UFC 263: Adesanya vs. Vettori - dátum, fight card a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu 12. júna sa v Arizone uskutoční výnimočný galavečer UFC 263. Ponúkne až dva titulové zápasy, odvety, návrat Natea Diaza a dohromady až 13 atraktívnych súbojov.

INFORMÁCIE - KURZY - FIGHT CARD - LIVESTREAM

Israel Adesanya - šampión strednej váhy UFC Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 263: 9,0/10

  • Dátum konania: 12. júna 2021
  • Ponuka stávok: MMA môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Adesanya opäť obhájil, Moreno prvým mexickým šampiónom UFC

Až 11 zápasov galavečera UFC 263 sa rozhodlo na body. Jedným z nich bol aj odvetný duel Israela Adesanya s Marvinom Vettori o titul strednej váhy. Adesanya sa po 5. kolách tešil z víťazstva a opäť opasok udržal.

Titulový zápas v mušej váhe sa však skončil pred limitom. Po tom, čo sa naposledy rozišli remízou dokázal Brandon Moreno tentokrát v 3. kole Deiveson Figueireda prinútiť odklepať v submisii a stal sa prvým Mexičanom s opaskom UFC.

Navrátilec Nate Diaz prehral s Leonom Edwardsom po tvrdej bitke na body a v jeho tvári bolo veľa krvi. Belal Muhammad zdolal taktiež na body Demiana Maiu. Prvý zápas na hlavnej karte sa skončil víťazstvom Paula Craiga nad Jamahalom Hillom na TKO.

V Prelims rozhodovali výlučne body, tešili sa Brad Riddell, Eryk Anders, Lauren Murphy aj Movsar Evloev. Podobne to vyzeralo aj v Early Prelims, kde rozhodnutím rozhodcom v riadnom čase zvíťazili Pannie Kianzad, Steven Peterson, Fares Ziam aj Carlos Felipe. Terrance McKinney porazil Matta Frevola na TKO.

UFC 263: Adesanya vs. Vettori - informácie, dátum a čas

Turnaj UFC 263 s dvomi titulovými zápasmi v programe sa uskutoční v noci zo soboty na nedeľu, 12. až 13. júna 2021, v arizonskom Glandale. Hlavným súbojom večera je titulový a zároveň odvetný zápas strednej váhy Israel Adesanya vs. Marvin Vettori. Opasok šampióna mušej váhy bude obhajovať Deiveseon Figueiredo proti Brandonovi Morenovi. Kliknite sem a sledujte livestream z turnaja UFC 263 zadarmo!

Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na návrat obľúbeného Natea Diaza, ktorý sa do klietky vracia po takmer dvoch rokoch. Postaví sa proti aktuálnej trojke rebríčka welterovej váhy Leonovi Edwardsovi a to sľubuje poriadny boj, ktorý si netreba nechať ujsť.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 263: Israel Adesanya vs. Marvin Vettori - analýza, kurzy a tip

Úradujúci šampión Israel Adesanya, ktorý svoj titul v strednej váhe už trikrát ubránil, sa v úlohe favorita postaví do klietky proti ďalšiemu vyzývateľovi. Bude si tak chcieť napraviť chuť po marcovom nevydarenom útoku na opasok v poloťažkej váhe proti Janovi Blachowiczovi.

Vyzývateľ Marvin Vettori vyletel v rebríčku pomerne rýchlo a po sérii 5 víťazných zápasov v rade zrazu stojí zoči-voči najlepšiemu bojovníkovi strednej váhy na svete. Talian môže iba prekvapiť.

Obaja súperi sa už spolu stretli v marci 2018 a po vyrovnanom priebehu bolo výsledkom iba "Split Decision" v prospech Adesanyu. Nigérijčan, ktorý doposiaľ prehral iba jeden jediný zápas, naposledy proti Blachowiczovi, teda veľmi dobre vie, že mladého rodáka z Trentina nesmie podceniť.

Vetorriho wrestlingový a grapplingový štýl však Israelovi naposledy veľmi nesedel. Má radšej striking v postoji, na zemi sa necíti vo svojej koži. Práve to by mohla byť Marvinova jediná šanca. Dokáže ju však proti nevyspytateľnému Afričanovi využiť?

TIP: Víťaz Israel Adesanya s kurzom 1,33 sipka Stavte si vo Fortune

Israel Adesanya zvíťazí.

Podľa bookmakerov má Vettori iba malú šancu na úspech. Prikláňame sa k tomu, že Adesanya sa na talianskeho súpera tentokrát pripraví lepšie a najmä naplno využije svoju výškovú výhodu, keďže meria až o 10 centimetrov viac. Israel Adesanya titul opäť obháji.

UFC 263: Adesanya vs. Vettori 2 - fight card, program a výsledky

Potvrdených 13 súbojov je na fight card rozdelených do troch častí. Na hlavnej karte s oboma titulovými zápasmi Adesanya - Vettori aj Figueiredo - Moreno je aj súboj Diaza s Edwardsom a ďalšie dva zápasy. Prelims a Early Prelims karty obsahuju po štyri zápasy.

UFC 263: Adesanya vs. Vettori - program a výsledky
Middleweight Israel Adesanya (c) (body) vs. Marvin Vettori
Flyweight Deiveson Figueiredo (c) vs. Brandon Moreno (submisia)
Welterweight Leon Edwards (body) vs. Nate Diaz
Welterweight Demian Maia vs. Belal Muhammad (body)
Light Heavyweight Paul Craig (TKO) vs. Jamahal Hill
Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Lightweight Drew Dober vs. Brad Riddell (body)
Light Heavyweight Eryk Anders (body) vs. Darren Stewart
Women's Flyweight Lauren Murphy (body) vs. Joanne Calderwood
Featherweight Movsar Evloev (body) vs. Hakeem Dawodu
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Women's Bantamweight Pannie Kianzad (body) vs. Alexis Davis
Lightweight Matt Frevola vs. Terrance McKinney (TKO)
Featherweight Chase Hooper vs. Steven Peterson (body)
Lightweight Fares Ziam (body) vs. Luigi Vendramini
Heavyweight Carlos Felipe (body) vs. Jake Collier

Kde sledovať UFC 263 - livestream, priamy prenos a PPV

Ak si nechcete nechať tento významný galavečer ujsť, máte hneď niekoľko možností. Livestream zo všetkých zápasov turnaja nájdete aj na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Sledujte UFC 263 naživo na Fortuna TV a využite pritom aj zaujímavú ponuku live stávok na rôzne udalosti počas zápasov.

Priamy prenos s plnohodnotným česko-slovenským komentárom nájdete v noci zo soboty na nedeľu v programe televízie Premier Sport a taktiež v ponuke internetovej televízie VOYO, kde si celé podujatia môžete pozrieť naživo alebo kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Prostredníctvom PPV (pay-per-view) si na oficiálnych stránkach organizácie môžete predplatiť aj tzv. UFC Fight Pass, vďaka ktorému sa dostanete ku kvalitnému HD prenosu v pôvodnom jazyku priamo od UFC. Je to však pre našinca trochu pridrahé.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Israel Adesanya

Israel Adesanya - profil šampióna strednej váhy UFC

Vysoký Nigérijčan s novozélandským pasom je šampiónom strednej váhy v UFC a bezpochyby patrí medzi najlepších MMA bojovníkov súčasnosti.

Nate Diaz - UFC

UFC 263: Leon Edwards vs. Nate Diaz - kurzy a tip

Najlepšia MMA organizácia sveta zavíta 13. júna 2021 do Glandale v Kalifornii. Galavečer UFC 263 ponúkne okrem iného dva titulové zápasy a...