UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev - informácie, karta a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalšia UFC Fight Night v Las Vegas nám prinesie v prvom rade súboj dvoch nádejných adeptov na titul v ľahkej váhe Rafael dos Anjosa a Rafael Fizieva. Prečitajte si viac.

INFORMÁCIE – KURZYFIGHT CARD a VÝSLEDKY – LIVESTREAM

UFC Foto: A.RICARDO/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 9. júla 2022, 23:59 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Fiziev splnil úlohu favorita, Dos Anjos padol

Hlavný zápas večera dopadol podľa predpokladov. Rafael dos Anjos bol proti nebezpečnému súperovi ako-tak sústredený celé štyri kolá. Ako sme očakávali, pokúšal sa o take downy, ktoré mu však nevychádzal. Kazach Rafael Fiziev bol výborne pripravený a už od začiatku aj aktívnejší. A to najmä v postoji.

Zápas sa napokon zlomil na začiatku piateho kola, kedy Fiziev vyštartoval po nepripravenom Brazílčanovi prekvapujúco rýchlo a agresívne, dostal ho na zem a tam ho tvrdou a presnou ranou "vypol" – KO.

Väčšina duelov na hlavnej karte sa však rozhodla na body. Z takýchto víťazstiev sa tešili Caio Borralho, Said Nurmagomedov, Aiemann Zahabi aj Jamie Mullarkey.

V ťažkej váhe však Chase Sherman zmlátil Jareda Vanderau zhruba dve minúty pred koncom na TKO.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev

UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev - informácie, dátum a miesto

V známom UFC Apex Centre v Enterprise, Las Vegas sa strhne zaujímavý brazílsko-kazašský súboj medzi Rafaelom dos Anjosom a Rafael Fizievom. Stret dvoch generácií a dvoch rôznych štýlov. To nám prinesie UFC Fight Night už tento víkend v noci zo soboty 9. júla na nedeľu 10. júla 2022Kliknite sem, stavte si s parádnym bonusom a sledujte UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Rafael Dos Anjos vs. Rafael Fiziev - analýza, kurzy a tip

Rafael dos Anjos má 37 rokov, množstvo skúseností a dokonca už opasok šampióna ľakhej váhy v UFC v minulosti vlastnil. Pripravil ho oň v roku 2016 Eddie Alvarez. Neskôr, v roku 2018, sa Dos Anjos pokúsil získať titul vo welterovej váhe, ale Colby Covington mu to nedovolil.

Napriek tomu, že má tento kvalitný wrestler a grappler na konte 31 víťazstiev, v posledných rokoch sú jeho výkony trochu ako na hojdačke. Profi MMA robí 18 rokov, ale šesť z 13 prehier zaznamenal v posledných šiestich rokoch. Pravdou je, že mu začali pribúdať, keď v roku 2008 vstúpil do UFC.

Stále však hovoríme o špičkovom bojovníkovi, ktorý je tiež majstrov sveta v jiu-jitsu z roku 2003 a aj má čierny opasok v muay thai. Jeho zápasy sú zvyčajne dlhé a rozhodujú sa na body. Často však volí aj svoju najsilnejšiu zbraň - submisiu.

Proti nemu bude stáť 29-ročný "Ataman" Rafael Fiziev z Kazachstanu. Momentálne síce žije v Thajsku, ale má v sebe tradičnú školu bojového umenia zo svojej rodnej krajiny. Fiziev je však v prvom rade bývalý kickboxer s vynikajúcimi výsledkami.

Profesionálna MMA mu učarovala až v roku 2015, no a v klietke svoje muay thai umenie využíva veľmi často. Je to postojár, striker a knokauty rozdáva ako na bežiacom páse. A nie hocijaké – spinning wheel kick, spinning back kick, head kick, flying knee... Dámy a páni, tento chlap vás dokáže "vypnúť" aj so špeciálnymi efektami.

V civilnom živote policajt pôsobí v UFC iba od roku 2019, no a počína si veľmi dobre. Pri svojej premiére síce prehral s Magomedom Mustafaevom, čo bola jeho prvá oficiálna prehra v zmiešaných bojových umeniach, no žiadnu ďalšiu odvtedy nezaznamenal. Naopak, ťahá 5-zápasovú víťaznú šnúru. Jeho celková bilancia v profi MMA je 11 výhier – 1 prehra.

TIP: Rafael Fiziev zvíťazí (kurz 1,48sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Tipnite si výsledok zápasu Rafael dos Anjos vs. Rafael Fiziev vo Fortune!

Papierovým favoritom je aktuálna desiatka ľahkej váhy v UFC, kazašský borec Fiziev. Vo Fortune si naňho môžete vsadiť s kurzom 1,48 a my vám tento tip odporúčame. Kazach má v súčasnosti výbornú formu, pôsobí až neporaziteľne, je nesmierne tvrdý aj rýchly.

Skúsený Dos Anjos je skôr na ústupe zo svojich pozícií, i keď mu ešte stále patrí siedma priečka v divízii, tento zápas môže byť zlomový. Je jasné, že sa bude snažiť dostať Fizieva na zem, ale sebemenšia chyba pri pokuse o take down, mu môže privodiť knokaut, ktorý bude vo všetkých highlightoch.

Tipujeme víťazstvo Rafaela Fizieva.

UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev (UFC Vegas 58) - fight card, program, zápasy, výsledky

Okrem hlavného zápasu Rafael dos Anjos vs. Rafael Fiziev UFC Fight Night vo Vegas tentokrát láka aj na kvalitný ženský súboj medzi Cynthiou Calvillo a Ninou Nunes. Uvidíme bojovať tiež Antoninu Shevchenko, staršiu sestru aktuálnej šampiónky v mušej váhe UFC, Valentiny Shevchenko. No a predstaví sa aj Said Nurmagomedov, ďalší skvelý Dagestanec so slávnym menom.

To však nie je všetko. Kompletný prehľad zápasov na fight card nájdete v nasledujúcej tabuľke. Po skončení turnaja ju, samozrejme, aktualizujeme o výsledky.

UFC VEGAS 58 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Lightweight Rafael dos Anjos 5(0:18) Rafael Fiziev (KO)
Middleweight Caio Borralho (BODY) 3(5:00) Armen Petrosyan
Bantamweight Said Nurmagomedov (BODY) 3(5:00) Douglas Silva de Andrade
Heavyweight Jared Vanderaa 3(3:10) Chase Sherman (TKO)
Bantamweight Aiemann Zahabi (BODY) 3(5:00) Ricky Turcios
Lightweight Michael Johnson 3(5:00) Jamie Mullarkey (BODY)
Preliminary card
Middleweight Cody Brundage (KO) 1(3:50) Tresean Gore
Women's Flyweight Antonina Shevchenko (BODY) 3(5:00)
Cortney Casey
Featherweight David Onana (TSUB) 2(3:13)
Garrett Armfield
Light Heavyweight Karl Roberson 3(2:19)
Kennedy Nzechukwu (TKO)
Bantamweight Ronnie Lawrence 3(5:00) Saidyokub Kakhramonov (BODY)

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev (UFC on ESPN 39) - priamy prenos, PPV, livestream online

Ak radi sledujte UFC v televíznom priamom prenose, v nedeľu (10.7.) si nastavte budík už na 03:00 ráno. Vtedy sa totiž na Premier Sport 1 začína prenos z hlavnej karty tohto turnaja. Ak by sa vám nechcelo vstávať, v streamovacej službe VOYO nájdete okrem priamych prenosov vždy aj záznamy zo všetkých UFC podujatí.

Kúpiť si môžete prístup oficiálnemu online streamu aj prostredníctvom PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass alebo si ho rovno predplatiť na niekoľko mesiacov dopredu.

My vám však odporúčame konkrétne Fortuna TV. Nájdete tu širokú ponuku športových livestreamov a medzi nimi aj všetky turnaje UFC. Samozrejme, aj UFC Fight Night: Dos Anjos vs. Fiziev. A sledovať to môžete celkom zadarmo. Stačí, ak ste zákazníkom Fortuny, máte za posledných 7 dní uzatvorenú aspoň jednu stávku a na svojom hráčskom konte kladný finančný zostatok.

Ak ešte svoj účet nemáte, zaregistrujte sa vo Fortune na tomto linku ako nový zákazník a čakajú vás skvelé vstupné bonusy, medzi ktoré patrí aj okamžitý prístup k livestreamom.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (Fortuna)

UFC 277: Klein vs. Bahamondes - dátum, informácie a tip

Ľudovít Klein sa prvý augostový víkend v roku 2023 stretne so súperom, ktorý proti nemu nemohol nastúpiť pred rokom.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...