UFC Fight Night: Klein vs. Landwehr - informácie, livestream a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jediný slovenský bojovník v UFC Ľudovít Klein sa 16. októbra opäť postaví do klietky v najlepšej MMA organizácii sveta. Tentoraz proti mužovi menom Nate Landwehr na podujatí UFC Fight Night 195.

INFORMÁCIE - KURZY a TIP - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

Ľudovít Klein Foto: Fortuna

Hodnotenie UFC Fight Night 195: 9,0/10

  • Dátum a miesto: 16. októbra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: Kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách.

UFC Fight Night: Klein vs. Landwehr - informácie, dátum a miesto

Súboj perovej váhy Ľudovíta Kleina s Nateom Landwehrom sa uskutoční na podujatí UFC Fight Night s poradovým číslom 195, alebo inak UFC on ESPN+ 53. Tento pre Slovensko veľký bojový večer sa bude konať v sobotu 16. októbra 2021 od 20:00 hod SELČ v UFC Apex Centre v Las Vegas.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte UFC s Lajošom Kleinom naživo!

Hlavným zápasom večera bude ženský súboj perovej váhy medzi Aspen Ladd a Normou Dumont Viana. Turnaj zároveň nesie názov UFC Fight Night: Ladd vs. Dumont po hlavných hrdinkách večera.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr (UFC Fight Night) - analýza, kurzy a tip

Slovák ide do zápasu ako pomerné jasný papierový favorit. Pre Kleina to bude tretie a pre Landwehra štvrté predstavenie v UFC. Obaja pritom naposledy prehrali, takže na oboch stranách bude obrovská motivácia a odhodlanie vrátiť sa späť na víťaznú vlnu.

V princípe ide o stretnutie dvoch strikerov, i keď Lajoša Kleina už môžeme považovať za komplexného fightera, ktorý zvláda na svetovej úrovni boj v postoji i na zemi. Dvadsaťšesťročný slovenský bojovník s prezývkou "Mr. Highlight" sa po necelých siedmich rokoch v profi MMA môže pýšiť skvelou bilanciou 17 výhier - 3 prehry, pričom 8-krát vyhral knokautom a 8-krát v submisii. To rozhodne neboli veľmi príjemné informácie pre jeho súpera.

Do UFC vstúpil zverenec trénera Attilu Végh v septembri 2020 ikonickým víťazstvom nad Shaneom Youngom, ktorého knokautoval už po 76 sekundách efektným head kickom a následným dorazením. V druhom zápase v máji 2021 však Klein ťahal za kratší koniec. Michael Trizano sa napriek dlhej zápasovej pauze naňho pripravil veľmi dobre a slovenský borec napokon prehral na body.

Nate Landwehr je síce vekovo starší, má 33 rokov, ale nie oveľa skúsenejší MMA zápasník. Dôvod, prečo by sa mal Kleina najviac obávať, je jasný. "The Train", ako znie prezývka rodáka z Tennessee, je síce skvelý striker, ale na zemi to veľmi nevie. Jeho doterajšia bilancia je 14 výhier a 4 prehry. Landwehr síce vyhral 8 zápas KO/TKO ako Klein, lenže v submisii ani raz. Vie však takticky ukočírovať súboj k bodovému víťazstvu, čo sa mu podarilo už 6-krát.

Landwehr v UFC zatiaľ nastúpil v troch zápasoch, pričom dvakrát prehral. Pri svojom debute v januári 2020 dostal knokaut kolenom od Herberta Burnsa. O päť mesiacov sa z toho otriasol po víťazstve nad Darrenom Elkinsom na body, na vo februári tohto roka opäť prehral, keď ho Julian Erosa prekvapil už v prvej minúte zápase naskakovaným kolenom.

Náš TIP: Lajoš Klein zvíťazí (kurz 1,36sipka Tipnite si a sledujte naživo vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Lajoša Kleina.

Na prvý pohľad je to celkom jasné. Landwehrova slabina by mala byť na zemi. Bude však "strieľať" nebezpečnými päsťami a rád to skúša aj kolenami. Klein bude musieť byť zrejme aktívnejší a agresívnejší, aby súperovi nenechal v rukách taktovku zápasu. Lajoš je však jednoznačne komplexnejším a lepším bojovníkom a preto očakávame, že v túto noc splní úlohu favorita a zvíťazí.

UFC Fight Night: Ladd vs. Dumont - fight card, program, zápasy (výsledky)

Zápas Nate Landwehr vs. Ľudovít Klein napokon organizátori na fight card presunuli na hlavnú kartu. Slovenský bojovník však svoj tretí duel v UFC nezvládol. Proti dobre pripravenému Američanovi bol Klein tak trochu bezradný, z čoho vyplynuli chyby a po jednej z nich v treťom kole nasadil Landwehr súperovi druhú "anakondu" v zápase, z ktorej Lajoš už nedokázal uniknúť a tak prehral po submisii.

V hlavnom zápase večera Norma Dumont zdolala Aspen Ladd na body. Predzápas vyhral Andrei Arlovski, ktorý porazil Carlosa Felipeho taktiež na body. Jim Miller knokautoval Ericka Gonzaleza, no a druhý ženský duel na hlavnej karte sa skončil víťazstvom na body pre Manon Fiorot.

Všetky výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT: HOLM vs. DUMONT - FIGHT CARD, PROGRAM A ZÁPASY
Main card
Women's Featherweight Aspen Ladd vs. Norma Dumont (na body)
Heavyweight Andrei Arlovski (na body) vs. Carlos Felipe
Lightweight Jim Miller (KO) vs. Erick Gonzalez
Women's Flyweight Manon Fiorot (na body) vs. Mayra Bueno Silva
Featherweight
Nate Landwehr (submisia)
vs. Ľudovít Klein
Preliminary card
Middleweight Andrew Sanchez vs. Bruno Silva (TKO)
Welterweight Danny Roberts (na body) vs. Ramazan Emeev
Women's Flyweight Lupita Godinez vs. Luana Carolina (na body)
Bantamweight Danaa Batgerel (TKO) vs. Brandon Davis
Women's Strawweight Istela Nunes vs. Ariane Carnelossi (submisia)

Kde sledovať naživo UFC: Klein vs. Landwehr - priamy prenos a livestream

Priame prenosy z Ultimate Fighting Championship pravidelne vysiela televízia Premier Sport a taktiež internetová platforma VOYO. S určitosťou sa tak môžeme spoľahnúť na to, že turnaj s jediným slovenským "želiezkom v UFC" bude v programe.

Turnaj UFC Fight Night 195 však môžete sledovať naživo aj prostredníctvom livestreamu na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Stačí sa zaregistrovať alebo prihlásiť, vsadiť si akýkoľvek tiket alebo mať aspoň kladný zostatok na hráčskom konte a prístup k živým prenosom na Fortuna TV je pre vás otvorený.

Fortuna si pre vás pripraví aj širokú ponuku live stávok, aby ste sa mohli zabaviť tipovaním zaujímavých zápasových udalostí priamo počas sledovania nočných súbojov z Las Vegas.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční zápas Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr?

Ľudovít Klein a Nate Landwehr sa stretnú vrámci turnaja UFC Fight Night: Ladd vs. Dumont 16. októbra 2021 v Las Vegas. Podujatie by malo odštartovať od 20:00 hod SELČ a pokračovať aj po polnoci.

2️⃣ Kto je favoritom zápasu Klein vs. Landwehr?

Papierovým favoritom podľa kurzov v stávkových kanceláriách, ale aj podľa predpokladov viacerých odborníkov na MMA je slovenský bojovník Ľudovít Klein. Analýzu zápasu, kurzy a tip na výsledok nájdete TU.

3️⃣ Kde je možné sledovať turnaj UFC Fight Night s Ľudovítom Kleinom naživo?

UFC Fight Night 195, na ktorom sa predstaví aj Lajoš Klein, môžete sledovať naživo niekoľkými spôsobmi - v televízii aj online. Návod nájdete vyššie tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák v UFC? Martin Buday má životnú šancu!

Ďalší Slovák je na prahu slávnej UFC. Martina Budaya delia od podpisu zmluvy s najlepšou svetovou MMA organizáciou dve víťazstvá. Nebude to...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.