UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad - info, kurzy a prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Víkendový turnaj UFC Fight Night, kde debutuje aj slovenský bojovník Martin Buday, sa bude niesť v znamení odvetnej bitky vo welterovej váhe. Stretnú sa v nej Vicente Luque a Belal Muhammad.

INFORMÁCIELIVESTREAM – FIGHT CARD a VÝSLEDKY
LUQUE vs. MUHAMMADBARNETT vs. BUDAY

UFC súboj v klietke Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 9,2/10

  • Dátum a čas: 16. apríla 2022, 23:30 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Výsledky UFC Fight Night (Luque vs. Muhammad 2)

Belal Muhammad v hlavnom zápase večera napriek papierovým predpokladom porazil Vicente Luqueho po jednoznačnom verdikte bodových rozhodcov 49-46, 49-46 a 48-47.

Na hlavnej karte sa z víťazstva, taktiež na body, tešili aj Caio Borralho, Mayra Bueno Silva, Pat Sabatini a Mounir Lazzez. V predstihu, už v prvom kole, ukončil Andre Fialho po technickom knokaute Miquela Baezu.

Slovenský zápasník Martin Buday pri svojej premiére v UFC porazil Chrisa Barnetta taktiež na body, jednoznačným verdiktom rozhodcov 30-27, 30-27, 30-27. Hrozila mu však diskvalifikácia po hraničnom údere lakťom do zátylku súpera. Arbitri však napokon uznali, že išlo o náhodný a nie úmyselný počin. Buday teda zápas, v ktorom mal jasnú prevahu, vyhral.

sipka Pozrite si kompletný prehľad zápasov a výsledkov tohto UFC Fight Night turnaja

UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad - informácie, dátum a miesto

Po niekoľkých "výletoch" sa UFC opäť vracia domov do haly Apex Centre v Las Vegas. V sobotu 16. apríla 2022 o 23:30 hod nášho SELČ je na programe ďalší turnaj UFC Fight Night. V hlavnom zápase sa predstavia dvaja špičkoví borci vo welterovej váhe Vicente Luque a Belal Muhammad, ktorí si dajú odvetu. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Nás aj vás bude však určite viac zaujímať debut Martina Budaya v slávnej organizácii. Vo svojom prvom zápase sa postaví Chrisovi Barnettovi sipka analýzu zápasu nájdete TU

Sledujte UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad naživo - livestream online, priamy prenos v TV a VOYO

Turnaj UFC Fight Night, inak známy aj ako UFC on ESPN+ 64, podľa platenej americkej streamovacej služby, kde sa bude tiež vysielať, vám opäť prinesie naživo aj stávková kancelária Fortuna. Livestream na Fortuna TV môže sledovať každý registrovaný zákazník, ktorý má na svojom hráčskom účte akýkoľvek kladný zostatok.

Ak ešte svoj účet vo Fortune nemáte, kliknite sem, zaregistrujete sa a teraz dostanete trojitý vstupný bonus (30 € kredit, 30 € stávku bez rizika a 30 free spinov do kasína) a k tomu exkluzívne 3-mesačné predplatné obľúbenej služby VOYO. Práve VOYO vysiela všetky podujatie UFC naživo, ale aj zo záznamu, takže si trafíte dve muchy jednou ranou.

Zaregistrujte sa vo Fortune, získate trojitý bonus a predplatné na VOYO!

Všetky turnaje UFC dáva naživo aj televízia Premier Sport 1, no a debut Martina Budaya určite nemôže vynechať. MMA si tak v sobotu v noci môžete vychutnať pohodlne vo vašej obývačke s česko-slovenským odborným komentárom, na ktorý ste už zvyknutí.

UFC predáva prístup ku svojmu oficiálnemu streamu, kde môžete sledovať všetky priame prenosy z turnajov, ale aj ďalší obsah, ako známu UFC Fight Pass. Zakúpiť si ju môžete tradičným spôsobom ako PPV (pay-per-view) na jeden turnaj, alebo predplatiť dopredu na niekoľko mesiacov.

UFC Fight Night - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card tohto turnaja síce neponúka žiadny titulový zápas, ale hlavný súboj Vicente Luque vs. Belal Muhammad je stretom aktuálnej štvorky a päťky welterovej hmotnostnej kategórie, no a tiež ide o odvetu, takže v sebe nesie veľký náboj.

Zaujímavosťou je, že na karte sú až dva zápasy v ťažkej váhe. Okrem Chrisa Barnetta s Martinom Budayom uvidíme aj stret Devina Clarka a Williama Knighta. To však ani zďaleka nie je všetko. Kompletný program zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC FIGHT NIGHT - KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Welterweight Vicente Luque vs. Belal Muhammad (BODY)
Middleweight Caio Borralho (BODY) vs. Gadzhi Omargadzhiev
Welterweight Miguel Baeza vs. Andre Fialho (TKO)
Women's Bantamweight Mayra Bueno Silva (BODY) vs. Wu Yanan
Featherweight Pat Sabatini (BODY) vs. T.J. Laramie
Welterweight Mounir Lazzez (BODY) vs. Ange Loosa
Preliminary card
Heavyweight
Devin Clark (TKO) vs. William Knight
Women's Bantamweight Lina Lansberg vs. Pannie Kianzad (BODY)
Lightweight
Drakkar Klose (TKO) vs.
Brandon Jenkins
Lightweight Rafa Garcia (SUB) vs. Jesse Ronson
Heavyweight
Chris Barnett vs. Martin Buday (BODY)
Lightweight Jordan Leavitt (BODY) vs. Trey Ogden
Women's Strawweight Istela Nunes vs. Sam Hughes (BODY)
Bantamweight Alatengheili (TKO)
vs. Kevin Croom

UFC Fight Night: Vicente Luque vs. Belal Muhammad II - odveta, analýza, kurzy a tip

Ide o odvetný zápas dvoch typovo veľmi rozdielnych bojovníkov, ktorí sa prvýkrát v rámci UFC stretli ešte v roku 2016 v New Yorku. Striker Luque vtedy Muhammada knokautoval už po 79 sekundách, keď trafil niekoľko tvrdých pästí. Uspeje teraz odlišný štýl?

Vicente Luque (30) je rodený Američan s brazílsko-čilskými koreňmi, ktorý trénuje prevažne v Brazílii a má čierny opasok v miestnych bojových umeniach jiu-jitsu aj luta livre. Dlhodobo však piloval aj postojárske disciplíny a vyprofiloval sa ako nebezpečná kombinácia strikera a grapplera. "The Silent Assassin" má profi bilanciu 21 výhier (19 pred limitom) – 7 prehier – 1 remíza a v súčasnosti ťahá 4-zápasovú víťaznú sériu. Naposledy si poradil s Michaelom Chiesom a legendárnym Tyronom Woodleym.

Belal Muhammad (33) sa narodil v Chicagu palestínskym rodičom a v tomto meste strávil doteraz celý svoj život i kariéru. Je to typ bojovníka, ktorý obľubuje dlhé zápasy, vie si postrážiť bodovú prevahu a väčšinou nedá súperovi šancu dostať sa na koňa. Bývalého šampióna Titan FC zatiaľ dokázal knokautovať iba Luque. Jeho celková bilancia je 20–3, pričom až 15 duelov vyhral na body. Momentálne je bez prehry už 7 zápasov. V decembri minulého roku zdolal Stephena Thompsona.

TIP: Muhammad zvíťazí (kurz 2,32sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Tipujeme víťazstvo Belala Muhammada.

Bookmakeri síce favorizujú brazílskeho Američana, my sa však prikláňame na stranu toho palestínskeho. Od spomínanej prehry s Luquem v roku 2016 sa Muhammad ani raz nenechal ukončiť pred limtom a vlastne prehral iba jeden zápas na body. Naopak 10-krát zvíťazil. Zdá sa tak, že našiel spôsob, ako pri svojom štýle odolávať rôznorodým útokom ostatných protivníkov. Luque sa ho však určite bude snažiť ukončiť rýchlo, pretože nie je zvyknutý na dlhé súboje. Veríme, že z toho tentokrát vzíde víťazne rodák zo Chicaga.

UFC Fight Night: Chris Barnett vs. Martin Buday - debut, kurzy a tip

Samozrejme, zameriava sa aj na súboj slovenského obra Martina Budaya, ktorý v noci zo soboty na nedeľu vyzve o 20 centimetrov nižšieho Chrisa Barnetta. Slovák je favoritom zápasu a všetci veríme, že si pripíše hneď aj prvé víťazstvo v UFC. Musí byť však na pozore, pretože proti nemu stojí pomerne nevyspytateľný protivník, ktorý už v minulosti viackrát ukázal, že sa zo sekundy na sekundu dokáže premeniť doslova na "Kung Fu Pandu".

sipka Informácie, analýzu, kurzy a náš tip na zápas Barnett vs. Buday nájdete TU

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Barnett - info, kurzy, livestream

V sobotu 16. apríla si odkrúti debut v UFC druhý slovenský bojovník Martin Buday✨🥊️ Jeho súperom bude Američan Chris Barnett. Kto je...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC

Sledujte MMA zadarmo na VOYO vďaka registrácii vo Fortune

Stávková kancelária Fortuna teraz okrem troch skvelých bonusov ponúka všetkým novým zákazníkom predplatné na streamovaciu platformu VOYO❗✌...