UFC Fight Night: Font vs. Aldo - informácie, program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V noci zo soboty na nedeľu sa v Las Vegas uskutoční galavečer UFC on ESPN 31. V hlavných úlohách tentokrát budú špičkoví borci z bantamovej váhy Rob Font a Jose Aldo.

INFORMÁCIE - ANALÝZA a KURZY - FIGHT CARD a VÝSLEDKY - LIVESTREAM

UFC Fight Night - súboj v klietke Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC on ESPN 31: 8,4/10

  • Dátum a miesto: 4. decembra 2021, Las Vegas, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

UFC Fight Night: Font vs. Aldo - informácie, dátum a miesto

UFC Apex centrum v Las Vegas bude v noci zo soboty 4. decembra na nedeľu 5. decembra 2021 dejiskom ďalšieho kvalitného bojového turnaja. UFC on ESPN 31 alebo aj UFC Vegas 44 s hlavným zápasom v bantamovej váhe Rob Font vs. Jose Aldo si nenechajte ujsť. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC turnaj naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Rob Font vs. José Aldo - analýza, kurzy a tip

I keď cez víkend uvidíme viac ako 10 zápasov, najväčšiu pozornosť púta ten hlavný. Ide o rebríčkovo najvyššie postavených bojovníkov na turnaji, ktorí disponujú obrovskými skúsenosťami a najmä atraktívnym bojovým štýlom. Navyše jeden z nich môže byť budúcim šampiónom bantamovej váhy.

Aktuálna štvorka divízie, 34-ročný Američan Robert Spencer Font svoj hlad po titule v UFC neskrýva. Medzi svetovou elitou v MMA pôsobí už sedem rokov, ale k opasku sa zatiaľ nepriblížil. Bývalý šampión organizácie CES (2013) je veľmi komplexným typom bojovníka, ktorý dokáže víťaziť všetkými spôsobmi. Jeho profesionálna bilancia je 19 výhier (12 pred limitom) a 4 prehry. Ešte nikdy nebol knokautovaný a iba raz prehral pred limitom (po submisii). Rob Font v súčasnosti ťahá sériu štyroch víťazných zápasov v rade.

Proti nemu bude stáť 35-ročný Brazílčan José Aldo da Silva Oliveira Júnior, známy ako José Aldo. Bývalý dvojnásobný šampión perovej divízie UFC a majster organizácie WEC je tiež majstrom sveta v brazílskom jiu-jitsu z roku 2003. Disponuje teda skvelou taktikou v boji na zemi, v klinči, vie sa perfektne brániť v stoji a ovláda take downy, no napriek tomu je to predovšetkým vyhlásený striker. Aldo vo svojej kariére absolvoval až 37 zápasov, pričom 30-krát vyhral a iba 7-krát pocítil chuť porážky. Až v 17 prípadoch súpera knokautoval. O titul v bantamovej váhe bojoval v júli 2020, zápas s Petrom Yanom však nezvládol.

TIP: Zvíťazí José Aldo (kurz 2,13sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Josého Alda.

Ktorý z dvojice je v súčasnosti v lepšej forme, ťažko predpovedať. Font má za sebou štyri víťazstvá rozťahané do troch rokov, Aldo v priebehu roka vyhral dva zápasy. Aj motiváciu je v oboch prípadoch veľká. Američan ešte opasok UFC v rukách nemal a Brazílčanovi naopak ušiel o vlások v júli minulého roka. Obaja sú výborní grappleri aj strikeri.

Aldo má však viac skúseností a ešte jednu zbraň v podobe nepríjemných low kickov, ktorými môže narobiť Fontovi veľké problémy. Veríme, že tentokrát to "Juniorovi" vyjde.

UFC on ESPN: Font vs. Aldo - fight card, program, zápasy (výsledky)

Skúsený José Aldo napokon potvrdil naše očakávania a v dobrom zápase porazil Roba Fonta celkom jednoznačne po piatich kolách na body. Galavečer však ponúkol oveľa viac zábavy...

V hlavnom predzápase predviedol Rafael Fiziev proti Bradovi Riddellovi nádherné KO po kope z otočky ako od Chucka Norrisa. Jamahal Hill zase knokautoval Jimmyho Crutea už po 48 sekundách.

Clay Guida dostal Leonarda Santosa v druhom kole na "rear-naked choke". Chris Curtis dobil Brendana Allena päsťami a kolenami. A Alex Morono vyhral zápas s Mickeym Gallom na body.

Výsledky ďalších zápasov na Preliminary card nájdete v nasledujúcej tabuľke.

UFC FIGHT NIGHT: FONT vs. ALDO - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Bantamweight Rob Font vs. José Aldo (na body)
Lightweight Brad Riddell vs. Rafael Fiziev (KO)
Lightweight Clay Guida (submisia) vs. Leonardo Santos
Light Heavyweight
Jimmy Crute vs. Jamahal Hill (KO)
Middleweight Brendan Allen vs. Chris Curtis (TKO)
Welterweight Alex Morono (na body) vs. Mickey Gall
Preliminary card
Middleweight Maki Pitolo vs. Duško Todorović (TKO)
Flyweight Manel Kape (TKO) vs. Zhalgas Zhumagulov
Welterweight
Bryan Barberena (na body) vs. Darian Weeks
Women's Strawweight Cheyanne Buys (na body) vs. Mallory Martin
Light Heavyweight
Alonzo Menifield vs. William Knight (na body)
Lightweight Claudio Puelles (submisia) vs. Chris Gruetzemacher
Bantamweight Louis Smolka vs. Vince Morales (KO)

Ako sledovať UFC Vegas 44: Font vs. Aldo - livestream, priamy prenos a PPV

Turnaj UFC Fight Night: Font vs. Aldo alebo UFC on ESPN 31 či UFC Vegas 44, ako sa toto podujatie nazýva, nájdete opäť v ponuke športových prenosov na TV Tipsport. Ak v priebehu mesiaca pretipujete aspoň 1,20 eura, môžete sledovať všetky prenosy celkom zadarmo.

Navyše, ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz, získate prístup ku všetkým livestreamom na 7 dní bezpodmienečne a iba v novembri bonus až 50 eur na prvé stávky.

K dispozícii bude aj televízny priamy prenos. Už tradične na platenej športovej stanici Premier Sport 1. Turnaj ponúkne naživo i platforma VOYO, ktorá stojí 5,99 eur mesačne a okrem živých prenosov ponúka aj záznamy zo všetkých turnajov UFC.

Ďalšou alternatívou je UFC Fight Pass, ktorý si kúpite cez PPV (pay-per-view) priamo na oficiálnom webe UFC. Je to však pomerne drahá možnosť.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein

Ľudovít Klein prehral v UFC druhý zápas v rade

Slovenský MMA zápasník Ľudovít Klein vo svojom treťom vystúpení v prestížnej organizácii UFC podľahol Američanovi Nateovi Landwehrovi. Čaká...

Martin Buday

Martin Buday sa stal druhým Slovákom v UFC!

Slovensko má ďalšieho bojovníka v UFC. Martin Buday celkom jednoznačne vyhral svoj "kvalifikačný" zápas na turnaji Dana White's Contender...

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno

UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - livestream a tip

Atraktívny turnaj UFC 270, ktorý sa uskutoční 22. januára 2022 ⏰, prinesie dva atraktívne titulové zápasy. Jeden z nich bude doslova...