War Zone 5: Kotleba vs. Garamszeghy - bitka o slovenský titul K1

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa v Bratislave bude bojovať o profesionálny slovenský titul WKU v K1. Proti sebe sa na turnaji War Zone 5 postavia Lukáš Kotleba a Attila Garamszeghy.

INFORMÁCIEANALÝZAKARTALIVESTREAM

War Zone 5: Kotleba vs. Garamszeghy - bitka o slovenský titul K1 Foto: Pixabay

War Zone 5 - informácie, dátum, čas a miesto

Piaty turnaj slovenskej bojovej organizácie War Zone, ktorá spolupracuje aj s podnikom RFA, sa uskutoční už túto sobotu 18. marca 2023 v čase už od 14:00 hod v bratislavskom Majestic Music Clube. Tešiť sa môžete na prestížny zápas o profesionálny slovenský titul WKU v K1 medzi Lukášom Kotlebom a Attilom Garamszeghym. Kliknite sem a tipujte bojové športy so vstupným bonusom za rýchlu registráciu!

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW WAR ZONE 5
🥊 Hlavný zápas (K1): Lukáš Kotleba - Attila Garamszeghy (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 18. marec 2023, 14:00 hod
🌎 Miesto: Majestic Music Club, Bratislava
💻 Livestream YouTube WZ Fight Events

War Zone 5: Lukáš Kotleba vs. Attila Garamszeghy (K1) - o titul WKU, analýza, stávky, kurzy a tip

V boji slovenský titul WKU v K1 sa predstaví mladý reprezentant klubu Cerbergos Gym Lukáš Kotleba, ktorý patrí medzi veľké talenty v tejto bojovej disciplíne. Na svojom konte má zatiaľ viac amatérskych ako profi zápasov a na výraznejšie úspechy stále iba čaká. No a práve ziska profesionálneho titulu v K1 by mohol jeho kariéru nakopnúť k ďalším métam.

Tento rok Kotleba zatiaľ nesúťažil. Vlani však nastúpil v dvoch zápasoch česko-slovenskej organizácie PML. Pripísal si víťazstvo nad Tomášom Cigánikom a potom prehru s Jakubom Mikovčákom. V rámci War Zone bojoval zatiaľ iba raz, v decembri zdolal Petra Maasza.

Veľké ambície v snahe získať v sobotu titul v K1 má aj skúsenejší Attila Garamszeghy ml. Napriek tomu, že jeho meno tak môže znieť, nie je to Maďar, ale rodený Slovák. Fighter trénujúci v Dracula gyme i klube Fortis Lučenec bude mať vo War Zone svoju premiéru a hneď sa môže stať profesionálnym majstrom Slovenska WKU.

Attila, ktorý je synom známeho karatistu, v športe začínal ako hokejista, no neskôr prešiel na bojové umenia a urobil dobre. Dnes sa už môže v K1 pochváliť titulmi majstra Slovenska WAKO aj akademického majstra Slovenska WAKO. Taktiež je členom reprezentačného tímu SR v kickboxe. V poslednom období začína stále viac skúšať aj MMA.

NÁŠ TIP: Attila Garamszeghy zvíťazí sipka kurzy na War Zone 5 odporúčame hľadať u popredných slovenských stávkových kancelárií ako je napr. Tipsport. Ten teraz všetkým novým registrovaným zákazníkom ponúka vstupný bonus k prvému vkladu 20 EUR. Takže si na bojové športy môžete vsadiť prakticky aj zadarmo.

War Zone 005 - karta, zápasy, program (výsledky)

Na zápasovej karte turnaja War Zone 5 nájdeme mix rôznych bojových disciplín. Sú to, samozrejme, zápasy K1, ale aj tešiť sa môžete aj na množstvo boxu, MMA a jeden špeciálny súboj podľa pravidiel tzv. "shootboxing". Bojovať sa bude na čas 3x3 alebo 3x2 minúty.

WAR ZONE 5 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Hlavná karta (18:00 h)
K1 (75 kg) ⭐
o slovenský titul WKU
Lukáš Kotleba vs. Attila Garamszeghy (KO)
Box (92+ kg) Kevin Michalek vs. Michal Szalay
MMA (77 kg) Kryštof Nechvátal vs. Patrik Šebek
MMA (70 kg) Filip Janík vs. David Zamečník
Predzápasy (14:00 h)
K1 (57 kg) Petr Kindl vs. Jaroslav Sucháň
Box (77 kg) Filip Bača vs. Richard Faktor
Box (71 kg) Peter Polnik vs. Peter Mojik
Women's MMA (56 kg) Amina Mukhamed vs. Sandra Kostik
Box (70 kg) David Ligda vs. Ľudovít Zsiros
Shootboxing (67 kg) Andreas Žaludek vs. Dominik Král
K1 (81 kg) Adrián Kulišťák vs. Ivan Janis
Women's Box (60 kg) Linda Beňová vs. Jana Duchoňová
Box (92 kg) Tomáš Rasovec vs. Denis Bacigal
K1 (81 kg) Roman Gregor vs. Juraj Hrnčiar

Ako a kde sledovať WarZone 005 NAŽIVO - vstupenky (lístky), livestream online, priamy prenos

Komorný galavečer War Zone 5 v bratislavskom Majestic Music Clube si môže vychutnať aj na vlastnej koži. Vstupenky sú stále dostupné online v sieti predpredaj.sk. Voľné sedenie vás vyjde na 30 EUR, ale k dispozícii sú aj VIP stoly pre 4, 5 či 6 osôb za 180 až 420 EUR. Nezabudnite, že program s predzápasami sa začína už o 14:00 hod. Hlavná karta potom príde na rad po 18:00.

Priamy prenos z turnaja môžete sledovať aj z pohodlia vášho domova na oficiálnom YouTube WZ Fight Events. Odporúčame preto sledovať tento kanál pre odber aktuálnych videí, aby ste nič nezmeškali.

Livestreamy na webe stávkových kancelárií z turnajov tejto organizácie momentálne nenájdete. Ak si však chcete vsadiť na rôzne bojové športy, kliknite sem a zaregistrujte sa v Tipsporte. Dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým streamom vrátane mnohých bojových organizácií a tiež vstupný bonus 20 EUR, s ktorým môžete tipovať MMA, K1, box a čokoľvek iné.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨