UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze - info, program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý UFC turnaj v roku 2022 sa uskutoční v Las Vegas 15. januára. Fight Night tentokrát láka najmä na zaujímavú bitku v perovej váhe medzi Kattarom a Chikadzem.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC klietka - oktagon Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC on ESPN: Kattar vs. Chikadze: 8,4/10

  • Dátum a miesto: 15. január 2022, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Kattar prekvapil a porazil favorizovaného Gruzínca

Calvin Kattar to napokon dokázal. Američan sa na zápas v perovej váhe pripravil výborne, mal prevahu v každom z piatich kôl a napokon vyhral na body celkom jednoznačne. Uštedril tak Gigovi Chikadzemu, ktorý bol favoritom zápasu, prvú prehru v UFC.

"Predskokanov" napokon robili borci v ťažkej váhe. Z nich bol úspešnejší Jake Collier, ktorý dostal Chasea Sherman v submisii už v prvom kole, keď uchytil pevný "rear-naked choke".

Vyrovnané zápasy sme mohli vidieť v súboji muších váh. Brandon Royval v ňom porazil Rogéria Bontorina na body iba tesne po "split decision". S o niečo väčším prehľadom si poradila na body Katlyn Chookagian s Jenniger Maia. Na body vyhral aj Bill Algeo nad Joandersonom Britom.

Viacheslav Borshchev "dal dole" Dakotu Busha už v prvom kole technickým knokautom po tvrdej rane na telo.

sipka Kompletnú fight card, výsledky a spôsob ukončenia zápasov nájdete TU

UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze - informácie, dátum a miesto

Turnaj, ktorý nesie aj názvy UFC on ESPN 32 či UFC Vegas 46 sa uskutoční opäť na tradičnom mieste v Las Vegas, Enterprise, pod strechou UFC Apex Centra. V noci zo soboty 15. januára na nedeľu 16. januára 2022 sa môžeme tešiť na veľmi akčné zápasy viacerých postojárov. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC turnaj NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC on ESPN 32: Calvin Kattar vs. Giga Chikadze - analýza, kurzy a tip

Vrcholom večera bude súboj perovej váhy medzi dvoma 33-ročnými rovesníkmi z rôznych kútov sveta. Stretnú sa aktuálna päťka a osmička rebríčka príslušnej featherweight divízie. Dvaja muži, ktorých doteraz nikto nedokázal knokautovať.

Domácim bude rodák z Massachusetts Calvin Kattar s prezývkou "The Boston Finisher". Chlapík, ktorý v UFC pôsobí od roku 2017 má v profi MMA veľmi dobrú bilanciu 22 výhier - 5 prehier. Ako príslušník perovej váhy je to štýlom postojár, ktorý najviac zápasov vyhráva knokautom alebo na body. Možno životné KO Kattara si určite doteraz pamätá Jeremy Stephens, ktorému v roku 2020 na Floride otlačil lakeť na tvár. Naposledy však Calvin bojoval pred rokom s Maxom Hollowayom, prehral "iba" na body, ale skončil poriadne dobitý a doráňaný.

Giga Chikadze pochádza ešte z bývalého Sovietskeho zväzu, je to Gruzínec, ktorý doposiaľ v profi kariére prehral iba 2 zápasy a 14-krát zvíťazil. V súčasnosti ťahá úžasnú sériu 9 víťazstiev v rade, čo znamená, že v UFC, kde debutoval v septembri 2019, ešte nenašiel premožiteľa. "Chad" alebo "Ninja", ako prezývajú rodáka z Tbilisi, je podobným typom bojovníka ako Kattar. Má však evidentne lepšiu formu.

TIP: Zvíťazí Giga Chikadze (kurz 1,40sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Chikadzeho.

Napriek tomu, že výška oboch borcov je takmer identická, Chikadze má o nejakých 7 až 8 centimetrov dlhší rozsah, čo mu môže vo vyrovnanom postojárskom súboji priniesť aj citeľnú výhodu. Navyše Gruzínec na rozdiel od Američana výborne ovláda karate a najmä je to bývalý kickboxer, čo z neho robí mimoriadne nebezpeného MMA bojovníka. V klietke sa jednoducho vie obracať.

Vzhľadom na jeho skvelú formu a tiež s prihliadnutím na to, že Kattar môže byť po zraneniach, ktoré utržil naposledy od Hollowaya, opatrnejší, tipujeme dvojku. Koniec koncov, Chikadze je podľa kurzov aj papierovým favoritom, mnoho odborníkov očakáva jeho víťazstvo a až 98 % tipérov na Tipsporte si vsadilo práve naňho.

UFC on ESPN: Kattar vs. Chikadze - fight card, program, zápasy (výsledky)

Okrem očakávaného atraktívneho hlavného zápasu Calvin Kattar vs. Giga Chikadze ponúka fight card tohto galavečera aj ďalšie zaujímavé stretnutia. Medzi nimi napr. aj súboj dvojky a štvorky ženskej mušej váhy Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia. Baby by mali byť hlavnými "predskokankami".

Kvalitný súboj v mušej váhe predvedú aj muži, konkrétne Brandon Royval (5.) proti Rogeriovi Bontorinovi (7.). No a uvidíme aj stret dvoch drsných ťažkotonážnikov Jakea Colliera a Chasea Shermana.

Kompletný prehľad zápasov, program a obsadenie turnaja nájdete v nasledujúcej tabuľke, ktorú po skončení podujatia doplníme aj o výsledky:

UFC FIGHT NIGHT: KATTAR vs. CHIKADZE
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Calvin Kattar (body) vs. Giga Chikadze
Heavyweight Jake Collier (submisia) vs. Chase Sherman
Flyweight Brandon Royval (body) vs. Rogério Bontorin
Women's Flyweight Katlyn Chookagian (body) vs. Jennifer Maia
Lightweight
Dakota Bush
vs. Viacheslav Borshchev (TKO)
Featherweight Bill Algeo (body) vs. Joanderson Brito
Preliminary card
Middleweight Jamie Pickett (body) vs. Joseph Holmes
Welterweight Court McGee (body) vs. Ramiz Brahimaj
Featherweight Brian Kelleher (body) vs. Kevin Croom
Lightweight
Charles Rosa vs. T.J. Brown (body)

Ako sledovať UFC Vegas 46: Kattar vs. Chikadze - livestream, priamy prenos a PPV

Turnaj UFC Fight Night: Kattar vs. Chikadze alebo UFC on ESPN 32 či UFC Vegas 46, ako sa toto podujatie nazýva, nájdete aj v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Ak v priebehu mesiaca pretipujete aspoň 1,20 euro, môžete celý turnaj sledovať prakticky zadarmo. Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz a získate okamžitý prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní bezpodmienečne aj vstupný bonus 20 eur na prvé stávky.

K dispozícii bude aj televízny priamy prenos. Už tradične na platenej športovej stanici Premier Sport 1. Turnaj ponúkne naživo i platforma VOYO, ktorá stojí 5,99 eur mesačne a okrem živého prenosu si tu môžete tento UFC turnaj pozrieť aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Poslednou alternatívou je UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť ako PPV (pay-per-view) na oficiálnom webe UFC.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno

UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - livestream a tip

Atraktívny turnaj UFC 270, ktorý sa uskutoční 22. januára 2022 ⏰, prinesie dva atraktívne titulové zápasy. Jeden z nich bude doslova...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024: UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...