Jake Paul vs. Tyron Woodley - informácie, livestream a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Vo svete celebritného boxu sa opäť niečo zomlelo a my sa môžeme tešiť na veľkú odvetu súboja Jake Paul vs. Tyron Woodley. Dokáže sa wrestler pomstiť namyslenému youtuberovi?

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Tyron Woodley Foto: lev radin/Shutterstock.com

Aktualizácia: Knokaut - Jake Paul zostáva neporazený

Jake Paul to opäť dokázal. V ďalšom veľmi vyrovnanom zápase, kde známy youtuber inkasoval aj niekoľko tvrdých a dalo by sa povedať, že bodovo ťahal za kratší koniec, dostal veterán UFC Tyron Woodley tvrdý knokaut. Ten prišiel v závere 6. z 8. vypísaných kôl. Paul trafil pravou zadnou a jeho súper išiel k zemi. Večer v Tampe bol úspešný aj pre Amandu Serrano, Derona Williamsa či Liama Paroa.

Odveta: Jake Paul vs. Tyron Woodley - informácie, dátum a miesto

Už v sobotu 18. decembra 2021 sa uskutoční nečakaná, ale mimoriadne vítaná odveta medzi dvoma celebritnými rivalmi v boxe. Youtuber a influencer Jake Paul vs. UFC legenda Tyron Woodley. Dejiskom podujatia, na ktorom sa títo dvaja borci opäť stretnú, bude Amalie Aréna v Tampe na Floride. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na víťaza zápasu aj s bonusom!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Pôvodne mal Jake Paul boxovať na Floride s Tommym Furym. Brat slávneho šampióna v ťažkej váhe Tysona Furyho však účasť v zápase napokon odriekol. Woodley na nič nečakal, okamžite sa chopil uvoľnenej príležitosti a prihlásil sa na odvetu.

Box: Tyron Woodley vs. Jake Paul 2 - analýza, kurzy a tip

Tyron Woodley (39) v profi MMA dosiahol bilanciu 19 výhier - 7 prehier - 1 remíza. Bol úradujúcim šampiónom welterovej váhy UFC. Bývalý wrestler sa tak po živote v osemhrannej klietke na "staré kolená" vydal na dráhu profesionálneho boxera. Za sebou má však zatiaľ iba jeden prvý zápas proti Paulovi, ktorý prehral na body. Nepredviedol však zlý výkon.

Jake Paul (24) je kontroverzný mladý milionár, ktorý si užíva život naplno a plní si všetky svoje sny. Pred pár rokmi sa rozhodol, že chce byť boxerom a odvtedy vyhral už päť zápasov, vrátane jedného amatérskeho. Postupne zdolal konkurenčného youtubera AnEsonGib-a, basketbalovú legendu Natea Robinsona, ex-šampióna Bellatoru Bena Askrena a naposledy teda aj Woodleyho. S profi bilanciou 4-0 je to zatiaľ skvelý štart kariéry.

TIP: Tyron Woodley zvíťazí (kurz 3,07sipka Stavte si vo Fortune!

Tipujeme víťazstvo Tyrona Woodleyho.

Aj keď Paul nie je vyslovene vysoký, oproti Woodleymu má stále výhodu zhruba 8 centimetrov, čo aj do rozsahu môže v boxe hrať nezanedbateľnú úlohu. Možno aj preto sa mu podarilo naposledy proti skúsenému fighterovi uspieť. Do odvety ide Jake s cieľom vymazať akékoľvek pochybnosti.

Pre Woodleyho, ktorý si bol už v prvom stretnutí istý víťazstvom, to bola potupa. Teraz ju chce za každú cenu odčiniť. Doslova sa kvôli tomu vtlačil na uvoľnené miesto po Tommym Furym. Vzhľadom na to, že Tyron vie, kde urobil naposledy chyby, očakávame úspešnú pomstu.

Paul vs. Woodley II (Boxing Event) - fight card, program, zápasy a výsledky

Kompletný prehľad výsledko nájdete v nasledujúcej tabuľke

PAUL vs. WOODLEY II - FIGHT CARD (VÝSLEDKY)
Main Card
Cruiserweight Jake Paul (KO) vs. Tyron Woodley
Women's Lightweight Amanda Serrano (na body) vs. Miriam Gutiérrez
Heavyweight Deron Williams (na body) vs. Frank Gore
Light welterweight Liam Paro (na body) vs. Yomar Álamo
Preliminary Card
Super middleweight Anthony Taylor vs. Chris Avila (na body)
Curiserweight J'Leon Love (na body) vs. Marcus Oliveira
Welterweight Jeovanny Estela (na body) vs. Chris Rollins

Ako sledovať naživo odvetu v boxe Jake Paul vs. Tyron Woodley - priamy prenos, livestream a PPV

Aj tento celebritný boxerský turnaj sa bude vysielať výlučne online na známej platforme Showtime. Priamy prenos si teda budete musieť zakúpiť tradične prostredníctvom PPV (pay-per-view).

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jake Paul

Jake Paul alias Problémové dieťa – životopis a kariéra v boxe

YouTuber, podcaster, herec, raper, influencer a boxer 🥊 Jake Paul je jednou z najznámejších osobností medzi mladými Američanmi.

Tyron Woodley

Tyron Woodley - kariéra bývalého šampióna UFC

MMA bojovník, wrestler, príležitostný herec, celebrita a po novom aj boxer 🥊 Tyron Woodley je legendárna postava UFC. Vybudoval si meno,...

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...