Box: Chisora vs. Pulev 2 - analýza, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Obnovenie rivality dvoch legiend ťažkej váhy. Derek Chisora a Kubrat Pulev sa po šiestich rokoch znova stretnú v jednom ringu. Už tento víkend!

INFORMÁCIEKURZYKARTA a VÝSLEDKYNAŽIVO

Dereck Chisora Foto: Stefan Holm/Shutterstock.com

Výsledky: Chisora zbúral papierové prognózy tesným víťazstvom

Bol to dlhý, taktický, ale aj tvrdý súboj. Britský veterán Dereck Chisora sa v ňom nedržal nečakane dobre. Bol to práve Pulev, kto si už z piateho kola odniesol veľkú ranu nad ľavým a z desiateho aj nad pravým okom. Obaja borci, či už dobití alebo unavení, však 12 kôl dokončili na rade boli bodoví rozhodcovia. Tí sa napokon na výsledku nezhodli. No keďže dva z troch videli tesné víťazstvo Chisoru, konalo sa prekvapenie.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov boxerského galavečera v Londýne

Derek Chisora vs. Kubrat Pulev 2 (Total Carnage) - informácie, dátum a miesto

V londýnskej O2 Arene sa v sobotu 9. júla 2022 večer uskutoční veľký boxerský turnaj. Vo svetle reflektorov budú hlavní protagonisti Derek Chisora a Kubrat Pulev, ktorí si po viac ako šiestich rokoch opäť zmerajú sily. Stará rivalita ožije a očakáva sa intenzívná bitka. Galavečer doplnia aj ďalšie zaujímavé zápasy, vrátane dvoch titulových súbojov. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box aj s 20-eurovým bonusom!

Box sleduj priebeh zápasu tu

DEREK CHISORA POROVNANIE KUBRAT PULEV
38 rokov vek 41 rokov
32–12 bilancia 29–2
23 knokauty 14
188 cm výška 194 cm
188 cm dosah 202 cm
ortodoxný postoj ortodoxný

Box: Derek Chisora vs. Kubrat Pulev (odveta) - analýza, kurzy a tip

Prvý vzájomný zápas, 7. mája 2016 vo nemeckom Hamburgu, vyhral Kubrat Pulev na body. Bol to súboj o voľný európsky titul v ťažkej váhe. Odvtedy však prešlo už veľa času...

Mladší z dvojice skúsených borcov je Derek Chisora. Britský boxer narodený v Zimbabwe je bývalým svetovým šampiónom ťažkej váhy v organizáciách WBO, WBA a tiež európskym a britským šampiónom. V súčasnosti však žiadny opasok nevlastní. V minulosti viackrát bojoval aj o prestížny titul WBC, ale nepustili ho k nemu Vitalij Kličko ani Dillian Whyte.

Chisora je profi boxerom už 15 rokov, má bilanciu 32 výhier – 12 prehier, z toho 23 knokautov. V posledných rokoch však už ťahá akosi za kratší koniec. Za sebou má sériu troch neúspešných zápasov o interkontinentálny titul WBO. Dvakrát podľahol Josephovi Parkerovi, raz Oleksandrovi Usykovi.

Bulhar Kubrat Pulev má už po štyridsiatke (41), napriek tomu je v oveľa lepšej forme ako jeho náprotivok. Dámy a páni, hovoríme o jednom z najlepších boxerov ťažkej váhy všetkých čias. Tento muž má na konte 29 výhier a iba 2 prehry. Tie dve prehry prišli v súbojoch s velikánmi ako Vladimir Kličko (2014) a Anthony Joshua (2020). Boli to dôležité titulové zápasy, v ktorých Pulev neuspel, no všetko ostatné vo vsvojej kariére vyhral.

Európsky šampión v amatérskom boxe exceloval a vždy exceluje aj v profi ringu. Pulev je bývalým šampiónom WBA, IBF aj európskym šampiónom v ťažkej váhe. Naposledy (14. mája 2022) bojoval s Jerrym Forrestom, ktorého v desiatich kolách porazil na body. "Kobra" je vysoký chlap s dlhým dosahom, vďaka čomu sa proti nemu bije veľmi ťažko. Dokáže si súperov držať od tela, ale zároveň aj útočiť z nečakaných pozícií. A v sobotu bude favoritom.

Náš TIP: Kubrat Pulev zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Dereck Chisora vs. Kubrat Pulev v Tipsporte!

Na základe skúseností z ťažkých zápasov, na základe formy, ktorú dlhodobo preukazuje, je horúcim kandidátom na víťazstvo v tomto súboji Pulev. Chisoru už raz porazil a všetko nasvedčuje tomu, že to zopakuje. Očakávame však poriadne tvrdý zápas, v ktorom sa obaja borci budú snažiť toho druhého knokautovať. Inak to totiž bude pre jedného i druhého veľmi dlhý a náročný večer. Chisora je z formy a Bulhar to využije. Kubrat Pulev cez víkend zvíťazí.

Chisora vs. Pulev 2 (Matchroom Boxing) - fight card, program, zápasy (výsledky)

Kým sa sobotný večer nachýli k súboju medzi Derekom Chisorom a Kubratom Pulevom, uvidíme v Londýne niekoľko veľmi zaujímavých zápasov. Najviac lákajú najmä tie titulové. O opasok v strednej váhe sa pobijú Felix Cash a Vaughn Alexander. No a v super-welterovej divízii sa rozhodne o titule medzi Caoimhinom Agyarkom a Lukaszom Maciecom.

BOX: DEREK CHISORA vs. KUBRAT PULEV 2 - FIGHT CARD (VÝSLEDKY)
Heavyweight (title) Derek Chisora (SD) vs. Kubrat Pulev

Super Welterweight

Israil Madrimov (D) vs. Michel Soro (D)
Heavyweight Fabio Wardley (TKO) vs. Chris Healey
Super Welterweight (title) Caoimhin Agyarko (UD) vs. Lukasz Maciec
Women's Super Bantamweight Ramla Ali (PTS) vs. Agustina Marisa Belen Rojas
Heavyweight
Solomon Dacres (PTS) vs. Kevin Nicolas Espindola
Super Bantamweight Yousuf Ibrahim (PTS) vs. Francisco Rodriguez

Sledujte zápas v boxe Derek Chisora vs. Kubrat Pulev II - priamy prenos, livestream a PPV

Zápas a celý turnaj sa odohrá pod hlavičkou organizácie Matchroom Boxing. Hlavným vysielateľom je športová streamovacia platforma DAZN, ktorá sa špecializuje na boxerské súboje, a práve tam nájdete online živý prenos z celého podujatia. Zakúpiť si ho môžete ako PPV (pay-per-view) na jeden turnaj alebo využiť výhodné mesačné predplatné.

O ďalších legálnych možnostiach, ako si tento turnaj pozrieť, v súčasnosti nemáme žiadne informácie. Dostupný nebude ani livestream na webe stávkových kancelárií.

Napriek tomu vám odporúčame zájsť na web Tipsportu a využiť ponuku výhodných kurzov na tento zápas. Zaregistrujte sa v Tipsporte hneď teraz ako nový zákazník a na Puleva či Chisoru si môžete vsadiť dokonca celkom zadarmo až za 20 EUR!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jake Paul (vs. Tommy Fury)

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury - informácie, livestream a kurzy

Jake Paul ide znova do ringu 🥊️ konečne vyzve Tommyho Furyho, s ktorým sa mal stretnúť už v auguste minulého roka ⭐ Kedy a kde❓

Mike Tyson (2023)

Mike Tyson – legenda, ktorú môžete milovať alebo nenávidieť

Mike Tyson je kontroverzný boxerský fenomén, ktorého pozná celý svet. Nesie si so sebou mnoho úspechov i škandálov. Prečítajte si príbeh...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆