Box: Mayweather vs. Chalmers - exhibícia, dátum, analýza, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Legendárny boxer Floyd Mayweather chystá ďalšiu exhibíciu. Neporazený Američan sa postaví bývalému zápasníkovi MMA a hviezde reality show. Prečítajte si o tomto zápase viac.

INFORMÁCIEANALÝZAFIGHT CARDLIVESTREAM

Floyd Mayweather Jr. Foto: Profimedia

Box: Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers (exhibícia) - informácie, dátum a miesto

Už piaty exhibičný zápas po skončení svojej aktívnej profesionálnej kariéry si Floyd Mayweather Jr. odkrúti 25. februára 2023 v O2 Aréne v Londýne. Jeho súperom tentoraz bude bývalý MMA zápasník z Bellatoru a hviezda reality show Aaron Chalmers. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte bojové športy aj celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

FLOYD MAYWEATHER POROVNANIE AARON CHALMERS
46 rokov vek 35 rokov
Profi box: 50–0
Exhibície: 3(5)–0
bilancia MMA: 5–2
Profi box: 1–0
27 (3) knokauty 2
173 cm výška 178 cm
ortodoxný postoj ortodoxný

Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers - box, analýza, stávky, kurzy a tip

Floyd Mayweather je celý život neporazený boxerský šampión a držiteľ opaskov WBA, WBC, WBO, IBA, IBF, IBO aj The Ring vo svojich kategóriách. Profesionálnu kariéru ukončil v roku 2017 špeciálnym zápasom proti Conorovi McGregorovi, keď zaokrúhlil svoju bilanciu na 50 zápasov a 50 víťazstiev, 27-krát z toho vyhral knokautom.

"The Money" boxoval proti najlepším borcom svojej váhy ako sú Manny Pacquiao, Marcos Maidana, Victor Ortiz a ďalší. Poraziť ho však nedokázal nikto. A to platí aj v exhibíciách. Nastúpil v nich zatiaľ 5-krát, 3-krát zvíťazil KO a 2-krát sa zápas nebodoval.

Od roku 2018 má 45-ročný Američan za sebou takéto súboje s Tenshinom Nasukawom, Loganom Paulom, Donom Mooreom, Mikuru Asakurom a naposledy s Dejim Olatunjim.


Aaron Chalmers je rodák z britského Newcastle, ktorý má mnoho prezývok. Najviac mu však prischla "The Joker". Je bývalým zápasníkom zmiešaných bojových umení v organizáciách BAMMA aj Bellator (bilancia 5–2), no viac sa preslávil ako účinkujúci v rôznych reality show: Geordie Shore, Ex on the Beach či Just Tattoo of Us.

Práve tetovania sú jeho signifikantným poznávacím znakom. V súčasnosti si začal niektoré staré "kerky" na hornej polovici tela s rôznych dôvodov prekrývať a ako to bude celé pokračovať sa možno je fanúšikovia dozvedia v ďalšej reality show.

Chalmers má dokonca za sebou aj jeden zápas v profesionálnom boxe. V júni 2022 nastúpil v liverpoolskej Echo Aréne proti nikaragujskému boxerovi Alexandrovi Zeledonovi a zvíťazil na body. Nebude to teda celkom odovzdaný súper ani pre Mayweathera.

Náš TIP: Mayweather zvíťazí (kurz 1,05sipka Kurzy čoskoro vo Fortune!

FORTUNA KURZY: MAYWEATHER vs. CHALMERS
MAYWEATHER 1 (1,05) ⭐ CHALMERS 2 (9,00)

Keďže Mayweather mal pôvodne nastúpiť proti britskému kickboxerovi Liamovi Harrisonovi, ktorý však kvôli zraneniu a nutnej operácii svoju účasť zrušil, stávkové kancelárie zatiaľ nepripravili kurzy na jeho nového súpera. Ale to je iba otázka času.

Odporúčame vo Fortune tipovať víťazstvo Mayweathera. Netreba o tom zbytočne dlho diskutovať. Floyd jednoducho neprehrá s nejakou v ringu neskúsenou televíznou celebritou.

Royal Pain: Mayweather vs. Chalmers - fight card, program, zápasy (výsledky)

"Royal Pain" je názov tohto britského boxerského podujatia, čo sľubuje divákom tvrdý, krvavý a bolestivý boj. Kiež by to bola pravda. Kompletnú kartu zápasov tohto turnaja nájdete v nasledujúcej tabuľke, kde sa po skončení podujatia objavia aj výsledky.

ROYAL PAIN: MAYWEATHER vs. CHALMERS (BOX) - FIGHT CARD
Exhibícia Floyd Mayweather Jr. nebodované Aaron Chalmers
Exhibícia Natalie Nunn (KO) vs. Tommie Lee
Cruiserweight Ulysses Diaz vs. Khalas Karim
Lightweight J'Hon Ingram vs. Meeks Kastelo
Heavyweight Antonio Zepeda vs. Christopher Lovejoy
Super welterweight Kevin Johnson vs. Mike Hales
Light heavyweight Sammy-Jo Luxton vs. Haylewy Barraclough

Ako a kde sledovať exhibičný box Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers - priamy prenos, livestream a PPV

Keďže ide o podujatia na území Veľkej Británie, mohlo by byť pravdepodobne vysielané naživo prostredníctvom televízie či online platformy Sky Sports. Stopercentne sa bude predávať PPV (pay-per-view). Na definitívne potvrdenie si však ešte musíme počkať. V súčasnosti totiž nemáme žiadne oficiálne správy o vysielateľoch najmä na medzinárodnom poli.

Určite však vieme, že tento turnaj nenájdete v ponuke livestreamov na webe stávkových kancelárií. Kurzy sa však v ponuke budú. Preto odporúčame sledovač menovite web Fortuny, ktorá sa boxu a bojovým športom venuje dostatočne. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a získate až trojitý vstupný bonus, s ktorým si môžete na box vsadiť zadarmo i celkom bez rizika.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Phil De Fries (KSW)

KSW 79: Liberec - informácie, dátum, zápasy, livestream

Elitná poľská MMA organizácia KSW expanduje❗ Získala do svojich radov viacero českých i slovenských bojovníkov a teraz zavíta do Liberca❤️

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...