Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia - výsledok

Galavečer Oktagon 24 v posledný májový víkend priniesol aj zaujímavý česko-taliansky súboj Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia. Prinášame vám základné informácie aj analýzu zápasu.

INFORMÁCIE - LIVESTREAM - ANALÝZA A NÁŠ TIP

Viktor Pešta - Oktagon MMA Foto: ČTK/Černý Vít

Oktagon 24: Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia - informácie

Bol to hlavný predzápas turnaja Oktagon 24: Kozma vs. Apollo, ktorý sa uskutočnil v sobotu 29. mája 2021 od 18:00 hod v brnenskej Zoner BOBYHALL. Českí fanúšikovia si v tomto zápase prišli na svoje. Pešta je skúsený bojovník, ktorý má za sebou už bohatú kariéru vrátane pôsobenia v UFC. Nosiglia zažil v Oktagone svoju premiéru. Kliknite sem a tipujte MMA s bonusom za online registráciu.

Viktor Pešta nedal Nosigliovi šancu

Začiatok zápasu a prakticky celé 1. kolo prebiehalo v postoji a s množstvom boxerských výmien, v ktorých mal Pešta prevahu. V úvode 2. kola sa však český bojovník rozhodol, že to vezme do vlatných rúk. Zhodil Nosigliu na zem a po obrovskom tlaku a sérii úderov rozhodla nemal inú možnosť ako ukončiť zápas na TKO v prospech Peštu.

Livestream Pešta vs. Nosiglia - ako sledovať priamy prenos

Zápas vám určite neunikne, ak budete vedieť, kde nájdete živý prenos z turnaja. Oficiálny livestream v HD kvalite na Oktagon.TV si môžete zakúpiť prostredníctvom pay-per-view za 10 eur, ak využijete predpredaj. V deň zápasu vás to vyjde o čosi viac na 13 eur. Takto priamo finančne podporíte česko-slovenskú MMA organizáciu a budete mať aj najlepší možný zážitok zo sledovania.

Celý galavečer Oktagon 24 môžete sledovať v podstate aj zadarmo na webe stávkovej kancelárie Tipsport, kde sa zaregistrujete, dostanete 20-eurový bonus a následne stačí už len podať akýkoľvek tiket v minimálnej hodnote 1,20 eur.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Viktor Pešta vs. Riccardo Nosiglia - analýza, kurzy a náš tip

Český borec Viktor Pešta chce v Oktagone jednoznačne titul v poloťažkej váhe, s ničím iným sa neuspokojí. Aktuálne tretí muž v rebríčku tejto divízie však nechce nič zadarmo, má rád veľké a zaujímavé výzvy. Aj preto rád prijíma zahraničných súperov. Je na to zvyknutý, keďže sa už dlhodobo pripravuje v Sanford MMA gyme na Floride.

Naposledy to bol napr. Brazílčan Ildemar Alcantara, ktorého Pešta vyriešil už v 1. kole. Bol to jeho tretí zápas v rámci Oktagonu a druhé víťazstvo. Jeho celková profi bilancia je 16 výhier (10 pred limitom) - 6 prehier. Často končí zápasy už v prvom kole.

Riccardo Nosiglia ukončil absolútne všetky zápasy vo svojej profesionálnej kariére v prvom kole. Talian patrí medzi tých borcov, ktorí sa v klietke naozaj dlho nezdržujú. Do Oktagonu prichádza so skóre 8 víťazstiev - 2 prehry. Jeho najkratší zápas trval 40 sekúnd a ten najdlhší 4 minúty, 58 sekúnd.

Ostrý chlapík s prezývkou "The Walking Dead" naposledy bojoval o titul v organizácii Cage Warriors. Litovčan Modestas Bukauskas ho však lakťom knokautoval. Bolo to v novembri 2019. Odvtedy sa na profi úrovni do klietky nepostavil.

TIP: Víťaz Viktor Pešta s kurzom 1,15 sipka Stavte si v Tipsporte s bonusom

Viktor Pešta je vysokým favoritom.

Nosiglia má tvrdé údery, ktorými dokáže knokautovať chlapa veľmi rýchlo. Je pomerne silný aj na zemi. Pešta, ktorý trénuje so svetovou špičkou v USA, je však v súčasnosti vo fantastickej kondícii, je to komplexný bojovník po každej stránke a aj podľa bookmakerov je vysokým favoritom tohto zápasu. Tipujeme víťazstvo českého fightera.

Aby Pešta Talianovi nepokazil sériu, mohlo by to byť aj v prvom kole. Podobne ako naposledy v Oktagone bez problémov vyriešil Brazílčana Alcantaru.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Kozma (Oktagon MMA)

David Kozma – Ružový Panter v klietke MMA

Bývalý šampión welterovej váhy organizácie Oktagon MMA má na domácej scéne mimoriadne skvelú bilanciu✨

Leandro Silva (Oktagon MMA)

Leandro "Apollo" Silva - životný príbeh a kariéra

Brazílsky fighter Leandro Silva, ktorý v súčasnosti pôsobí v česko-slovenskej organizácii Oktagon, má skúsenosti aj z UFC a za sebou úžasný...