UFC Fight Night: Andrade vs. Blanchfield - info, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Ďalší turnaj UFC Fight Night v Las Vegas nám prinesie špičkový zápas žien. Čo nás čaká tento víkend v elitnej svetovej MMA organizácii? Prečítajte si najdôležitejšie informácie, analýzu hlavného zápasu, pozrite si program a návod na livestream.

INFORMÁCIEKURZYVÝSLEDKYLIVESTREAM

Erin Blanchfield (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,7/10

  • Dátum a čas: 18. február 2023, 22:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Erin Blanchfield utiahla favoritku v submisii

V hlavnom zápase turnaja UFC Fight Night 219 sa zrodilo malé papierové prekvapenie. Brazílska favoritka Jessica Andrade, ktorá do duelu nastúpila na poslednú chvíľu ako náhradníčka, napokon túto situáciu nezvládla. Alebo, inak povedané, využila to mladá Američanka Erin Blanchfield, ktorá ju dostala v submisii na do "rear-naked choke" v druhom kole.

V ďalších zápasoch na hlavnej karte sme videli dlhé a pomerne vyrovnané súboje. Všetky sa skončili na body. Kompletné výsledky turnaja UFC Vegas 69 nájdete TU sipka

UFC Fight Night: Andrade vs. Blanchfield - informácie, dátum, čas, miesto

Najbližší turnaj elitnej organizácie je na programe v sobotu 18. februára 2023 so začiatkom od 22:00 hod v UFC Apex Centre v Las Vegas. Galavečer UFC Fight Night 219 s hlavným zápasom Jessica Andrade vs. Erin Blanchfield v ženskej mušej váhe ponúkne nejeden atraktívny duel. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 219
🥊️ Hlavný zápas: Jessica Andrade - Erin Blanchfield
🗓️ Dátum a čas: 18. február 2023, 22:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 69: Jessica Andrade vs. Erin Blanchfield - analýza, kurzy a tip na výsledok

Brazílčanka Jessica Andrade (31) v tomto zápase na poslednú chvíľu nahradila svoju krajanku Tailu Santos, ktorá iba týždeň pred podujatím odstúpila z osobných dôvodov. Andrade je bývalou šampiónkou UFC v slamovej váhe, v tejto organizácii pôsobí už 10 rokov, vytvorila tu niekoľko rekordov a radí sa medzi legendy ženskej MMA. Jej profesionálna bilancia je 24 výhier – 9 prehier.

Od neúspešného zápasu o titul v mušej váhe proti Valentine Shevchenko v roku 2021 vyhrala tri zápasy v rade a zdá sa, že je opäť v starej dobrej forme. Skúsená, fyzicky silná a komplexná bojovníčka iba pred mesiacom v Rio de Janeiro porazila Laurena Murphy. A favoritkou je aj v tomto súboji.


Mladá Američanka Erin Blanchfield (23) prišla do UFC iba v roku 2021 z organizácie Invicta, kde aj bez zisku titulu patrila k najlepším ženám. V slávnej zámorskej súťaži má doteraz za sebou zatiaľ 4 zápasy a 4 víťazstvá. Jej celkové štatistiky v profi MMA sú 10 výhier – 1 prehra.

"Chladnokrvná" Erin ja taktiež veľmi komplexnou fighterkou, ktorú neprekvapí v podstate žiadna súperka. V UFC si zatiaľ svoje meno iba buduje, no pri svojom veku, talente a dnešných výsledkov ju čaká žiarivá budúcnosť. Na vlastnej koži to už pocítili aj také hviezdy ako Molly McCann, Miranda Maverick a ďalšie.

TIP: Erin Blanchfield zvíťazí (kurz 2,37) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: ANDRADE vs. BLANCHFIELD
ANDRADE 1 (1,53) Remíza X (45,00) BLANCHFIELD 2 (2,37) ⭐

Napriek tomu, že podľa bookmakerov je pomerne výraznou outsiderkou tohto súboja, my favorizujeme Američanku. Erin má totiž taktiež výborné zvládnuté jiu-jitsu, čiže je skvelá na zemi, ešte nikdy ju nikto neporazil pred limitom (ani KO ani submisia) a možno ešte nemá za sebou tak veľa ťažkých zápasov ako Andrade, no na tento víkend sa pripravovala dlhšie. Zrodí sa prekvapenie.

UFC Fight Night 219: Andrade vs. Blanchfield - fight card, program, zápasy a výsledky

Okrem hlavného zápasu medzi Jessicou Andrade a Erin Blanchfield nájdeme na fight card tohto turnaja ešte jeden ženský duel, ktorým vyvrcholí Preliminary card. Stretnú sa v ňom Švédka Lina Länsberg a Brazílčanka Mayra Bueno Silva.

Okrem toho sa pripravte na poriadne tvrdé mužské bitky v poloťažkej váhe ako Jordan Wright vs. Zac Pauga alebo William Knight vs. Marcin Prachnio a ďalšie. Určite však zaujme aj rachot v ťažkej váhe medzi Joshom Parisianom a Jamalom Poguesom. To však stále nie je všetko.

UFC FIGHT NIGHT 219 - KARTA, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Women's Flyweight Jessica Andrade 2(1:37) Erin Blanchfield (SUB)
Light Heavyweight Jordan Wright 3(5:00) Zac Pauga (BODY)
Heavyweight Josh Parisian 3(5:00) Jamal Pogues (BODY)
Light Heavyweight William Knight 3(5:00) Marcin Prachnio (BODY)
Lightweight Jim Miller 3(5:00) Alexander Hernandez (BODY)
Preliminary card
Lightweight Nazim Sadykhov (TKO) 2(0:38) Evan Elder
Women's Bantamweight Lina Länsberg 2(4:46) Mayra Bueno Silva (SUB)
Featherweight Jamall Emmers (BODY) 3(5:00) Khusein Askhabov
Light Heavyweight Ovince Saint Preux 1(0:49) Philipe Lins (KO)
Welterweight A.J. Fletcher (SUB) 2(1:37) Themba Gorimbo
Flyweight Clayton Carpenter (SUB) 1(3:13) Juancamilo Ronderos

Ako a kde sledovať UFC: Andrade vs. Blanchfield (UFC ESPN+ 77) naživo - livestream zadarmo na Fortuna TV, priamy prenos, PPV

V noci zo soboty 18. februára na nedeľu 19. februára 2023 si priamy prenos z turnaja UFC Fight Night: Andrade vs. Blanchfield môžete pozrieť Premier Sport 1. Vysielanie sa začína od 01:00 hod po polnoci a v rovnakom čase ho nájdete aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO.

Skvelou správou je, že UFC turnaje sú stále vysielané prostredníctvom online livestreamov na webe stávkových kancelárií. Na Fortuna TV môžu registrovaní zákazníci sledovať víkendový galavečer z Las Vegas celkom zadarmo. Podmienkou je len mať v priebehu tohto týždňa vsadený aspoň jeden tiket a v čase konania podujatia na hráčskom účte akýkoľvek kladný finančný zostatok.

Ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz ako nový zákazník sipka čaká na vás okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom bez akýchkoľvek podmienok a k tomu skvelé tri vstupné bonusy. Potom si môžete na UFC vsadiť dokonca aj celkom bez rizika. A to vrátane live stávok.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Clash of the Stars 4

Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili❗✨