Box: Andy Ruiz vs. Luis Ortiz - info, kurzy a tip na livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend môžeme opäť sledovať špičkový profesionálny box. V Los Angeles sa proti sebe postavia bývalý šampión a bývalý dočasný šampión ťažkej váhy. Informácie, kurzy, analýzu a návod, ako sledovať zápas naživo, nájdete v tomto článku.

DÁTUM, ČAS, MIESTO
ANALÝZAFIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Box: Andy Ruiz vs. Luis Ortiz - info, kurzy a tip na livestream Foto: Pixabay

Výsledky: Andy Ruiz vo výbornej forme zvíťazil (video)

Bývalý šampión ťažkej váhy sa už na vážení pred zápasom blysol v dobrej forme. Andy Ruiz Junior bol v ringu dominantným boxerom vo väčšine kôl. Ortiz sa niekoľkokrát musel zdvíhať zo zeme. Samozrejme, aj Ruiz inkasoval tvrdé údery, ale bodoví rozhodcovia napokon tesne, no jednohlasne prisúdili víťazstvo jemu (113–112, 114–111, 114–111). Bol to pre Luisa Ortiza posledný zápas? Uvidíme...

TGB Promotions Boxing: Andy Ruiz vs. Luis Ortiz - informácie, dátum, miesto a čas

Premožiteľ Anthonyho Joshuu a teda bývalý 6-mesačný držiteľ titulov WBA, IBF, WBO a IBO v ťažkej váhe, Andy Ruiz, sa doma v Kalifornii postaví skúsenému vyzývateľovi z Kuby, Luisovi Ortizovi. Zápas "Destroyer" vs. "King Kong" sa uskutoční v Crypto.com aréne v Los Angeles v noci z nedele na pondelok 5. septembra 2022. Začiatok galavečera s množstvom ďalších zápasov ja naplánovaný na 03:00 hod nášho SELČ.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte box aj so vstupným bonusom!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Box: Andy Ruiz vs. Luis Ortiz - porovnanie, analýza, kurzy a tip

Tridsaťdvaročný rodák z kalifornského mesta Imperial, i keď na to na prvý pohľad nevyzerá, patrí k najlepším boxerom ťažkej váhy na planéte. Andy Ruiz prehral iba dvakrát. V roku 2016 v titulovom zápase s Josephom Parkerom a v roku 2019 v odvetnom titulom zápase s Joshuom. Všetci si však pamätajú ten prvý duel, v ktorom Joshuu porazil a stal sa šampiónom. Celkovo má v profi ringu bilanciu 34–2, pričom zasadil 22 knokautov.

Je to bojovník s ortodoxným postojom, ktorý ide do každého zápasu naplno a maximálne odhodlane. Aj preto dokázal poraziť nejedného favorita. Medzi jeho najväčšie skalpy patria okrem Joshuu aj Manuel Quezada, Joe Hanks, Tor Hamer či naposledy Chris Arreola, ktorého uhral na body. Ruizovou prednosťou je, že sa nevzdáva. Bije, bije a bije. Až kým sa zápas neskončí. Aj preto má prezývku "Ničiteľ".

ANDY RUIZ us POROVNANIE LUIS ORTIZ cu
32 rokov vek 43 rokov
34–2 bilancia 33–2
22 knokauty 28
188 cm výška 193 cm
188 cm dosah 198 cm
orthodox postoj southpaw

Kubánska boxerská legenda a vicemajster sveta z Moskvy v roku 2005, Luis Ortiz, boxerom s opačným postojom, teda "južná tlapa". Volajú ho "King Kong", pretože je naozaj obrovský. Aj on prehral v celej svojej kariére len dva zápasy, oba s Deontayom Wilderom, v oboch išlo o titul WBC. Aj on už vo svojej kariére siahal na svetové opasky ťažkej váhy, dokonca mal niektoré i v dočasnej držbe. Niekoľko rokov bol "interim" šampiónom WBA, dvakrát neúspešne bojoval o titul WBC.

Už štyridsaťtriročný Ortiz má v profi boxe bilanciu 33 výhier – 2 prehry, dva zápasy sa nehodnotili. Rozdal až 28 knokautov. V ringu sa nerád zdržuje príliš dlho. Útočí priamočiaro, od začiatku je jasné, o čo mu ide. Chce dostať súpera na zem čo najrýchlejšie. Väčšinou sa mu to podarí. S vekom mu však dlhšie zápasy nemusia príliš vyhovovať.

Náš TIP: Andy Ruiz zvíťazí (kurz 1,30sipka Stavte si v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu Ruiz vs. Ortiz v Tipsporte!

Papierovým favoritom je Andy Ruiz a je to logické. Američan má o 11 rokov menej a aj keď to nie je postavou práve atlét, vydrží v ringu naozaj veľa a dlho. Ak bude aktívny a dôsledný v defenzíve a nenechá na seba padnúť žiadny fatálny úder King Konga, mal by si to ustrážiť. Na body alebo knokautom. Očakávame, že Luis Ortiz sa unaví skôr.

Ruiz vs. Ortiz - fight card, zápasy (výsledky)

V nasledujúcej tabuľky nájdete kompletný program (fight card) galavečera v Crypto.com aréne v Los Angeles. Predstaviť by sa malo dohromady 24 boxerov. Po skončení turnaja tu uvedieme aj výsledky všetky zápasov.

RUIZ VS. ORTIZ - FIGHT CARD (VÝSLEDKY)
Andy Ruiz Jr. (BODY) vs. Luis Ortiz
Isaac Cruz (TKO)
vs. Eduardo Ramirez
Abner Mares remíza Miguel Flores
Jose Valenzuela vs. Edwin de los Santos (KO)
Mike Plania vs. Raeese Aleem (BODY)
Kevin Salgado vs. Joey Spencer (BODY)
Charles Martin (KO) vs. Devin Vargas
Oscar Perez remíza Anthony Cuba
Anthony Garnica (BODY) vs. Juan Antonio Lopez
Jesus Silveyra (BODY) vs. Matt Gaver
Mickel Spencer (KO) vs. Deljerro Revello

Kde sledovať naživo box Andy Ruiz vs. Luis Ortiz - livestream, PPV priamy prenos

Ide o podujatie organizované TBD Promotions, ale priamy prenos bude distribuovať predovšetkým americká Fox Sports prostredníctvom svojej PPV platformy. Medzinárodný prenos by mal byť dostupný na webe PPV.com. Avšak odporúčame vám to vopred otestovať. Nejde totiž o celkom lacnú záležitosť.

Radi by sme napísali, že tento galavečer budete môcť sledovať za pár eur na platforme DAZN alebo dokonca zadarmo ako livestream na webe niektorej z našich stávkových kancelárií, no nejde to.

Aj tak vám však odporúčame zaregistrovať sa v Tipsporte, ktorého ponuka livestreamov z rôznych bojových podujatí je naozaj široká, či už ide o domáci Oktagon alebo zámorskú UFC a ďalšie. Ak tam nenájdete živý prenos, určite vás zaujme kurzová ponuka na tento zápas, ktorý by mal byť k dispozícii aj na live stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Floyd Mayweather

Box: Mayweather vs. Asakura - exhibícia, dátum, informácie

Ďalšia miliónová boxerská exhibícia na obzore 🥊️ Nestarnúci a stále neporazený Floyd Mayweather sa opäť pobije s MMA bojovníkom❗

Ring Fire: Fury vs. Usyk

Box: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk – info, dátum, livestream

Konečne sa schyľuje k ďalšiemu obrovskému boxerskému súboju 🥊️ Tyson Fury sa skutočne stretne v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom❗

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆