UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 - informácie, dátum a program

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Turnaj UFC 260 s hlavným zápasom Stipe Miocic vs. Francis Ngannou, v ktorom pôjde o titul, sa uskutoční už 27. marca 2021. Prečítajte si informácie a návod k sledovaniu priameho prenosu.

KURZY - PROGRAM - LIVESTREAM

Francis Ngannou vs. Stipe Miocic - UFC
Foto: Profimedia.cz

Hodnotenie UFC 260: 9,3/10

  • Dátum konania: 27. marca 2021
  • Ponuka stávok: Na MMA si môžete staviť vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách.

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 - informácie, dátum a čas

Turnaj UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 je naplánovaný na 27. marca a ako už vyplýva z označenia eventu, hlavným ťahákom bude zápas o titul šampióna ťažkej váhy medzi americkým obhajcom Stipe Miocicom a vyzývateľom kamerunsko-francúzskeho pôvodu Francisom Ngannoum.

Na rovnakom galavečere sa mal pôvodne konať aj ďalší titulový súboj. Opasok v perovej váhe mal Alexander Volkanovski obhajovať proti Brianovi Ortegovi. Obhajca je však pozitívny na koronavírus a zápas bol zrušený. Začiatok eventu je naplánovaný na nedeľu 01:00 h nášho času. Kliknite sem a sledujte naživo UFC 260 cez livestream.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 - kurzy a analýza zápasu

Miocic a Ngannou sa už stretli v roku 2018, práve preto má ich tohtoročný súboj poradové číslo „2“. V prvom zápase zvíťazil Stipe Miocic celkom jednoznačným rozdielom na body.

Francis Ngannou sa však za tie roky posunul výrazne dopredu, doslova ničí jedného súpera za druhým, prebojoval sa až na čelo rebríčka ťažkej váhy a bude sa chcieť pomstiť.

Na základe kurzov je favoritom práve Ngannou, lenže Miocic sa v poslednom súboji proti Danielovi Cormierovi predviedol nevídane dominantným spôsobom. Ngannou je veľmi agresívny a zápasy rozhoduje už v prvom kole. Ak sa však tento súboj dostane minimálne do tretieho kola, mal by mať jednoznačnú výhodu Stipe Miocic, ktorý je v lepšej kondícii.

TIP Víťaz: Stipe Miocic s kurzom 2,00 sipka Staviť a sledovať zadarmo vo Fortune

Favorizujeme Stipe Miocica

Francis „The Predator“ Ngannou sa práve od prehry s Miocicom v roku 2018 v klietke nikdy nezdržal dlhšie ako 2 minúty. Jeho telesná stavba taktiež nenasvedčuje tomu, že by sme od neho mali očakávať lepšiu výdrž. Miocic je skúsený, nebezpečný a vždy aj veľmi dobre takticky pripravený. Ngannou sa bude určite snažiť rozhodnúť zápas už v prvom kole. Ak sa mu to ale nepodarí, stane sa víťazom Stipe Miocic.

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 - fight card, program, výsledky

Karta zápasov na tomto podujatí je mimoriadne nabitá a atraktívna. Okrem súboja o opasok v ťažkej váhe je lákadlom aj návrat Seana O'Malleyho, ktorý sa v bantamovej váhe postaví proti Jamiemu Mullarkeymu.

Kompletný program zápasov v jednotlivých fight cards nájdete v nasledujúcej tabuľke, kde po skončení galavečera doplníme aj výsledky.

Main card (ESPN / ESPN+)
Heavyweight Stipe Miocic (c) vs. Francis Ngannou
Welterweight Tyron Woodley vs. Vicente Luque
Bantamweight Sean O'Malley vs. Thomas Almeida
Lightweight Khama Worthy vs. Jamie Mullarkey
Women’s Flyweight Gillian Robertson vs. Miranda Maverick
Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Light Heavyweight Alonzo Menifield vs. Fabio Cherant
Women’s Strawweight Jessica Penne vs. Hannah Goldy
Welterweight Abubakar Nurmagomedov vs. Jared Gooden
Light Heavyweight Modestas Bukauskas vs. Michał Oleksiejczuk
Featherweight Shane Young vs. Omar Morales
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Middleweight Marc-André Barriault vs. Abu Azaitar

UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 - livestream, online vysielanie a TV prenos

Turnaj bude možné sledovať prostredníctvom livestreamu zadarmo na webe stávkovej kancelárie Fortuna, kde počas zápasu môžete využiť aj live stávky. Fortuna TV bude vysielať všetky zápasy z fight card UFC 260.

Televízny priamy prenos z podujatia prinesie Premier Sport TV, avšak iba zápasy hlavnej karty. Ak si chcete pozrieť kompletný galavečer v HD kvalite, môžete využiť oficiálny online stream prostredníctvom UFC Pay-Per-View. Vyjde to však na niekoľko desiatok eur.

sipka SLEDUJTE NÁS NA: Facebooku: FightLive CZ/SKInstagrame: @FightLive.cz

UFC 260 - video upútavka

Ako to už býva zvykom, UFC na svojom YouTube kanáli aj tentokrát prezentovala veľmi zaujímavý trailer k nasledujúcemu galavečeru. Pozrite si teda Miocica, Ngannoua a ich prípravu na veľký odvetný zápas v nasledujúcom videu.

1️⃣ Kedy a kde sa koná galavečer UFC 260?

Turnaj UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 je na programe 27. marca 2021 v Apex Center v Las Vegas. Podujatie sa začína v nedeľu 28. marca o 01:00 hod nášho času.

2️⃣ Ktorí bojovníci sa na UFC 260 predstavia?

Hlavným zápasom je súboj o titul v ťažkej váhe, kde sa predstavia obhajca Stipe Miocic a vyzývateľ Francis Ngannou. Na turnaji uvidíme aj Seana O'Malleyho či Tyrona Woodleyho.

3️⃣ Aké sú kurzy na víťaza hlavného zápasu UFC 260?

Kurzy na všetky potvrdené zápasy z fight card už boli vypísané. Miernym papierovým favoritom hlavného súboja ja Ngannou. Neznamená to však, že Miocic je odpísaný. Práve naopak. Aktuálne kurzy na víťaza ako aj analýzu zápasu nájdete v tomto článku.

4️⃣ Bude možné sledovať celý turnaj UFC 260 naživo?

Galavečer UFC 260 môžete sledovať na internete prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV, ale aj v priamom prenos v televízii. Kompletný návod ako a kde sledovať tento turnaj nájdete tu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.