PML 8: New Era (MuayThai + MMA) – dátum, zápasy, výsledky

Prvý februárový víkend sa oficiálne začína nová éra česko-slovenskej bojovej organizácie Professional Muaythai League. Atraktívny pyramídový turnaj o titul, špičkové MMA zápasy a nové tváre. To všetko v jeden večer. Prečítajte si viac.

Barborík vs. Tsxapelia
GRAND PRIX MUAYTHAI 75 KG

InformácieVýsledkyVstupenkyLivestream

Tipujte a sledujte PML 8 vo Fortune! Foto: Fortuna

Hodnotenie PML 8: 9,2/10

  • Dátum a čas: 3. február 2024, 17:30 h
  • Miesto konania: Hala STARS, Třinec, Česká republika
  • Stávkové možnosti: kurzy na všetky zápasy nájdete vo Fortune

PML 8: New Era – informácie, preview, dátum, čas a miesto

Prvý turnaj novej éry PML s poradovým číslom 8 sa koná už túto sobotu 3. februára 2024 v českom Třinci konkrétne v Hale STARS s oficiálnym začiatkom od 17:30 h. Okrem špičkovým MuayThai zápasov vrátane titulovej pyramídy v kategórii do 75 kg už uvidíme aj prvé MMA fighty v tejto organizácii. No a predstavia sa v nich aj také hviezdy ako Vojto Barborík či Filip Macek.

sipka Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte PML 8 naživo na Fortuna TV!

PREVIEW PML 8: NEW ERA
🥊️ Hlavný zápas: Finále PML Grand Prix Muaythai 75 kg
🗓️ Dátum a čas: 3. február 2024, 17:30 hod
🌍 Miesto konania: Hala STARS, Třinec, CZE
📺 Priamy prenos: Fortuna TV | Oktagon.TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PML 8: Vojto Barborík vs. Paata Tsxapelia (MMA) – analýza, kurzy a tip

Špičkový slovenský grappler Vojto Barborík (30) sa vracia na scénu profesionálnej MMA po jeden a pol roku od zranenia kolena, ktoré si privodil na turnaj PFL vo Walese. Predtým pôsobil v Oktagone, XFN, PCF, TFN a má za sebou aj úspešný štart v poľskej KSW.

Nitriansky rodák rozhodne patrí medzi najlepších bojovníkov na zemi na Slovensku. Jeho celkové štatistiky na profi úrovni sú 13 výhier – 3 prehry. V submisii má bilanciu 10–0. Blízko veľkého kariérneho úspechu bol v roku 2021, keď na Štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave na turnaji Oktagon 27 bojoval o titul s Ivanom Buchingerom. Prehral však na body.

Skúsený Gruzínec Paata Tsxapelia (38) si prešiel organizáciami ako HFC, RFC, STB, Superior, ABC, Venator, Babilon či naposledy NFC v Nemecku. Zaradiť ho môžeme medzi komplexných zápasníkov, no až tak veľmi zatiaľ neoslňoval. Napriek tomu má pozitívnu bilanciu 9 výhier – 7 prehier.

Vlani v novembri sa Tsxapelia (alebo Tschapelia) vrátil do akcie po troch rokoch. Chce sa vráti a rozbehnúť podobne ako Barborík. Nepatrí však už medzi najmladších. Na zemi je síce dobrý, ale jeho slovenský súper sa v submisii v minulosti radil aj medzi európsku elitu.

NÁŠ TIP: Barborík zvíťazí (kurz 1,14) sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

  • Vojto je vysokým papierovým favoritom. Mala by to byť preňho jasná záležitosť. Má všetko kvality a predpoklady na to, aby gruzínskeho súpera spracoval dokonca už aj v prvom kole. Tipujeme jednotku.
FORTUNA KURZY: BARBORÍK vs. TSXAPELIA
BARBORÍK 1 (1,14) ⭐ Remíza X (45,00) TSXAPELIA 2 (5,05)

PML 8: Filip Macek vs. Meuji Batista

V rámci novej MMA éry PML sa predstaví aj známy český bojovník Filip Macek, ktorý hviezdil v Oktagone a naposledy pôsobil aj v KSW. Jeho súperom bude už menej známy Brazílčan Meuji Batista.

PML 8: Veronika Smolková vs. Insav Alavia

Premiéru v rámci organizácie si odbije aj sympatická Slovenka Veronika Smolková, ktorá s MMA začala iba v roku 2021 a už po roku stála v klietke na profi úrovni. Vlani bojovala aj v Oktagone. Proti nej bude Bulharka Insav Alavia, ktorá zatiaľ zbierala skúsensoti na amatérskej úrovni.

PML Grand Prix Muaythai 75 kg (PML 8): bojovníci, pyramída, semifinále, finále

Na galavečere PML 8 nás čaká aj pyramídový turnaj PML Grand Prix Muaythai do 75 kg. Jeho víťaz sa stane oficiálnym šampiónom organizácie. Má klasický play-off formát, ktorý sa začne dvomi semifinálovými zápasmi, ktorých víťazi si to potom na konci večera rozdajú o opasok.

Zloženie semifinalových duelov zatiaľ nie je známe. Dvojice sa vylosujú až tesne pred turnajom. Poznáme však štyroch účastníkov, ktorí o titul zabojujú. Víťazom z nich bude iba jeden a ten okrem prestížneho titulu bude mať šancu postaviť sa aj na svetové pódium MuayThai v rámci Rajadamnern World Series (RWS) priamo v Thajsku.

sipka Stavte si na víťaza PML Grand Prix Muaythai už teraz vo Fortune!

FORTUNA KURZY: PML GRAND PRIX MUAYTHAI 75 KG
Bojovníci (národnosť) Kurzy
Dominik TÁBOR (CZE) 2,20
Vít VOKOUN (CZE) 4,00
Mark HEGEDÜS (HUN) 4,00
Patrik ILUŠÁK (CZE) 6,00

PML 8: New Era – fight card, štartovka, program, zápasy a výsledky

Karta zápasov PML 8 sa tak po novom delí na MuayThai časť a MMA časť. Medzi piatimi súbojmi v zmiešaných bojových umeniach sa nám teda predstavia už vyššie zmienené mená ako Vojto Barborík, Filip Macek či Veronika Smolková. Známi sú však aj Giovanni Mellilo alebo Melvin Mané.

Na hlavnej karte v MuayThai budú bojovať borci ako Ondřej Malina, Josef Talafous, David Křistek či Slovák Juraj Tutura. Na začiatku turnaja uvidíme opäť aj Adriána Ertela, Oľgu Kvaiserovú a ďalších.

No a, samozrejme, súčasťou všetkého bude už aj spomínaná štvorica v titulovej pyramíde Grand Prix Muaythai do 75 kilogramov.

PML 8: NEW ERA
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Muaythai Main Card
Muaythai (75 kg)
Grand Prix Finále 🏆
Adrián Ertel vs. Dominik Tábor (vzdatie sa súpera v 1.kole)
Muaythai (85 kg)
David Křistek vs. Juraj Tutura (KO v 1.kole)
Muaythai (80 kg) Ondřej Malina (Na body) vs. Josef Talafous
MMA Card
MMA (68 kg) Vojto Barborík (Na body) vs. Paata Tsxapelia
MMA (62,5 kg) Filip Macek (TKO v 1.kole) vs. Meuji Batista
MMA (84 kg) Giovanni Mellilo vs. Adam Horváth (submisia v 1.kole)
MMA (84 kg) Daniel Ligocki (submisia v 3.kole) vs. Melvin Mané
MMA (57 kg) Veronika Smolková (TKO v 2.kole) vs. Insav Alavia
Prelims (17:30 h)
Muaythai (67 kg) Lucie Neaguová (Na body) vs. Marcela Šafránová
Muaythai (75 kg)
Grand Prix Semifinále 2
Mark Hegedus
vs. Dominik Tábor (Na body)

Muaythai (75 kg)

Grand Prix Semifinále 1

Adrián Ertel (Na body) vs. Patrik Ilušák
Muaythai (54 kg) Oľga Kvaiserová vs. Irena Smolíkova (Na body)
Amat. Early Prelims (17:00 h)
Muaythai (63,5 kg) František Kludský vs. Oldřich Dvořáček

Stavte si bez rizika a sledujte PML 8 naživo na Fortuna TV!

Vstupenky na PML 8: Třinec (Hala Stars) – lístky, ceny, dostupnosť, online predaj

Turnaj sa tentokrát koná na území Českej republiky, no Třinec nie je ani pre Slovákov veľmi vzdialené mesto. Vstupenky do Haly STARS si môžete ešte stále kúpiť online prostredníctvom siete předprodej.cz. Väčšina sektorov je už vypredaná, ale stále sú dostupné lístky na tribúne A za 590 Kč (23,80 eur) a tiež VIP stoly na ploche od 1500 Kč (60,50 eur).

Ako sledovať naživo PML 8: LIVE stream zadarmo (Fortuna TV) a PPV priamy prenos (Oktagon.TV)

Oficiálnym vysielateľom turnaja PML 8 je známa a spoľahlivá PPV (pay-per-view) platforma Oktagon.TV. Prístup na sledovanie prvého galavečera "Novej éry" česko-slovenskej Professional Muaythai League si môžete v predpredaji kúpiť už za 9,99 eur.

Prístup však môžete získať aj zadarmo. Partnerská stávková kancelária Fortuna totiž teraz prichádza so špeciálnou akciou, vďaka ktorej hráte o 50 PPV prístupov. Podmienky a pravidlá si prečítajte tu »

Skvelou správou je, že vďaka spolupráci s Fortunou, môžu všetci jej registrovaní zákazníci sledovať PML 8 naživo cez livestream zadarmo na Fortuna TV. Klasicky stačí mať v priebehu tohto týždňa vsadený aspoň jeden tiket a v čase konania turnaja, v sobotu večer, na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok. No a keď sa zaregistrujete vo Fortune teraz, dostanete aj prvú stávku bez rizika až za 30 eur.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa koná turnaj PML 8: New Era?

Prvý špeciálny turnaj novej éry PML 8 štartuje v sobotu 3. februára 2024 o 17:30 h štartuje. Dejiskom je Hala STARS v českom Třinci neďaleko slovenských hraníc.

2️⃣ Ktoré známe tváre uvidíme na turnaji PML 8?

Na zmiešanej fight card PML 8 nájdeme po novom aj MMA, takže sa môžeme tešiť napr. na návrat Vojta Barboríka, na hviezdneho Filipa Maceka či ženský objav Veroniku Smolkovú. Na MuayThai karte sa predstavia napr. Ondřej Malina, Štepán Guba či David Křistek. No a čaká nás aj zaujímavý pyramída PML Grand Prix Muaythai o titul do 75 kilogramov.

3️⃣ Kde sa dá sledovať PML 8 naživo?

PML 8 môžete sledovať naživo online prakticky na akomkoľvek zariadení vrátane mobilného telefónu či tabletu. Zakúpiť si môžete PPV prístup, ale je tu aj možnosť, ako si turnaj pozrieť live úplne zadarmo. V tomto článku si prečítate, ako na to »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Lukáš Mandinec - Alejandro Ferreiro (PML)

Nová éra PML: spolupráca s Oktagon MMA a generálny partner Fortuna

Známa slovenská postojárska organizácia PML oznámila významné novinky pre rok 2024. Začína sa nová éra, ktorá prinesie niekoľko zmien k...

Makhmud Muradov (UFC)

UFC Fight Night: Khizriev vs. Muradov – informácie, zápasy, výsledky

Tento víkend sa okrem iného konal aj ďalší turnaj UFC Fight Night. V akcii bol aj český Uzbek Makhmud Muradov. Prečítajte si o tom viac.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.