UFC Fight Night: Holm vs. Vieira - informácie, zápasy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 206 prinesie tento víkend v Las Vegas veľmi atraktívny ženský súboj Holly Holm vs. Ketlen Vieira.

INFORMÁCIE
ANALÝZA a KURZYFIGHT CARD a VÝSLEDKY
LIVESTREAM

UFC klietka Foto: Cassiano Correia/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 21. máj 2022, 22:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Ketlen Vieira zaknihovala ďalšie cenné víťazstvo

V hlavnom zápase turnaja medzi Holly Holm a Ketlen Vieira sa papierové predpoklady odborníkov a bookmakerov nepotvrdili. Víťazstvo na body, i keď len ako "split decision" napokon po piatich kolách urvala Brazílčanka Vieira.

Rovnako nejednohlasným bodovým verdiktom rozhodcov porazil aj Michel Pereira Santiaga Ponzinibbia v hlavnom predzápase večera, a taktiež Park Jun-yong uspel po "split decision" s Erykom Andersom.

O jediné KO na hlavnej karte sa postaral Chidi Njokuani v strednej váhe, ktorý presným lakťom "vypol" Duška Todorovića 12 sekúnd pred koncom prvého kola.

Druhý ženskej súboj v hornej časti fight card vyhrala Tabatha Ricci, ktorá zdolala Polyanu Vianu jednohlasným verdiktom na body.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night 206

UFC Fight Night 206: Holm vs. Vieira - informácie, dátum a miesto

Ďalší galavečer so ženskými hlavnými postavami sa uskutoční 21. mája 2022 v UFC Apex Centre v Las Vegas. Turnaj sa začína o 22:00 hod SELČ, no zápasy hlavnej karty, ktoré vyvrcholia stretnutím Holly Holm a Ketlen Vieira v ženskej bantamovej váhe, prídu na rad až po polnoci od 01:00 hod. Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night 206 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Holly Holm vs. Ketlen Vieira - analýza, kurzy a tip

Už 40-ročná Holly Rene Holm je legendou vo svete bojových športov v USA. Rodáčka zo seriálovo známeho Albuquergue v Novom Mexiku má okrem MMA bohaté skúsenosti a úspechy aj v profesionálnom boxe (33–2) a kickboxe (14–1).

"The Preacher's Daughter" už 20 rokov zbiera opasky a ocenenia na najvyššej úrovni. V UFC pôsobí od roku 2015, získala titul šampiónky v bantamovej a bojovala aj o opasok v perovej váhe. Jej profi bilancia v zmiešaných bojových umeniach je 14 výhier – 5 prehier. Ako boxerka a kickboxerka, pochopiteľne, obľubuje boj v postoji, má skvelú obranu a výbornú odolnosť.

Proti nej bude stáť o desať rokov mladšia Brazílčanka Ketlen Vieira da Silva, ktorá sa na profesionálnej úrovni špecializuje čisto na MMA. Jej bilancia je 12 výhier – 2 prehry, ale je to celkom iný typ bojovníčky ako Holly Holm. Rodáčka z amazonského Manaus je okrem tradičného brazílskeho jiu-jitsu aj špecialistkou na džudo, takže obľubuje predovšetkým súboje na zemi a klinče.

"Fenômeno", ako znie prezývka tejto Juhoameričanky, doposiaľ prehrala pred limitom iba jeden jediný zápas. Stalo sa to v decembri 2019, keď ju práve v Las Vegas knokautovala Irene Aldana. To bola jedna z dvoch prehier Ketlen v UFC. Vo februári minulého roka podľahla na body Yane Kunistskaye, ale naposledy si pripísala víťazstvo nad Mieshou Tate.

TIP: Ketlen Vieira zvíťazí (kurz 2,83sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Tipnite si výsledok zápasu Holly Holm vs. Ketlen Vieira vo Fortune!

Napriek tomu, že papierovou favoritkou je Američanka, prikláňame sa na stranu brazílskej bojovníčky. Holly je síce nebezpečná v postoji, takže Ketlen si bude musieť dávať pozor na to, aby neotvorila obranu. Napriek tomu má iné zbrane, ktorými môže skúsenejšiu súperku prekvapiť. Holmová zatiaľ prehrala po submisii iba raz, ale to sa môže cez víkend zmeniť. Tipujeme víťazstvo Ketlen Vieira.

UFC Fight Night / Vegas 55: Holm vs. Vieira - fight card, program, zápasy (výsledky)

Okrem Holly Holm a Ketlen Vieira sa v noci zo soboty na nedeľu v Las Vegas predstavia aj ďalšie známe tváre z top svetovej organizácie. Zaujať môže súboj Santiaga Ponzinibbia s Michelom Pereirom vo welterovej váhe, alebo bitka v strednej váhe Duško Todorović vs. Chidi Njokuani.

Uvidíme bojovať aj Park Jun Yonga, no a v ženskej slamovej váhe sa proti sebe postavia aj dve sympatické bojovníčky Polyana Viana a Tabatha Ricci. Kompletnú fight card si pozrite v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT: HOLM vs. VIEIRA
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Women's Bantamweight
Holly Holm 5(5:00) Ketlen Vieira (BODY)
Welterweight Santiago Ponzinibbio 3(5:00) Michel Pereira (BODY)
Middleweight Duško Todorović 1(4:48) Chidi Njokuani (KO)
Middleweight Eryk Anders 3(5:00) Park Jun Yong (BODY)
Women's Strawweight Polyana Viana 3(5:00) Tabatha Ricci (BODY)
Prelims
Heavyweight Jailton Almeida (SUB) 1(4:35) Parker Porter
Lightweight Omar Morales 2(3:05) Uroš Medić (TKO)
Middleweight Joseph Holmes (SUB) 1(1:04) Alen Amedovski
Bantamweight Vince Morales 3(5:00) Jonathan Martinez (BODY)
Featherweight Felipe Colares 3(3:00)
Chase Hooper (TKO)
Women's Strawweight Sam Hughes (TKO) 3(3:52) Elise Reed

Ako sledovať UFC Fight Night (UFC on ESPN+ 64) naživo - priamy prenos a livestream

Už zrejme ani nemusíme dvakrát prízvukovať, že priame prenosy zo všetkých turnajov UFC vysiela pravidelne u nás dostupná platená televízia Premier Sport 1 a taktiež streamovacia platforma VOYO, ktorú môžete mať už za 5,99 EUR mesačne a okrem živých prenosov ponúka šport aj zo záznamu.

Stále je tu aj PPV (pay-per-view) prístup cez oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť na celom svete na jeden konkrétny turnaj alebo aj ako mesačné predplatné.

Nič sa nemení ani na tom, že UFC je stále v ponuke športových livestreamov na Fortuna TV, takže aj tento turnaj s Holly Holm a Ketlen Vieira si môžete pozrieť celkom zadarmo na webe alebo v mobilnej aplikácii stávkovej kancelárie Fortuna. Stačí byť registrovaným zákazníkom a mať pozitívny finančný zostatok na hráčskom konte.

Zaregistrujete sa vo Fortune teraz a ako nového zákazníka vás čakajú mimoriadne atraktívne vstupbné bonusy a okamžitý prístup k livestreamom zadarmo a bez ďalších podmienok.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...

Billy Quarantillo - MMA

Mužské a ženské váhové kategórie v MMA

Bojovníci MMA, muži aj ženy, sa na základe váhy rozdeľujú do niekoľkých váhových kategórií, ktoré sa označujú aj ako divízie.