UFC Fight Night: Vieira vs. Tate - info, program a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj UFC Fight Night 198 bude tzv. "dámskym" večerom. V sobotu 20. novembra budú svetlá hlavných reflektorov v Las Vegas zamerané na ženský súboj Ketlen Vieira vs. Miesha Tate.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC Fight Night - klietka Zdroj: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night 198: 8,2/10

  • Dátum a miesto: 20. novembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Vieira vs. Tate - informácie, dátum a miesto

Dámy majú prednosť. Galavečer UFC Fight Night 198 s hlavným zápasom v ženskej bantamovej váhe medzi Ketlen Vieira a Mieshou Tate sľubuje veľmi zaujímavé divadlo. V sobotu 20. novembra 2021 však v Apex Centre v Las Vegas nebudú ťahákom iba ženy. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Ketlen Vieira vs. Miesha Tate - analýza, kurzy a tip

Brazílčanka Ketlen Vieira má v profesionálnej MMA skvelú bilanciu 11 výhier - 2 prehry. Prehráva teda zriedka, ale oba nezdary vtesnala do posledných dvoch rokov a posledných troch zápasov. Naposledy ju na body porazila Ruska Yana Kunistkaya. Tá prvá prehrá však bola horšia. Irene Aldana ju tvrdo knokautovala 9 sekúnd pred koncom prvého kola.

Okrem dvoch prehier má však 30-ročná rodáčka z Manaus s prezývkou "Fenomeno" v UFC na konte už 5 víťazstiev. A cez víkend sa pripravuje na šieste. Ketlen má čierny opasok v jiu-jitsu aj v džude. Je teda špecialistkou na boj na zemi a v klinči. Vie však trafiť aj tvrdé KO.

Proti nej bude stáť skúsený 35-ročná Američanka Miesha Tate, ktorá sa v júli do UFC vrátila po piatich rokoch. Pauzovala však pre krásne dôvody. S priateľom Johnnym Nunezom, ktorý je tiež MMA bojovníkom, sa im narodila dcéra Amaia a syn Daxton.

Bývalá šampiónka bantamovej divízie patrí rozhodne medzi to najlepšie, čo svetová ženská MMA ponúka. Je mimoriadne komplexnou a vytrvalou bojovníčkou, ktorá dokáže víťaziť na nohách i na zemi. Jej bilancia je 19 výhier - 7 prehier. Nemá výraznú slabinu a po niekoľkoročnej pauze v súčasnsoti ťažko hovoriť aj o jej najsilnejšej stránke. Po návrate z materskej dovolenky však knokautovala Marion Reneau vo Výkone večera.

TIP: Ketlen Vieira zvíťazí (kurz 1,85sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Ketlen Vieira.

Výsledok tohto zápasu je naozaj ťažké predpovedať, ale budeme sa držať aspoň orientačných predpokladov bookmakerov a odborníkov. Miernou favoritkou je Ketlen Vieira. Je síce mladšia, má menej skúseností, ale na rozdiel od mamičky Mieshy Tate viac motivácie. Naposledy to pokazila s nesplnenou váhou aj prehrou, takže má čo naprávať. Okrem toho Ketlen disponuje schopnosťou nečakaných takedownov.

Medzi dvoma vyrovnanými ženami možno predpokladať, že opatrnejšia bude tá, ktorá má dve deti. I keď Miesha tvrdí, že zo všetkého najviac chce byť znova šampiónkou. Mladšia Brazílčanka môže riskovať viac.

UFC Fight Night 198 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Turnaj s množstvom ženských zápasov na fight card napokon priniesol veľmi dlhé a vyrovnané bitky prakticky v každom stretnutí. S výnimkou jedného zápasu, v ktorom Taila Santos uškrtila Joanne Calderwood už v prvom kole, o všetkých ďalších víťazoch rozhodovali bodoví rozhodcovia.

Ketlen Vieira si splnila úlohu miernej papierovej favoritky a v hlavnom zápase porazila Mieshu Tate. Sean Brady si poradil s Michaelom Chiesom, Rani Yahya porazil Ho Kanga a Adrian Yanez uspel nad Davey Grantom.

Ostatné výsledky zápasov na Preliminary card nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT 198 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Women's Bantamweight
Ketlen Vieira (na body) vs. Miesha Tate
Welterweight
Michael Chiesa vs. Sean Brady (na body)
Women's Flyweight Taila Santos (submisia) vs. Joanne Calderwood
Bantamweight
Rani Yahya (na body)
vs. Kyung Ho Kang
Bantamweight
Davey Grant vs. Adrian Yanez (na body)
Preliminary card
Featherweight
Tucker Lutz vs. Pat Sabatini (na body)
Lightweight
Rafa Garcia (na body) vs. Natan Levy
Women's Strawweight
Loma Lookboonmee vs. Lupita Godinez (na body)
Flyweight
Cody Durden (na body) vs. Qileng Aori
Featherweight
Sean Soriano vs. Shayilan Nuerdanbieke (na body)
Women's Strawweight Luana Pinheiro (na body) vs. Sam Hughes

Ako sledovať UFC Fight Night: Vieira vs. Tate naživo - livestream, priamy prenos a PPV

Livestream z tohto turnaja sa nachádza v ponuke športových prenosov na Fortuna TV. Stačí, ak sa na webe stávkovej kancelárie Fortuna zaregistrujete, budete mať na hráčskom konte akýkoľvek kladný zostatok a môžete sledovať všetky živé prenosy z rôznych športov vrátane UFC celkom zadarmo.

Priamy prenos bude v noci zo soboty na nedeľu vysielať už tradične televízia Premier Sport 1. Tá vám ponúkne plnohodnotný česko-slovenský komentár s odbornými postrehmi. Naživo a kedykoľvek neskôr zo záznamu si UFC Fight Night 198 pozriete aj prostredníctvom internetovej platformy VOYO. Môžete ju mať už za 5,99 eur mesačne.

Možnosťou je aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zaplatiť prostredníctvom PPV (pay-per-view) priamo na webe UFC. Je to však v porovnaní s ostatnými možnosťami pomerne drahé.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno

UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - livestream a tip

Atraktívny turnaj UFC 270, ktorý sa uskutoční 22. januára 2022 ⏰, prinesie dva atraktívne titulové zápasy. Jeden z nich bude doslova...

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.