Tyron Woodley vs. Jake Paul - informácie, dátum a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

YouTuber Jake Paul sa po víťazstve nad Benom Askrenom chystá v boxerskom ringu zdolať ďalšiu hviezdu MMA. Tentokrát sa proti nemu postaví bývalý šampión UFC Tyron Woodley. Dátum zápasu je známy.

INFORMÁCIE a KURZY - ANALÝZA a TIP - VÝSLEDKY - LIVESTREAM - STAREDOWN

Tyron Woodley Foto: lev radin/Shutterstock.com

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley - informácie, dátum a kurzy

Ďalší zo série populárnych zápasov influencer vs. profík sa uskutoční v nedeľu 29. augusta 2021. Súboj Jake Paul vs. Tyron Woodley bude, samozrejme, vrcholom podujatia. Miesto konania bude hala Rocket Mortgage Fieldhouse v Clevelande, v štáte Ohio.

sipka Kliknite sem a tipujte box aj s bonusom za jednoduchú online registráciu.

Stávkové kancelárie už na tento event vypísali aj prvé kurzy. Tie sú napriek jednoznačne väčším skúsenostiam Woodleyho z bojových športov až príliš vyrovnané. Miernym favoritom je podľa bookmakerov zatiaľ veterán UFC s kurzom 1,80. Jake Paul obišiel len o niečo "horšie", momentálne pri jeho mene svieti kurz 1,88.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Tyron Woodley vs. Jake Paul - analýza a tip na víťaza

Jake Paul síce má v ringu bilanciu 3-0, ale bojoval zatiaľ iba s YouTuberom AnEsonGib, basketbalistom Nateom Robinsonom a napokon síce knokautoval bývalého šampióna Bellatoru a legendu UFC Bena Askrena, ale ten zápas bol viac divadlom ako realitou. Jeho brat Logan Paul nedávno boxoval s Floydom Mayweatherom a rozdiel bol v ringu evidentný.

Teraz bude stáť 24-ročný rádoby boxer, no v prvom rade producent a YouTuber s viac ako 20 miliónmi odberateľov, proti skutočnému bojovníkovi, ktorý ešte v marci tohto roku bojoval v klietke UFC.

Tyron Woodley sa stal v júni 2016 šampiónom welterovej váhy UFC, keď zdolal Robbieho Lawlera. Následne titul v priebehu dvoch rokov štyrikrát obhájil a až v marci 2019 o opasok prišiel v súboji s Kamaru Usmanom. Pričom to s ním vydržal celých päť kôl.

Woodleyho profi bilancia v MMA je 19 výhier a 7 prehier. Pričom 7-krát súpera knokautoval. A podľa jeho vlastných slov sa aj tento súboj s mladou internetovou celebritou skončí rýchlym KO.

TIP: Tyron Woodley zvíťazí s kurzom 1,80 sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvom Tyrona Woodleyho.

Ostáva len dúfať, že tentokrát to nebude príliš hraná fraška, pretože mnoho fanúšikov bolo so záverom zápasu s Benom Askrenom veľmi nespokojných. Ak sa bude tentokrát skutočne bojovať, Tyron Woodley musí zvíťaziť.

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley - fight card, program a zápasy (výsledky)

Okrem hlavného zápasu Jake Paul vs. Tyron Woodley sa na galavečere v Clevelande bude konať aj ženský titulový zápas o opasky WBC a WBO medzi Amandou Serrano a Yamileth Mercado. A na karte zápasov sú potvrdené aj ďalšie zaujímavé strety.

Jake Paul opäť zvíťazil

Fanúšikovia tentokrát mohli sledovať celých 8 kôl pomerne vyrovnaného boxu. Tyron Woodley sa nenechal knokautovať a dokonca mal viackrát v zápase Jakea Paula takmer na lopatkách. Obaja borci vydržali až do konca, aby sa dozvedeli väčšinový verdikt rozhodcov v prospech Jakea Paula, ktorý tak stále zostáva v ringu neporazený.

V jedinom ženskom zápase večera obhájila Amanda Serrano svoje opasky WBC aj WBO, keď Yamileth Mercado porazil taktiež na body, avšak v tomto prípade celkom jednoznačne.

Montana Love zdolal Ivana Baranchyka na TKO v 7. kole, Daniel Dubois knokautoval Joea Cusumana už v 1. kole a Tommy Fury zdolal Anthonyho Taylora na body.

BOX: JAKE PAUL vs. TYRON WOODLEY - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Cruiserweight Jake Paul (na body) vs. Tyron Woodley
Women's Featherweight Amanda Serrano (na body) vs. Yamileth Mercado
Weight 140 lbs Montana Love (TKO) vs. Ivan Baranchyk
Heavyweight Daniel Dubois (KO) vs. Joe Cusumano
Weight 180 lbs Tommy Fury (na body) vs. Anthony Taylor

Ako sledovať Tyron Woodley vs. Jake Paul - priamy prenos, livestream, PPV

Špeciálny boxerský zápas Tyron Woodley vs. Jake Paul budete môcť v noci zo soboty 28. augusta na nedeľu 29. augusta sledovať prostredníctvom platformy Showtime, kde je potrebné zakúpiť si prístup cez PPV (pay-per-view).

Rovnako kvalitný oficiálny livestream si môžete zakúpiť aj na ďalšej platenej platforme Fanmio. Ceny PPV prístupu k tomuto zápasu však zatiaľ neboli zverejnené.

Priamy prenos v televízii neočakávame, keďže všetky exkluzívne vysielacie práva majú práve spomínané dve platformy, ktoré ich predávajú.

Video: Tyron Woodley vs. Jake Paul - staredown

Pozrite si oficiálny staredown pred zápasom, kedy sa obaja borci prvýkrát postavili proti sebe tvárou v tvár. Povedali si toho do očí veľmi veľa a Woodley mal zo svojho súpera pomerne dobrú náladu.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ben Askren

Box: Jake Paul vs. Ben Askren – informácie o zápase

Dlhoočakávaný zápas medzi YouTuberom Jakom Palom a UFC veteránom Benom Aksrenom sa uskutoční 17. apríla. Viac informácii si prečítajte...

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather vs. Logan Paul - informácie a výsledok

Jeden z najbohatších športovcov sveta sa opäť vráti na scénu. Floyd Mayweather nastúpi do ringu v exhibičnom zápase proti YouTuberovi...

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...