Slovenský zápasník Tomáš Možný ponuku od UFC neprijal

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenský zápasník ťažkej váhy Tomáš Možný dostal ponuku od organizácie UFC. Nakoniec k podpisu zmluvy nedôjde a slovenský obor objasnil, prečo podmienky neboli vyhovujúce.

Možný neprial ponuku do UFC
Zápasy v KSW a RFA

Tomáš Možný dostal ponuku do UFC Foto: Profimedia

Tomáš Možný neprijal ponuku do UFC a povedal prečo

Tomáš Možný patrí k najlepší kickboxerom na svete a v MMA odzápasil zatiaľ iba 3 zápasy. V organizácii RFA však získal opasok šampióna ťažkej váhy a následne dostal ponuku od organizácie UFC.

sipka Kliknite sem a tipujte bojové športy v Tipsporte aj s bonusom

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Všetci netrpezlivo očakávali, či slovenský obor ponuku od UFC prijme a pridá sa tak k Ľudovítovi Kleinovi a Martinovi Budayovi. Ponuku Tomáš Možný neprijal kvôli tomu, že bola podľa jeho slov nevýhodná. Pre server kaocko.cz sa k odmietnutiu zmluvy od UFC vyjadril takto:

„Išlo o ponuku od jedného manažéra z Chorvátska, ak s ním podpíšem zmluvu, tak jej súčasťou bude aj zápas v UFC. A podľa toho, či mi vyjde alebo nie, tak by sa v UFC dohodol ďalší kontrakt. Pekné, ale ten manažér so mnou chcel podpísať zmluvu na päť rokov. Takže keby som nastúpil a UFC by ma potom vyhodilo, ďalšie štyri roky by som mu musel robiť otroka, čo som vážne nechcel. Povedal som mu, nech mi ponúkne zmluvu na dva alebo tri roky a trebárs sa dohodneme, ale o tom nechcel ani počuť.“

Slovenský zápasník ale nehádže flintu do žita a potvrdil, že ho kontaktoval hlavný tréner Ciryla Ganého, Fernand Lopez, a ponúkol mu spoluprácu:

„Povedal mi, nech s ním podpíšem zmluvu a dám si jeden zápas v jeho organizácii Ares, že keď zvíťazím, na základe svojich kontaktov ma do UFC dostane aj on. Odpovedal som, že to bohužiaľ nie je možné, pretože ešte päť mesiacov mi pobeží zmluva v KSW. Keď mi zmluva v lete skončí, trebárs to podpíšeme a ja sa do UFC dostanem cez Ares.“

Tá pravá životná ponuku do UFC na Tomáša Možného tak možno ešte len čaká.

Tomáš Možný a jeho MMA zápasy v KSW a RFA

Bývalý kickboxer Tomáš Možný má za sebou kariéru v najlepšej kickboxerskej organizácii Glory, kde dokázal svoje kvality v šiestich zápasoch. V posledných troch súbojoch sa Možnému úplne nedarilo a svoje pôsobenie v Glory ukončil. Následne sa sústredil na prípravu v MMA a na jeseň 2022 sa dočkal prvého zápasu v organizácii RFA, v ktorom porazil poľského zápasníka Kamila Mindu.

Po svojom debute v RFA dostal Možný ponuku od poľskej organizácie KSW, kde mal premiérový zápas s bývalým kickboxerom Arkadiuszom Wrzosekom. Možný predviedol skvelý výkon a v treťom kole sa mu podarilo súpera takmer knokautovať čistým hákom na bradu. Súboj dvoch postojárskych legiend sa však napokon skončil v prospech Poliaka, ktorý vyhral na body.

Na turnaji RFA 14, ktorý sa konal v Košiciach 2. decembra 2023 zápasil Možný s Lajošom Pappom o titul šampióna ťažkej váhy. Vo svojom štvrtom MMA zápase v živote. Pred koncom druhého kola zasypal súpera sériou tvrdých úderov, ten sa už aktívne nebránil a poľský rozhodca zápas predčasne ukončil na TKO. "Giant Slovak" tak získal opasok ťažkej váhy organizácie RFA.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Clash of the Stars 7 (Fortuna)

Clash of the Stars 7: informácie, bojovníci, zápasy, výsledky

Kontroverzná bojová organizácia Clash of the Stars prišla už v januári s ďalším turnajom. Aké bizarné zápasy sa odohrali tentoraz?

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.