UFC Fight Night: Dawson vs. Green – zápasy, výsledky, highlight

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Po dvoch týždňoch sa program UFC opäť rozbiehal v Las Vegas, kde sme tento víkend videli aj poriadne pikantný súboj v ľahkej váhe. Fight card bola však plná zaujímavých mien medzi mužmi i ženami. Ako to dopadlo?

DAWSON 🆚 GREEN
InformácieVýsledky – Livestream

Bobby Green (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,7/10

  • Termín: 7. október 2023, 22:00 hod
  • Miesto Las Vegas, Nevada, USA
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Bobby Green knokautoval Dawsona v 33. sekunde!

Prekvapujúci a až nečakane rýchly koniec mal hlavný zápas turnaja UFC Fight Night 229 v Las Vegas. Papierový outsider Bobby Green vyrukoval na Granta Dawsona veľmi agresívne od prvých momentov a už za 33 sekúnd bolo hotovo. Green poslal súpera k zemi a potom ho okamžite dorazil.

 

V hlavnom predzápase porazil Joe Pyfer Abdul Razaka Alhassana po technickej submisii, keď ho v druhom kole doslova priškrtil v "arm-triangle choke".

Joaquin Buckley zdolal Alexa Morona na body. Drew Dober si poradil s Rickym Glennom po technickom knokaute a na hlavnej karte sa hneď na začiatku z výhry na body tešil aj Bill Algeo, ktorý zvíťazil nad Alexandrom Hernandezom.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC Fight Fight: Dawson vs. Green sipka

UFC Fight Night: Dawson vs. Green – preview, informácie, termin a miesto konania

Aréna UFC Apex v Enterprise, v nevadskom Las Vegas, bude v noci zo soboty 7. októbra na nedeľu 8. októbra 2023 dejiskom galavečera UFC Fight Night s poradovým číslom 229 a hlavným zápasom Grant Dawson vs. Bobby Green. Podujatie sa začína o 22:00 hod, pričom program hlavnej karty štartuje od 01:00 hod po polnoci. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC NAŽIVO sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 229
🥊️ Hlavný zápas: Grant Dawson – Bobby Green
🗓️ Dátum a čas: 7. október 2023, 22:00 hod
🌎 Miesto konania: UFC Apex, Las Vegas, USA
▶️ Livestream: Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Fight Night: Grant Dawson vs. Bobby Green (lightweight) – analýza, prognóza, stávky, kurzy a tip

Rodák z Wisconsinu, Grant Dawson (29), je aktuálne desiatkou v rebríčku ľahkej váhy UFC a ťahá famóznu 12-zápasovú sériu bez prehry už od roku 2016. Tento chlapík mieri vysoko, v súčasnosti je prakticky nezastaviteľný a veľmi rýchlo sa môže stať veľkou hviezdou svetovej MMA.

Držiteľ čierneho opasku v brazílskom jiu-jitsu, ktorý sa od roku 2022 pripravuje v slávnom gyme American Top Team, je pochopiteľne najsilnejší na zemi. Jeho bilancia v submisii je 13–0. Celkovo v profi kariére drží impozantné štatistiky 22 výhier – 1 prehra – 1 remíza. Tento rok v júli už v Las Vegas porazil Damira Ismagulova a teraz je znova favoritom.

Veleskúsený Kalifornčan Bobby Green (37) si toho už v kariére preskákal veľa. Bývalý šampión organizácie King of the Cage vstúpil do UFC už pred desiatimi rokmi a jeho výkony v elitnom podniku sú zatiaľ ako na hojdačke. Strieda víťazné série so šnúrami prehier. V júli tohto roka po veľkom triumfe nad Tonym Fergusonom, ktorého doslova uškrtil, jednu takú negatívnu sériu ukončil.

Green má fialový opasok v jiu-jitsu, ale je to zároveň veľmi komplexný bojovník, ktorý je rovnako dobrý na zemi i v postoji. Jeho celková bilancia v profi MMA je 30 výhier – 14 prehier – 1 remíza. V UFC za posledné roky bojoval aj proti tým najväčším hviezdam ako sú Islam Makhachev, Rafael Fiziev či Dustin Poirier. Ani jedného z nich neporazil, no skúsenosti mu to dodalo neúrekom.

NÁŠ TIP: Green zvíťazí (kurz 4,29sipka Stavte si vo Fortune bez rizika!

  • Napriek tomu, že vysokým papierovým favoritom je doteraz takmer neporaziteľný Dawson, dovolíme si ísť v tomto prípade proti prúdu a očakávať veľké prekvapenie. Prečo? Dawson má určite obdivuhodné výsledky, no Green už okúsil veľmi veľa a posledné víťazstvo nad Fergusonom ukázalo, že chce znova vyhrávať a urobí pre to všetko. I keď máva občas problémy so splnením váhy. Tipnete si teda dvojku v parádnom kurze 4,29?
FORTUNA KURZY: DAWSON vs. GREEN
DAWSON 1 (1,22) Remíza X (50,00) GREEN 2 (4,29) ⭐

UFC Fight Night 229: fight card (karta zápasov), program, zápasy, bojovníci a výsledky

Karta zápasov v Las Vegas je tentokrát z veľkej časti o Američanoch. Okrem hlavného súboja Dawson vs. Green, ktorý sme si už rozobrali, sa môžeme tešiť aj na veľmi atraktívny predzápas medzi Joem Pyferom a Ghančanom Abdul Razakom Alhassanom.

Z ďalších známych mien sa cez víkend predstavia Alex Morono, Drew Dober, Ion Cutelaba, Karolina Kowalkiewicz, Vanesssa Demopoulos a ďalší. Kompletný prehľad zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC FIGHT NIGHT 229
KARTA, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Lightweight Grant Dawson 1(0:33) Bobby Green (KO)
Middleweight Joe Pyfer (TSUB) 2(2:05) Abdul Razak Alhassan
Welterweight Alex Morono 3(5:00) Joaquin Buckley (BODY)
Lightweight Drew Dober (TKO) 1(2:36) Ricky Glenn
Featherweight Alexander Hernandez 3(5:00) Bill Algeo (BODY)
Preliminary card
Women's Strawweight Karolina Kowalkiewicz (BODY) 3(5:00) Diana Belbita
Bantamweight Aori Qileng (BODY) 3(5:00) Johnny Munoz Jr.
Women's Strawweight Kanako Murata 3(5:00) Vanessa Demopoulos (BODY)
Flyweight Nate Maness (TKO) 1(4:40) Mateus Mendonca
Women's Flyweight Montana De La Rosa 3(5:00) JJ Aldrich (BODY)

Ako a kde sledovať naživo UFC on ESPN+ 87: Dawson vs. Green sipka LIVE stream online a TV priamy prenos

Televízny priamy prenos z tohto turnaja, ktorý sa označuje aj UFC on ESPN+ 87 prinesie opäť platená stanica Premier Sport 1 a taktiež platená streamovacia služba VOYO. V oboch prípadoch sa vysielanie začína v nedeľu 8.10. od 01:00 hod so zápasmi hlavnej karty.

Ak ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, môžete si však celý turnaj so všetkými zápasmi pozrieť aj keď doma nemáte Premier Sport alebo si neplatíte Voyo. Livestream zadarmo na Fortuna TV je dostupný pre všetkých aktívnych tipérov vo Fortune, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v čase konania turnaja budú mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Oktagon 47

Oktagon 47: Vémola vs. Langer o titul – informácie, fight card, výsledky

Oktagon sa opäť vrátil do Bratislavy a bolo to veľké! Videli sme totiž česko-slovenskú bitku o titul s Karlosom Vémolom, ktorá bola...

MS v rugby 2023 (Francúzsko)

Majstrovstvá sveta v rugby: skupiny, program a livestream

Francúzsko v priebehu septembra a októbra hostí veľký šampionát MS v rugby. Pozrite si program, výsledky a všetky dôležité informácie.