Rozhovor s Ronym Paradeiserom: Viem doručiť omnoho lepší výkon!

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenský zápasník Ronald Paradeiser sa ako jediný spomedzi českých a slovenských zápasníkov prebojoval do štvrťfinále pyramídy Tipsport GameChanger. Po sobotňajšom zápase sa v rozhovore vyjadril, že nebol v najlepšej forme a priznal zdravotné komplikácie.

oktagon-54-ronald-paradeiser-tipsport-gamechanger.jpg Foto: Oktagon MMA

Päť týždňov nemohol vôbec trénovať

Jediný Slovák na turnaji, Ronald Paradeiser, sa prebojoval do štvrťfinále pyramídy Tipsport GameChanger. V osemfinálovom zápase sa v klietke stretol s nemeckou dvojkou ľahkej váhy Attilom Korkmazom, ktorého zdolal na body po tesnom "split decision".

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipuje bojové športy aj s bonusom

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Rony priznal, že príprava na zápas neprebiehala podľa jeho predstáv a všetko skomplikovali zdravotné problémy, ktoré mu zhoršili aj zhadzovanie váhy. Pred zápasom navážil takmer o 1 kg navyše.

“Príprava bola veľmi ťažká, mal som tam také obdobie, že som bol päť týždňov zavretý doma a nevedel som trénovať. Po týždni nejakého ľahkého tréningu doma som nabehol hneď do Poznane a tam mi to zdravie tiež príliš nedržalo. Stále som musel riešiť infúzie, céčko… Moje telo to nakoniec nejako prežilo, vrátil som sa, ale tá váha nebola ideálna, počas choroby sa to všetko riešilo ťažko. Živiny som tam potreboval, kvôli zdraviu som nemohol ísť do väčšieho kalorického deficitu,” uviedol Paradeiser pre FightLive.sk.

Českým zápasníkom sa v sobotu v Ostrave nedarilo. Matouš Kohout prehral s Poliakom Mateuszom Legierskim, ktorý mu nasadil rear naked choke v prvom kole. A Vlado Lengál prehral na body s Rakušanom Danielom Torresom.

ronald-paradeiser.jpg
Foto: Oktagon MMA

O tesnom víťazstve neboli presvedčení všetci rozhodcovia

Jeden z trojice bodových rozhodcov prisúdil v sobotu víťazstvo Attilovi Korkmazovi a Paradeiser tak vyhral na split decision. Po zápase nad týmto verdiktom neskrýval prekvapenie, aj keď sám so svojím výkonom nebol úplne spokojný: “Viem, že viem doručiť omnoho lepší výkon, ktorým by som ho možno vedel ukončiť v druhom kole, alebo by ten priebeh zápasu bol iný.”

V sobotu večer po skončení turnaja Oktagon 54 si postupujúci zápasníci v rámci žrebovania vyberali protivníkov do štvrťfinále Tipsport GameChanger. Rony siahol po favoritovi celej pyramídy Danielovi Torresovi, ktorý v osemfinále zdolal českého fightera Vlada Lengála. Celý rozhovor s Ronym si môžete pozrieť nižšie vo videu:

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54

Kincl a Wawrzyniak v titulovom zápase na turnaji Oktagon 54 - aktualizácia a výsledky

Na turnaji Oktagon 54 sa v titulovom zápase predstaví český zápasník ▶️ Patrik Kincl a poľský postojár Wawrzyniak. Odštartuje aj pyramídový...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...