo, aby niekto konečne "neohrabaného" Furyho zastavil a tiež by sa patrilo, aby sa Wilder revanšoval, všetky stávkové kancelárie na svete favorizujú "Gypsy Kinga". Všetci odborníci a analytici predpovedajú ďalšie víťazstvo Tysona Furyho. A tak odporúčame držať sa všeobecného názoru a tipovať triumf Angličana.

World Heavyweight Championship: Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 - fight card, program, zápasy a výsledky

Zápas Fury vs. Wilder napokon priniesol boxerské divadlo, aké svet už dlho nevidel. Bolo to ako z filmu Rocky. Tyson Fury dostal v priebehu 10 kôl niekoľko takmer definitívnych úderov. Niekoľkokrát padol na zadok a zbieral sa zo zeme. Wilder bol však z obrovskej a opakovanej snahy doraziť "Gypsy Kinga" v 11. kole už totálne uťahaný, čo Fury využil a jedným zo svojich nepripravených úderov súpera poslal k zemi.

Tyson Fury tak zostal naďalej neporazený, obhájil opasky WBC aj The Ring a dokázal, že napriek všetkému je azda najlepším boxerom súčasnosti.

V ďalších zápasoch na fight card sa tešili Frank Sánchez, ktory obhájil kontinentálny titul WBC, Robert Helenius, Jared Anderson a na "undercard" aj Edgar Berlanga, Vladimir Hernandez a Viktor Vikhryst.

TYSON FURY vs. DEONTAY WILDER - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main Card
Heavyweight (o tituly WBC a The Ring) Tyson Fury (KO) vs. Deontay Wilder
Heavyweight (o kontinentálny titul WBC) Efe Ajagba vs. Frank Sánchez (na body)
Heavyweight Robert Helenius vs. Adam Kownacki (diskval.)
Heavyweight Jared Anderson (TKO) vs. Vladimir Tereshkin
Undercard
Super middleweight Edgar Berlanga (na body) vs. Marcelo Esteban Coceres
Light middleweight Vladimir Hernandez (na body) vs. Julian Williams
Heavyweight Viktor Vikhryst (KO) vs. Mike Marshall

Ako sledovať box Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 - PPV, livestream, priamy prenos

Priamy prenos z nadchádzajúceho boxerského podujatia bude už tradične dostupný primárne prostredníctvom PPV (pay-per-view) cez viaceré platformy ako BT Sport Box Office, ESPN PPV či Fox Sports.

Vysielacie práva už majú niektoré zahraničné televízie. Posledný vzájomný súboj Furyho s Wilderom sme na Slovensku mohli sledovať v priamom prenose na TV Dajto. Či bude napokon galavečer dostupný na niektorej z našich základných či platených televíznych staníc, si musím počkať. Zatiaľ takéto informácie nemáme.

Ani na webe stávkových kancelárií v ponuke športových prenosov nemôžeme očakávať dostupný livestream. Bude tak nutné hľadať na internete. Každopádne, Tipsport bude mať opäť pripravený bohatú ponuku kurzov na zaujímavé live stávky v priebehu zápasu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Attila Végh vs. Karlos Vémola - Zápas storočia

Attila Végh aj Karlos Vémola budú boxovať. Nie proti sebe

Dve najväčšie legendy česko-slovenskej MMA Attila Végh a Karlos Vémola si to vyskúšajú v boxerskom ringu 🥊 Nepostavia sa však proti sebe.

Anthony Joshua

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk - informácie, dátum a kurzy

Na elitnej scéne svetového boxu sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému zápasu v ťažkej váhe s označením ⚡The Perfect Storm⚡ Hviezdny Anthony...

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...