UFC 277: Pena vs. Nunes 2 - info, program, zápasy, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na konci júla bude hostiť veľký galavečer UFC 277 mesto Dallas v Texase. Uvidíme v ňom dva zaujímavé titulové zápasy. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIE
PENA vs. NUNES
MORENO vs. KARA-FRANCE
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Amanda Nunes (UFC) Foto: ČTK/ZUMA/Hans Gutknecht

Hodnotenie UFC 277: 9,7/10

  • Dátum, čas a miesto: 30. júla 2022, 22:00 hod, Dallas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Amanda Nunes si vzala opasok späť, Moreno dočasným šampiónom

Najväčší ženský súboj tohto roka medzi legendárnou Amandou Nunes a Juliannou Pena, ktorá jej v decembri vzala opasok bantamovej váhy, sa tentoraz skončil podľa papierových predpokladov. Po dlhých piatich kolách, v ktorých Brazílčanka mala prakticky všetko vo vlastných rukách, napokon vyhrala na body celkom jednoznačne 50–45, 50–44, 50–43 a opäť nosí na pleciach dva opasky UFC (bantamová a perová divízia).

Bookmakerov nesklamal ani Mexičan Brandon Moreno, ktorý v najlepšom zápase večera (Fight of the Night) ukončil Kai Kara-Franca po technickom knokaute tesne pred koncom tretieho kola. Parádna bitka dvoch namotivovaných borcov v mušej váhe priniesla skvelé MMA divadlo. Rozhodujúci bol dobre trafený "body kick" od Morena, po ktorom súpera dorazil a rozhodcovia to rýchlo ukončili.

Sergei Pavlovich v súboji ťažkých váh porazil Derricka Lewisa na TKO po sérii rýchlych a tvrdých úderov už v prvej minúte zápasu.

Bonus za najlepší výkon večera (Performance of the Night) získal Alexandre Pantoja sa v zápase mušej váhy porátal s Alexom Perezom za 91 sekúnd po tom, čo ho schmatol pod krk (neck crank) a vyhral po submisii.

Na hlavnej karte bol celkom zaujímavý aj súboj medzi Magomedom Ankalaevom a Anthony Smithom. Prvý menovaný rozhodol zhruba v polovici druhého kola, keď súpera zasypal spŕškou tvrdých pästí a rozhodca zápas ukončil na TKO.

sipka Pozrite si kompletný prehľad výsledkov turnaja UFC 277

UFC 277: Pena vs. Nunes 2 - informácie, dátum a miesto

Texaský galavečer, ktorý sa bude konať v Dallase pod strechou 20-tisícového American Airlines Center, postaví proti sebe niekoľko kvalitných bojovníkov. V sobotu večer 30. júla 2022 sa však pripravte na dlhú noc. Kliknite sem, stavte si za 30 EUR bez rizika a sledujte UFC 277 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Turnaj bude v prvom rade o dvoch sympatických, no poriadne tvrdých, dámach. Julianna Pena a Amanda Nunes si zopakujú svoju nedávnu titulovú bitku, v k torej druhá menovaná Brazílčanka po šiestich rokoch spoznala chuť porážky a prišla o opasok šampiónky v bantamovej váhe. Teraz ho chce späť.

O titul dočasného šampióna v mužskej mušej váhe sa zase pobijú Brandon Moreno a Kai Kara-France. A aj pre nich to bude už druhý vzájomný zápas v UFC. V tom prvom, v decembri 2019, uspel Moreno.

UFC 277: Julianna Pena vs. Amanda Nunes (odvetný zápas o titul) - analýza, kurzy a tip

Víťazka The Ultimate Fighter 18 v decembri minulého roku trochu nečakane vybojovala titul v bantamovej váhe. Julianna Pena tak prepísala históriu UFC, v ktorej bola výraznými písmenami zapísana najmä jej súperka.

Lenže 32-ročná Američanka s venezuelskými koreňmi a profi bilanciou 11–4 ukázala svoje kvality v boji na zemi a zaznamenala zatiaľ najväčšie víťazstvo v kariére. Teraz ho však bude musieť obhájiť, keďže prikývla na odvetu, ktorá bude veľmi ťažká.

Amanda Nunes (21–5) je absolútna legenda ženskej UFC a podľa všetkého stále najlepšia MMA bojovníčka súčasnosti. Tri roky držala vo svojom vlastníctve tituly v perovej aj bantamovej váhe. Až sa zdalo, že sa nenájde nikto, kto by ju zastavil. Potom však prišla Julianna.

Mnohonásobná 34-ročná rekordérka najkvalitnejšej bojovej organizácie sveta bola bez prehry 6 rokov a 12 zápasov. Porážala všetky veľké mená ženskej MMA, ako na bežiacom páse. V decembri však urobila chybu, ktorú teraz chce jednoznačne odčiniť a dokázať, že to bolo iba chvíľkové zaváhanie.

TIP: Amanda Nunes zvíťazí (kurz 1,32sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Stavte si vo Fortune!

Nunesová je opäť pomerne výraznou favoritkou zápasu. Veria jej nie len bookmakeri, ale aj odborníci. Má všetky predpoklady a skúsenosti na to, aby si svoj stratený opasok vzala späť. Pozor si však musí dať na take downy. Pena je totiž výborná grapplerka a na zemi by sa Amanda mohla dostať opäť do problémov. Ak udrží zápas najmä v postoji, víťazstvo bude jej. Tipujeme dvojku.

UFC 277: Brandon Moreno vs. Kai Kara-France 2 (o dočasný titul) - kurzy a tip

Brandon Moreno má za sebou zvláštnu titulovú trilógiu s Deivesonom Figueiredom, v ktorej zažil v priebehu jedného roka asi všetko. Najprv remízu, potom víťazstvo a napokon aj prehru. Dnes je teda bez opasku, ale má za ním namierené znova.

Mexičan s bilanciou 19–6–2 je vyhláseným grapplerom, s ktorým sa určite nechcete dostať na zem. Šikovný, rýchly a nebezpečný je však aj na rovných nohách. Knokauty príliš nerozdáva, ale veľa vydrží a vie si postrážiť bodovú prevahu. Koniec koncov, jeho terajší súper to sám pocítil aj v roku 2019, keď sa stretli prvýkrát.

Kai Kara-France nie je z Francúzska, je to Novozélanďan, ktorý do UFC prišiel v roku 2018 a odvtedy sa veľmi rýchlo vyšplhal v rebríčku mušej váhy až na súčasnú druhú priečku. Teraz môže dokonca získať titul "interim" šampióna. Lenže zatiaľ nemá na konte dostatok ťažkých zápasov proti tým najlepším súperom.

S Morenom pred tromi rokmi prehral na body jednohlasným rozhodnutím. Na rozdiel od Mexičana je prevažne postojárom, takže nás čaká aj zaujímavá konfrontácia dvoch štýlov. Kara-France s bilanciou 24–9 a 11 knokautami môže posledný júlový víkend dokázať, že už patrí medzi absolútnu špičku, alebo ešte nie...

TIP: Brandon Moreno zvíťazí (kurz 1,46sipka Stavte si vo Fortune!

Vsaďte si vo Fortune!

Nejde o to, že by sme novozélandskému borcovi neverili, ale Moreno si toho už preskákal viac. Navyše tri ťažké zápasy s Figueiredom v priebehu 13 mesiacov museli byť skvelou prípravou na tento duel. Mexičan je papierovým favoritom aj všeobecne očakávaným víťazom zápasu a my s tým môžeme iba súhlasiť. Kara-France môže vydržať celých päť kôl, ale Brandon Moreno si víťazstvo postráži.

❌ UFC 277: Ľudovít Klein vs. Ignacio Bahamondes - zrušený zápas

Na UFC 277 mal pôvodne štartovať aj slovenský bojovník Lajoš Klein. Svoj piaty zápas v rámci UFC však napokon absolvoval o týždeň skôr, pretože jeho pôvodný úsper, Čiľan Nacho Bahamondes, nedostal víza do USA. Ako to napokon dopadlo? Prečítajte si viac sipka

Ľudovít Klein Foto: Fortuna

UFC 277 - fight card, program, zápasy (výsledky)

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletnú fight card turnaja UFC 277. Vyššie sme si už predstavili pre nás určite najzaujímavejšie zápasy. Vypichnúť ešte môžeme snáď bitku v ťažkej váhe, ktorá láka vždy, medzi Derrickom Lewisom a Sergeiom Pavlovichom.

No na karte nájdeme aj ďalšie súboje rebríčkovo vysoko postavených borcov, ako napr. Alexandre Pantoja vs. Alex Perez v mušej váhe, no a potom Magomed Ankalaev vs. Anthony Smith v poloťažkej divízii.

Tabuľku po skončení turnaja doplníme o výsledky.

UFC 277 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Women's Bantamweight (title) Julianna Pena 5(5:00) Amanda Nunes (BODY)
Flyweight (interim title) Brandon Moreno (TKO) 3(4:34) Kai Kara-France
Heavyweight Derrick Lewis 1(0:55) Sergei Pavlovich (TKO)
Flyweight Alexandre Pantoja (SUB) 1(1:31) Alex Perez
Light Heavyweight Anthony Smith 2(3:09) Magomed Ankalaev (TKO)
Preliminary card
Welterweight Alex Morono (BODY) 3(5:00) Matthew Semelsberger
Lightweight Drew Dober (KO) 3(1:30) Rafael Alves
Heavyweight Hamdy Abdelwahab (BODY) 3(5:00) Don'Tale Mayes
Lightweight Drakkar Klose (BODY) 3(5:00) Rafa Garcia
Early preliminary card
Welterweight Michael Morales (TKO) 3(1:09) Adam Fugitt
Catchweight 137,5 lb Joselyne Edwards (BODY) 3(5:00) Ji Yeon Kim
Light Heavyweight Nicolae Negumereanu (TKO) 2(3:33) Ihor Potieria
Catchweight 172,5 lb Orion Cosce (BODY) 3(5:00) Mike Mathetha

Ako sledovať naživo UFC 277 (Julianna Pena, Amanda Nunes, Brandon Moreno) - priamy prenos v TV a VOYO, PPV, livestream

Zrejme vám neuniklo, že priame prenosy z UFC pravidelne každý víkend vysiela naživo televízia Premier Sport 1. Vysielacie práva stále má, takže v jej programe nájdete v noci zo soboty na nedeľu (30.–31.7.) aj galavečer UFC 277. Naživo turnaj pobeží aj na streamovacej platforme VOYO. Ak by ste náhodou zaspali, tam si to môžete ráno alebo kedykoľvek neskôr pozrieť aj zo záznamu.

K dispozícii je stále aj oficiálny PPV (pay-per-view), ktorý možno poznáte ako UFC Fight Pass. Kúpiť si takto môžete prístup na jeden turnaj alebo niekoľkomesačné predplatné.

My vám však odporúčame stávkovú kanceláriu Fortuna. Tá totiž prináša všetky UFC turnaje (a nielen tie) každý týždeň naživo prostredníctvom livestream prenosov v programe svojej internetovej Fortuna TV. A to dokonca celkom zadarmo. Stačí, ak máte v uplynulom týždni vsadený akýkoľvek tiket a na hráčskom účte kladný zostatok. Zaregistrujte si svoj účet vo Fortune hneď teraz a okrem livestreamov sa môžete tešiť až na tri aktraktívne vstupné bonusy.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj UFC 277?

Turnaj UFC 277 je na programe v sobotu 30. júla 2022 od 22:00 hod v hale American Airlines Center v meste Dallas, v štáte Texas, v USA. V našom časovom pásme bude prebiehať až do nedeľných skorých ranných hodín.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase na UFC 277?

O hlavný zápas galavečera UFC 277 sa postarajú dve sympatické ženy, pre ktoré to bude titulová odveta. Julianna Pena bude brániť opasok šampiónky bantamovej váhy proti najlepšej MMA bojovníčke, akú svet poznal, Brazílčanke Amande Nunes. Kompletnú fight card turnaja nájdete TU

3️⃣ Ako je možné sledovať galavečer UFC 277 naživo?

Slovenskí fanúšikovia môžu tento turnaj vidieť naživo hneď niekoľkými spôsobmi. K dispozícii je televízny prenos, online prenos, oficiálny stream aj livestream zadarmo. Možnosti, ako a kde nájdete živý prenos z tohto turnaja, si prečítajte TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...