Na UFC Fight Night: Canonnier vs. Imavov vystúpi aj Ľudovít Klein

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Pripravte sa na ďalší elektrizujúci večer UFC Fight Night! Tento víkend prinesie zaujímavé zápasy, vrátane hlavného súboja v strednej váhe medzi Jaredom Cannonierom a Nassourdineom Imavovom. Okrem toho sa na turnaji predstaví aj slovenský bojovník Ľudovít Klein, ktorý bude čeliť Brazílčanovi Thiagovi Moisésovi v ľahkej váhe.

🇺🇸 CANNONIER vs. IMAVOV 🇫🇷
FIGHT CARDLIVE STREAM

UFC Fight Night Canonnier vs Imavov Foto: ČTK / AP / Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire

UFC Fight Night: Canonnier vs. Imavov – dátum, čas, info a miesto

Turnaj sa bude konať v prestížnom KFC Yum! Center v Louisville, Kentucky, kde sa dvere otvoria v noci zo soboty na nedeľu 8. júna 2024 od 23:00 hod. Hlavná karta začne o 02:00 hod. Hlavným ťahákom večera je zápas medzi Jaredom Cannonierom a Nassourdineom Imavovom v strednej váhe.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte zápas naživo zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Prelimsové zápasy uzavrie slovenský talent v ľahkej váhe, Ľudovít Klein, ktorý sa postaví skúsenému Thiagovi Moisésovi. V co-main evente uvidíme Dominicka Reyesa proti Dustinovi Jacobymu a v bantamovej váhe sa predstaví i mladý talent Raul Rosás Jr. v súboji s Rickym Turciosom.

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT | UFC on ESPN 57
🥊 Hlavný zápas: Jared Cannonier vs. Nassourdine Imavov
🗓️ Termín: 8. jún 2024, 23:00
🌎 Miesto: KFC Yum! Center, Louisville, Kentucky, US
▶️ Naživo: Tipsport TVVoyoUFC Fight Pass

UFC on ESPN 57: Jared Cannonier vs. Nassourdine Imavov – analýza, kurzy, tip na víťaza

Tento víkend UFC prinesie znova zaujímavé zápasy, vrátane hlavného súboja v strednej váhe medzi Jaredom Cannonierom a Nassourdineom Imavovom. Obaja bojovníci sú známi svojimi technickými schopnosťami a tvrdosťou v ringu, čo sľubuje napínavý duel plný akcie.

Jared Cannonier (40) je skúsený americký bojovník, ktorý sa etabloval medzi elitou strednej váhy. Svoju kariéru začal v ťažkej váhe, ale postupne sa presúval do nižších váhových kategórií. Cannonier je známy svojou ohromnou silou a tvrdými údermi, ktoré dokážu rozhodnúť zápas. Má bilanciu 17 výhier a 6 prehier, pričom väčšinu svojich výhier dosiahol knokautom.

Nassourdine Imavov (29) z Francúzska je mladý a ambiciózny bojovník, ktorý rýchlo stúpal v rebríčkoch UFC. Imavov má bilanciu 13 výhier a 4 prehry, pričom vyniká svojou technickou zručnosťou a univerzálnosťou. Jeho schopnosť prispôsobiť sa rôznym štýlom boja a rýchle reakcie z neho robia nebezpečného protivníka.

NÁŠ TIP: Jared Cannonier zvíťazí (kurz 1,97) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Na prvý pohľad môže byť Cannonierov vek (40 rokov) značnou slabinou, avšak napriek tomu stále podáva výkony, ktoré patria medzi elitu tejto divízie. Má na konte víťazstvá nad lepšími bojovníkmi ako Imavov a posledné 2 prehry inkasoval proti bývalým šampiónom, Whittakerovi a Adesanyovi. Imavov nás svojim rezumé až tak neohúril, a preto tipujeme, že Cannonier zvíťazí. Pokiaľ Tipsport rozšíri kurzovú ponuku na tento zápas, zvolili by sme, že zápas skončí víťazstvom na body.
TIPSPORT KURZY: CANNONIER vs. IMAVOV
CANNONIER 1 (1,97) REMÍZA X (45,00) IMAVOV (1,76)

Ďalší zápas Ľudovíta Kleina bude proti Thiagovi Moisésovi – analýza zápasu, kurzy

Slovenským fanúšikom MMA by určite nemal ujsť zápas Ľudovíta Kleina so skúseným Thiagom Moisésom. Prelims podujatia UFC on ESPN 57 uzavrie práve tento napínavý duel.

V rovnaký deň sa uskutoční aj Oktagon 58: Vémola vs. Végh, čo úplne nehrá slovenskému divákovi do karát, veríme však, že sa Kleinov zápas začne až po konci Oktagonu, a fanúšikov tak bude čakať skvelý večer plný MMA.

NÁŠ TIP: Klein zvíťazí (kurz 1,73) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Thiago Moisés je síce skúsenejší bojovník, ktorý bojoval s elitou tejto divízie, ale Ľudovít Klein má výhodu v strikingu. Ak sa Klein dokáže vyhnúť grapplingu a takedownom od Moisésa, mal by tento zápas vyhrať.
TIPSPORT KURZY: KLEIN vs. MOISÉS
MOISÉS 1 (2,00) REMÍZA X (45,00) KLEIN 2 (1,73)

UFC: Cannonier vs. Imavov – fight card, zápasy, program

UFC Fight Night: Cannonier vs. Imavov prinesie vzrušujúci večer plný napínavých zápasov, ktoré nepochybne potešia každého fanúšika MMA. Hlavnou udalosťou bude stretnutie v strednej váhe medzi Jaredom Cannonierom a Nassourdineom Imavovom.

Okrem tohto duelu sa môžete tešiť na zápas Ľudovíta Kleina s nebezpečným Thiagom Moisésom, ale i ďalšie zápasy ako Dominick Reyes vs. Dustin Jacoby alebo Raul Rosas Jr. vs. Ricky Turcios.

UFC on ESPN 57: Fight card
Main card
Middleweight Jared Cannonier vs. Nassourdine Imavov
Light Heavyweight Dominick Reyes vs. Dustin Jacoby
Bantamweight Raul Rosas Jr. vs. Ricky Turcios
Middleweight Brunno Ferreira vs. Dustin Stoltzfus
Middleweight Julian Marquez vs. Zachary Reece
Welterweight Miguel Baeza vs. Punahele Soriano
Prelims
Lightweight Thiago Moisés vs. Ľudovít Klein
Welterweight Charles Radtke vs. Carlos Prates
Women's Flyweight Andrea Lee vs. Montana De La Rosa
Bantamweight Brad Katona vs. Jesse Butler
Bantamweight John Castañeda vs. Daniel Marcos
Women's Strawweight Eduarda Moura vs. Denise Gomes
Bantamweight Cody Stamann vs. Taylor Lapilus
Women's Strawweight Rayanne dos Santos vs. Puja Tomar

Ako sledovať UFC Fight Night naživo: LIVE stream zadarmo, Tipsport TV, PPV online

Sobotňajší UFC Fight Night: Canonnier vs. Imavov, na ktorom sa objaví i slovenský fighter Ľudovít Klein si budete môcť pozrieť v pohodlí domova a to i zadarmo. Tipsport získal práva na živé prenosy UFC, čo budete môcť skombinovať napr. i so sledovaním Oktagonu 58: Vémola vs. Végh 2.

  • Tipsport TV: Stávková kancelária Tipsport ponúka bezplatný livestream pre nových aj verných zákazníkov. Pre prístup k priamym prenosom je potrebná registrácia na Tipsporte. Noví zákazníci, ktorí sa zaregistrujú a splnia jednoduché podmienky, môžu aktivovať bonus 30 € na stávky a získajú prístup ku všetkým športovým livestreamom na 7 dní zadarmo.
  • UFC Fight Pass: Oficiálna platforma UFC Fight Pass poskytuje možnosť sledovať platené prenosy všetkých UFC turnajov. Potrebné je zakúpiť jednorázový prístup na turnaj, ale ponúka možnosť sledovať všetky minulé zápasy a turnaje v špičkovej kvalite, vrátane prístupu k exkluzívnemu obsahu.
  • Voyo: Streamovacia platforma Voyo prináša okrem iného aj priame prenosy UFC online. Predplatné na Voyo je spoplatnené (4,99 €), no poskytuje prístup k širokej škále filmov a športových prenosov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Lajoš Klein zaznamenal ďalšie víťazstvo v UFC proti Moisésovi

Slovenský fighter Ľudovít Klein sa 8. júna 2024 na UFC Fight Night stretol s Thiagom Moisésom v súboji ľahkej váhe. Výsledok zápasu v...

Martin Buday (UFC)

UFC 303: Martin Buday porazil bývalého šampióna Andreia Arlovskiho

Martin Buday zvíťazil vo svojom šiestom zápase v UFC a porazil bývalého šampióna Andreja Arlovskeho po split decision na body.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌