UFC Fight Night: Buday vs. Barnett - info, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Veľká noc bude pre slovenskú MMA scénu naozaj veľká. Na Bielu sobotu 16. apríla si totiž odkrúti debut v UFC druhý slovenský bojovník Martin Buday. Jeho súperom bude excentrický Američan Chris Barnett.

Martin Buday Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: UFC Fight Night: Chris Barnett vs. Martin Buday - Slovák pri debute vyhral na body

Martin Buday si pri svojom debute v ťažkej váhe UFC počínal úspešne. V súboji s Chrisom Barnettom využil všetky svojej prednosti a fyzické predispozície, mal jasnú prevahu prakticky celý zápas a súpera takmer k ničomu nepustil.

Krátko pred koncom však nechtiac trafil Barnetta lakťom do zátylku, čo je podľa pravidiel zakázaný úder a po dobrom zápase mu hrozila diskvalifikácia. Rozhodca však napokon tento úder označili za náhodný a neúmyselný a Slováka nepotrestali.

Buday teda vyhral na body jednohlasným rozhodnutím 30-27, 30-27 a 30-27.

sipka Kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad 2

UFC Fight Night: Chris Barnett vs. Martin Buday - informácie, kurzy a tip

Martin Buday si zmluvu v UFC vybojoval po zisku titulu v Oktagone a úspešnej "kvalifikácii" na vstupnom turnaji Dana White's Contender Series. Už v januári sme vedeli dátum zápasu aj meno jeho prvého súpera. A je to tu! V sobotu 16. apríla 2022 na podujatí UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad v Las Vegas si zhruba okolo 23:00 hod zmeria sily s Chrisom Barnettom. Zaregistrujte sa, stavte si celkom bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Martin Buday (31) sa na vrcholovej úrovni sa venuje profi MMA iba od roku 2015, ale za ten čas vyletel do výšin. Z 10 doterajších zápasov prehral iba raz, v roku 2017, odvtedy ťahá 8-zápasovú víťaznú sériu, počas ktorej ukončil všetky zápasy najneskôr v druhom kole a 7-krát súpera knokautoval.

Bojovníci ťažkej váhy ako Buday patria medzi vzácne druhy aj v UFC. Pozvánku na Dana White's Contender Series dostal vlani, musel však najprv poraziť Kamila Mindu v súboji o titul v Oktagon MMA. Vybavil to technickým knokautom na konci druhého kola. Potom potreboval zvíťaziť už iba pred očami prezidenta UFC Dana Whitea. V súboji s Lorenzom Hoodom predvedol maximálnu dominanciu a 4 sekundy pred koncom prvého kola prinútil rozhodcu, aby trápenie súpera ukončil TKO.

Chris Barnett (35) je malý korpulentný bojovník s príznačnou prezývkou "Huggy Bear" známy svojim šoumenstvom. Rád tancuje, robí stojky, saltá a rôzne ďalšie kúsky, ktorými dokáže zaujať publikum. Napriek svojej nie práve atletickej postave je však takto pohyblivý a nepredvídateľná aj v súbojoch.

Niet divu, že rodáka z Tampy občas volajú aj "Kung Fu Panda". V UFC zatiaľ bojoval iba dvakrát. Začal síce prehrou s Benom Rothwellom, no potom proti Gianovi Villantemu predviedol knokaut parádnym kopom z otočky ako Chuck Norris. Jeho profi bilancia je 22 výhier – 7 prehier. Ide teda o nevyspytateľného muža vás dokáže "vypnúť" ako blesk z jasného neba.

TIP: Martin Buday zvíťazí (kurz 2,60sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO vo Fortune!

Tipujeme víťazstvo Martina Budaya.

Buday je podľa bookmakerov svetových stávkových kancelárií, ale napr. aj vo Fortune, pomerne vysokým papierovým favoritom tohto stretnutia. Niet divu. Slovenský zápasník je od Barnetta o 20 centimetrov vyšší, má oveľa dlhší rozsah ramien a vie v klietke využiť svoju váhu a silné päste.

Pozor si bude musieť dávať iba na akrobatické pokusy excentrického Američana, ktorý by mal síce v zápase ťahať za kratší koniec, ale práve preto sa môže v určitom momente pokúsiť o prekvapujúci a nečakaný ťah, ktorým rozbije obranu alebo omráči s svojho súpera. My však tipujeme víťazstvo Martina Budaya.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

UFC Fight Night: Buday vs. Barnett naživo - livestream, priamy prenos, PPV

Galavečer UFC Fight Night s premiérou Martina Budaya budeme môcť na Slovensku opäť sledovať prostredníctvom priameho prenosu v televízii Premier Sport 1. Tešiť sa môžeme na kvalitných a odborných česko-slovenských komentátorov a, samozrejme, kvalitný obraz priamo z Las Vegas.

Všetky turnaje UFC vysiela naživo aj streamovacia platforma VOYO, takže si Budaya môžete pozrieť aj prostredníctvom tejto služby. Práve teraz môžete získať 3-mesačné predplatné na VOYO, ak sa na tomto odkaze zaregistrujete v stávkovej kancelárii Fortuna ako nový zákazník. Okrem toho je pre vás pripravený aj trojitý vstupný bonus.

No a registráciou vo Fortune získate prístup aj k športovým livestreamom vo Fortuna TV, kde môžete taktiež sledovať UFC Fight Night 206 v podstate celkom zadarmo kdekoľvek a na akomkoľvek zariadení.

Ak by vám ani tieto možnosti nestačili, spomenieme ešte oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť tradičným spôsobom ako PPV (pay-per-view) prístup na webe americkej organizácie.

Zaregistrujte sa vo Fortune, získajte tri vstupné bonusy a predplatné VOYO!

Návod, ako získať trojitý bonus a VOYO vo Fortune

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌