KSW 90: Wrzosek vs. Vitasović – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Túto sobotu sa konal vo Varšave ďalší turnaj poľskej organizácie KSW. V hlavnom zápase sa proti sebe postavili poľský zápasník Arkadiusz Wrzosek a chorvátsky šampión Ivan Vitasović.

InformácieKurzy a tipVýsledkyLivestream

KSW 90: Wrzosek vs. Vitasović – info, fight card, výsledky Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 90: 9/10

  • Termín: Sobota, 20. januára 2024, 19:00 h
  • Miesto: COS Torwar, Varšava, Poľsko

KSW 90: Wrzosek vs. Vitasović – informácie, dátum, kedy a kde bude turnaj

Poľská organizácia prichádza s prvým tohtoročným turnajom KSW 90, ktorý sa bude konať už v sobotu 20. januára 2024 o 19:00 hod v hale COS Torwar vo Varšave. V hlavnom zápase sa predstaví poľský zápasník Arkadiusz Wrzosek a Chorvát Ivan Vitasovic.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 90 NAŽIVO

Bývalý kickboxer Wrzosek má na svojom konte zatiaľ 3 zápasy v MMA, s ktorými si pripísal 3 víťazstvá. Chorvátsky zápasník ťahá šnúru šiestich víťazných zápasov v rade a fight s Wrzosekom bude pre neho debutom v organizácii KSW.

PREVIEW KSW 90
🥊️ Hlavný zápas: Arkadiusz Wrzosek vs. Ivan Vitasović
🗓️ Dátum a čas: 20. januára 2024, 19:00 hod
🌍 Miesto konania: COS Torwar, Varšava, Poľsko
▶️ Priamy prenos: Tipsport TV | Voyo | PPV (KSW TV)

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Aktualizácia: Wrzosek vyškolil chorvátskeho zápasníka Vitasovića

Bývalý kickboxer a miláčik poľského publika Wrzosek vyškolil chorvátskeho zápasníka Vitasovića, ktorého knokautoval po 55 sekundách 1. kola. Poľský zápasník pár sekúnd vyčkával a potom uštedril prvú tvrdú ranu na bradu Vitasovica, už táto rana vyzerala, že Chorváta ukončí, ale Vitasovicovi sa podarilo vrátiť do zápasu. Wrzosek ďalej zasypával protivníka tvrdými ranami a jedna z nich ho v 55. sekunde ukončila. Pre Vitasovića je to prvé KO v jeho profesionálnej MMA kariére.

Nováčik KSW Zerhouni knokautoval skúseného Fabinského

V debutovom zápase sa predstavil francúzsky zápasník Laid Zerhouni (28), ktorý sa postaral o parádne KO, ktoré uštedril skúsenému poľskému fightrovi Bartozsovi Fabinskému (37). Mladý francúzsky zápasník nastúpil do súboja v neuveriteľnom tempe. Zerhouni po 12 sekundách prvého kola knokautoval Fabinského, ktorý je bývalým zápasníkom organizácie UFC a od Francúza inkasoval svoje prvé KO v kariére.

Poľská zápasníčka Wozniak zničila Bulharku Tonchevu

Jibulejný 90. turnaj KSW hostil jediný ženský zápas. O poriadny rozruch sa postarala poľská fighterka Evelina Wozniak, ktorá debutovala vo svojom prvom zápase v organizácii KSW s Bulharkou Alexandrou Tonchevou. Poľka nastúpila do zápasu neuveriteľnou rýchlosťou a svoju súperku zasypala tvrdými ranami. Toncheva uštedrila Wozniak dva highkicky. Wozniak alias Mad Queen dostala súperku na zem a uštedrila jej niekoľko tvrdých rán na tvár, nasledovalo koleno na solar. Toncheva mala po prvom kole značnú damage na tvári.

V druhom kole opäť dominovala poľská zápasníčka, ktorá zasypala Tonchevu tvrdými ranami. Bulharská zápasníčka masívne krváca. Wozniak nakoniec dostala súperku na zem, kde ju uškrtila nohami (reverse triangle choke). Šialena kráľovná Wozniak vyhráva svoj prvý zápas v organizácii KSW a pripisuje si cenné víťazstvo v kariére.

KSW 90: Arkadiusz Wrzosek vs. Ivan Vitasović (heavyweight) – prognóza, kurzy a tip

Bývalý poľský kickboxer Arkadiusz Wrzosek donedávna pôsobil v prestížnej organizácii Glory od roku 2018 a má za sebou pôsobivú kariéru. Pamätný je najmä jeho zápas s marockým fightrom Badrom Harim, ktorého v druhom kole knokautoval parádnym vysokým highkickom, za čo získal ocenenie Knokaut roku 2021.

V júni 2022 podpísal Wrzosek zmluvu s KSW a debutoval vo svojom prvom profesionálnom MMA zápase s Tomaszom Sararom, ktorého porazil v treťom kole na TKO. V ďalších dvoch zápasoch v domácej organizácii "Hightower" porazil Slováka Tomáša Možného a Rumuna Bogdana Stoicu.

Chorvátsky zápasník Ivan Vitasović má v profi MMA celkovú bilanciu zápasov 12 výhier – 5 prehier – 1 remíza. Vitasović ťahá šnúru šiestich víťazných zápasov a súboj s Wrzosekom bude preňho premiérovým v KSW.

Vitasović je trojnásobným držiteľom opasku v ťažkej váhe organizácie FNC. V júni 2022 zneškodnil v titulovom zápase Oliho Thompsona highkickom na bradu. Titul šampióna obhájil hneď v septembri v zápase s Gerônimom dos Santosom. Ten sa totiž v zápase zranil a doktor fight ukončil na TKO. V septembri 2023 obhájil Chorvát titul šampióna tretíkrát v zápase s Michalom Adryszakom, ktorého knokautoval treťom kole.

NÁŠ TIP: Wrzosek zvíťazí (kurz 1,52) sipka Stavte si v Tipsporte!

  • V bitke dvoch skvelých postojárov ťažkej váhy dávame navrch papierovému favoritovi Wrzosekovi. Poľský "Hightower" má už v prestížnej KSW za sebou niekoľko ťažkých súbojov so silnými protivníkmi, ktoré zvládol úspešne. Preto očakávame, že svoje komplexné skúsenosti z kickboxu a MMA pretaví do ďalšieho cenného triumfu. Vitasović pri debute môže cítiť väčší tlak.
TIPSPORT KURZY: WRZOSEK vs. VITASOVIĆ
WRZOSEK 1 (1,52) ⭐ REMÍZA (45,00) VITASOVIĆ 2 (2,55)

KSW 90: fight card, karta, zápasy, bojovníci, program (výsledky)

Okrem Arkadiusza Wrzoseka a Ivana Vitasovića vo Varšave, samozrejme, uvidíme aj veľa ďalších kvalitných bojovníkov. V hlavnom predzápase sa na karte predstaví Bartosz Fabinski vo svojej premiére proti ďalšiemu nováčikovi Laidovi Zerhounimu.

Sledovať budeme aj poľskú bojovníčku v slamovej váhe Ewelinu Wozniak, ktorá sa v apríli minulého roka pobila s Ivanou Petrovičovou na turnaji Ares FC 14. Tentokrát si zmeria sily s bulharskou zápasníčkou Aleksandrou Tonchevou.

Kompletný prehľad bojovníkov, program zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v tejto tabuľke nižšie:

KSW 90: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Heavyweight Arkadiusz Wrzosek (KO) 1(0:55) Ivan Vitasovic
Middleweight Bartosz Fabinski 1(0:12) Laid Zerhouni (KO)
Catchweigh Damian Stasiak 2(1:08) Adam Soldaev (KO)
Catchweight Isai Ramos (SUB) 1(0:47) Ramzan Jembiev
Bantamweight Werlleson Martins 2(0:50) Oleksii Polischuck (KO)
Women’s strawweight Ewelina Wozniak (SUB) 2(1:56) Aleksandra Toncheva
Bantamweight Islam Djabrailov (Na body) 3(5:00) Alfan Rocher-Labes
Heavyweight Marek Samociuk (TKO) 2(3:14) Oļegs Jemeļjanovs
Lighweight Gino van Steenis 3(5:00) Hugo Deux (Na body)
Lighweight Szymon Karolczyk (SUB) 2(4:54) Artur Krawczyk

Kde sledovať naživo KSW 90 – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Turnaj KSW 90 sa začína v sobotu 20. januára o 19:00 h a živý prenos môžete sledovať aj prostredníctvom streamovacej platformy Voyo. Ak by ste to nestihli, neskôr nájdete celý turnaj aj v archíve. K dispozícii je aj oficiálny PPV prenos na KSWTV.com.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream zadarmo na svojej platforme TV Tipsport. Stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní prestávkované aspoň 1,20 EUR a dívate sa na MMA turnaj KSW 90 úplne zdarma. Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete živé športové prenosy na prvých 7 dní zadarmo a stávkový kredit v hodnote 20 EUR k tomu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa začína turnaj KSW 90?

Jubilejný 90. turnaj prestížnej poľskej organizácie KSW sa koná v sobotu 20. januára 2024 o 19:00 hod vo Varšave.

2️⃣ Kto nastúpi v hlavnom zápase na turnaji KSW 90?

Vrcholom programu galavečera KSW 90 vo Varšave bude súboj dvoch poriadne tvrdých chlapov v ťažkej váhe medzi Arkadiuszom Wrzosekom a Ivanom Vitasovićom. Našu analýzu zápasu si môžete prečítať v tomto článku.

3️⃣ Ako sa dá sledovať KSW 90 naživo?

KSW 90 môžete sledovať naživo niekoľkými spôsobmi. K dispozícii je oficiálne PPV, priamy prenos na platenej službe aj livestream zadarmo. Návod si prečítajte TU »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Sean Strickland (UFC)

UFC 297: Strickland vs. Du Plessis o titul – informácie, karta, výsledky

Prvý veľký číslovaný galavečer najlepšej svetovej MMA organizácie v roku 2024 je za nami. Na UFC 297 sme videli dva titulové zápasy❗✌

Marek Bartl (MMA)

Fabriq MMA 4: Bartl vs. Odunjo – karta, zápasy, výsledky

Organizácia Fabriq MMA sa po takmer roku vrátila do Nitry. Štvrtý turnaj s profíkmi aj amatérmi priniesol skvelú show a kvalitný športový...

Clash of the Stars 7: Lady Dee a Nikol Lauberová

Clash of the Stars 7: Lady Dee vs. Nikol Lauberová – analýza a kurzy

V zápase podľa pravidiel MMA sa na Clash of the Stars 7 proti sebe postavia aj dve české pornoherečky Lady Dee a Nikol Lauberová.