Oktagon Day na Slovensku už dnes v Šamoríne

Už tento piatok 30. júla sa po dvoch rokoch vracia na Slovensko obľúbené MMA podujatie pre fanúšikov a verejnosť Oktagon Day.

Oktagon Day Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Day - informácie, dátum a miesto

Tohtoročná akcia Oktagon Day bude súčasťou Olympijského festivalu, ktorý sa koná v areáli X-BIONIC SPHERE v Šamoríne. Podujatie pre fanúšikov všetkých bojových športov sa začalo dnes, teda v piatok 30. júla 2021 od 10:00 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa, získajte bonus a tipujte alebo sledujte bojové športy naživo.

Zhruba 30 kilometrov od Bratislavy sa tak môžete stretnúť so známymi slovenskými MMA bojovníkmi, ako sú Ivan Buchinger, Samuel Krištofič, Gábor Boráros, Vojto Barborík, Robo Pukač, Ronald Paradeiser alebo legenda a úspešný tréner Ilja Škondrič. Tešiť sa môžete aj na známe tváre z Oktagon Family a moderátorov Betty, Olivera a Kundosaki.

Pre návštevníkov budú pripravené viaceré atrakcie. Okrem rozhovorov a autogramiády aj fotostena či otvorená profesionálna MMA klietka, v ktorej sa bude 11. septembra v Bratislave na galavečere Oktagon 27 bojovať aj o titul.

Keďže celá akcia bude prebiehať v exteriéri šamorínskeho X-BIONIC parku, nie je potrebné preukázať sa negatívnym testom, covid passom a nemusíte byť ani zaočkovaní. Vstup na akciu je pre všetkých návštevníkov zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Gábor Boráros - OKTAGON MMA

Gábor Boráros - historicky prvý šampión Oktagonu

Šampión Oktagon Výzvy a prvá skutočná hviezda organizácie Oktagon MMA ⭐ Prečítajte si príbeh svojského a neprehliadnuteľného slovenského...

Samuel Krištofič - Oktagon MMA

Samuel Krištofič – kontroverzný a nezlomný bojovník

Samuel "Pirát" Krištofič je slovenský MMA bojovník povestný atraktívnym štýlom boja a ešte donedávna aj tým, že neprehral zápas knokautom...