Oktagon 34: Paulus vs. Kareta - informácie, dátum a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon sa opäť vráti na pražskú Štvanicu s turnajom, ktorý nesie poradové číslo 34. Okrem veľkého titulového zápasu uvidíme aj ďalšie bitky a medzi nimi napr. stret mladého Slováka Romana Paulusa s Poliakom Dawidom Karetom.

Roman Paulus Foto: OKTAGON MMA

Výsledok: Roman Paulus vydrel tesné víťazstvo

Nebol to jednoduchý zápas, nebol to jednoznačný zápas, no napriek tomu, že miernym papierovým favoritom bol Poliak, Roman Paulus napokon na Štvanici po pomalšom začiatku vybojoval víťazstvo v poslednom treťom kole.

Prvé aj druhé dejstvo boli veľmi vyrovnané. Laickým okom snáď nebolo možné posúdiť, kto má v zápase navrch. Čakalo sa na zlomový moment, ale ten neprišiel a zápas sa dostal až k časovému limitu. Pred finálnym rozhodnutím vládlo napätie. Slovenský borec však napokon vyhral na "split decision" 29–28, 28–29 a 30–27.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Oktagon 34 na Štvanici

Oktagon 34: Štvanice - informácie, dátum a miesto

Zdá sa, že elektrizujúci letný galavečer na Štvanici sa už stáva v rámci Oktagon MMA tradíciou. Zakaždým ide o veľkolepý festival bojových umení a turnaj nabitý slványmi menami aj dôležitými zápasmi. Inak to nebude ani 23. júla 2022Kliknite sem, tipujte a sledujte zápasy Oktagon 34 naživo!

Hlavnú úlohu by mal na Štvanici, kde sa všetko rozbehne v sobotu od 19:00 hod, hrať legendárny český bojovník Karlos Vémola, ktorý sa pokúsi opäť vybojovať titul v strednej váhe. Promotéri však pripravili viac atraktívnych duelov a jedným z nich je aj súboj talentovaného slovenského bojovníka Romana Paulusa, ktorý si zmeria sily s poľským legionárom Dawidom Karetom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 34: Roman Paulus vs. Dawid Kareta - analýza, kurzy a tip

Roman Paulus má 22 rokov a súčasťou Oktagon MMA je od roku 2020, keď začínal najprv na postojárskych turnajoch Oktagon Underground. Profesionálnu premiéru v MMA si odbil na galavečere Oktagon 20, kde ako debutant porazil na body Tomáša Zajaca.

V ďalšom zápase síce podľahol Michalovi Konrádovi, no potom zaznamenal tri víťazstvá v rade, keď postupne prešiel cez Szymona Rakowicza, Petra Gabala aj Karola Kutyla, a zaradil sa medzi mimoriadne nádejné osobnosti v tomto športe na domácej scéne. V súčasnosti sa mladý Trnavčan môže pýšiť profesionálnou bilanciou 4 víťazstvá – 1 prehra.

Aj Dawid Kareta (27) už má v Oktagone niekoľko štartov za sebou. K profi MMA pričuchol prvýkrát v roku 2017 na poľskom turnaji Charge MMA, zúčastnil sa aj Victory Fighting Championship League v Ostrave a skúsil aj Wieczor Walk v Krakove.

Vlani sa predstavil na troch turnajoch Oktagon MMA. V marci porazil Tadeáša Ružičku, v júli na Štvanici Petra Gabala a naposledy v decembri prehral s Jakubom Tichotom. Všetko na body. Jeho štatistiky na profi úrovni sú zatiaľ 4 víťazstvá – 2 prehry.

TIP: Zvíťazí Roman Paulus (kurz 2,03sipka Stavte si v Tipsporte!

Tipnite si výsledok zápasu Roman Paulus vs. Dawid Kareta v Tipsporte!

Paulus a Kareta sú veľmi podobné typy bojovníkov. Napriek tomu, že poľský borec je o päť rokov starší, skúsenosťami na amatérskej či profesionálnej úrovni sú na tom viac-menej podobne. Slovák predviedol v posledných zápasoch naozaj dobrú formu a dvoch poľských súperov už na štíte má. Napriek tomu, že Kareta je miernym papierovým favoritom, tipujeme víťazstvo Romana Paulusa. Na body.

Ako sledovať naživo Oktagon 34: Štvanice (Paulus vs. Kareta) - livestream, priamy prenos, PPV

Turnaje Oktagon MMA môžeme pravidelne nájsť v ponuke športových livestreamov stávkovej kancelárie Tipsport. Avšak v posledných mesiacoch organizátori prišli s miernou zmenou, na TV Tipsport, ktorá je pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí v uplynulom mesiaci pretipovali aspoň 1,20 EUR, zadarmo, už púšťajú iba zápasy Preliminary card. To by mohlo znamenať, že tam neuvidíme ani zápas Romana Paulusa s Dawidom Karetom. Ale množstvo iných súbojov áno.

Zápasy hlavnej karty, resp. kompletné celý turnaj Oktagon 34 na Štvanici vo Full HD kvalite si však môžete pozrieť prostredníctvom oficiálnej platformy Oktagon.TV. Môžete si zakúpiť živý prenos na tento konkrétny turnaj za 10,99 EUR v predpredaji, alebo si vyriešiť výhodné mesačné predplatné a máte vystarané. Je to iba na vás.

sipka Pozrite si kompletné info, fight card a analýzu hlavného zápasu Oktagon 34

Sledujte Oktagon 34 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

MMA súboje v klietke sa tešia veľkej obľube.

MMA (Mixed Martial Arts) – história, pravidlá a zaujímavosti

MMA je v našich končinách stále viac populárnejší bojový šport. V tomto článku vám prinášame prehľad všetkých základných informácií,...