KSW 89: Pešta vs. Bajor – info, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tento víkend sa poľských Gliwiciach konal turnaj KSW 89, na ktorom sa opäť predstavila aj jedna z českých hviezd MMA. Viktor Pešta si v ťažkej váhe zmeral sily so Szymonom Bajorom. Videli sme aj dva titulové zápasy.

VIKTOR PEŠTA 🆚 SZYMON BAJOR
Bartosinski vs. ParnassePawlak vs. Materla
InformácieVýsledkyVstupenkyLivestream

Viktor Pešta Foto: Profimedia

Hodnotenie turnaja KSW 89: 9/10

  • Termín: Sobota, 16. december 2023, 19:00 hod
  • Miesto: Prezero Arena, Gliwice, Poľsko
  • Kurzy: vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky KSW 89: Bartosinski aj Pawlak obhájili tituly, Pešta prehral

Adrian Bartosinski v hlavnom zápase nedovolil Salahdinovi Parnassemu pyšne prepísať históriu a stať sa súčasne trojitým šampiónom KSW. V piatich kolách zvíťazil na body a zostáva naďalej kráľom welterovej váhy poľskej organizácie.

Nič sa nemení ani v strednej váhe. Pawel Pawlak ustál výzvu skúseného Michala Materlu a obhájil opasok šampióna taktiež po výhre na body v piatich kolách.

Český bojovník Viktor Pešta v súboji so Szymonom Bajorom tesne prehral na body po "split decision" a v druhom zápase v rámci KSW zaznamenal prvú prehru.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja KSW 89 »

XTB KSW 89: Bartosinski vs. Parnasse – informácie, dátum, čas, miesto

Záver roka bude zaujímavé aj v poľskej organizácii KSW. Turnaj s poradovým číslom 89 v sobotu 16. decembra 2023 v Gliwiciach ponúkne dva zápasy. V tom hlavnom bude Adrian Bartosinski obhajovať opasok vo welterovej váhe proti Salahdinemu Parnassemu. Ešte predtým sa Pawel Pawlak pobije o pás šampióna strednej váhy s Michalom Materlom. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte KSW 89 LIVE sipka

Na fight card turnaja nájdeme aj meno českého bojovníka Viktora Peštu. Ten v ťažkej váhe zabojuje o svoje druhé víťazstvo v KSW s domácim bojovníkom Szymonom Bajorom. Event sa začína v sobotu o 19:00 hod a vy ho môžete sledovať naživo dokonca aj zadarmo.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW KSW 89
🥊️ Hlavný zápas: Adrian Bartosinski (c) – Salahdine Parnasse
🗓️ Dátum a čas: 16. december 2023, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Prezero Arena, Gliwice (POL)
💻 Livestream: Fortuna TV, Voyo, KSW TV

KSW 89: Viktor Pešta vs. Szymon Bajor (heavyweight) – analýza, stávky a tip

Rodák z mesta Příbram, Viktor Pešta (33), vstúpil do KSW iba tento rok po tom, čo ako šampión Oktagon MMA okúsil PFL, kde mu to ani na dvakrát nevyšlo. V poľskej organizácii pri debute uspel. V septembri si vo Wroclawi poradil s Filipom Stawowym po submisii už v prvom kole. Komplexný fighter so skúsenosťami tiež zo slávnej UFC má v profi kariére bilanciu 19 výhier a 8 prehier. Dokáže rozhodovať zápasy v postoji i na zemi.

Szymon Bajor (35) taktiež debutoval v KSW iba tento rok. Fighter s bohatými skúsenosťami a bývalý šampión  organizácie FEN bol v júli pri debute nasadený priamo do zápasu o titul s legendárnym Philom De Friesom. Ten ho však "uškrtil" v druhom kole. Bajor je taktiež veľmi všestranným bojovníkom a pýšiť sa môže skvelými číslami: 24 výhier – 10 prehier.

NÁŠ TIP: Bajor zvíťazí (kurz 1,60sipka Stavte si a sledujte vo Fortune!

  • Očakávame skvelý zápas, v ktorom uvidíme tvrdé údery a zrejme aj dobré súboje na zemi. Rozhodnúť môže jediná chybička v defenzíve. Tak to už v ťažkej váhe býva. Kurzy sú na strane Poliaka a podľa všetkého to dáva zmysel. Má presvedčivejšie štatistiky na KO aj submisiu.
FORTUNA KURZY: BAJOR vs. PEŠTA
BAJOR 1 (1,60) ⭐ Remíza X (45,00) PEŠTA 2 (2,22)

KSW 89: Adrian Bartosinski (c) vs. Salahdine Parnasse (o titul welterweight) – prognóza, kurzy, tip

Neporazený šampión welterovej váhy v KSW, Adrian Bartosinski (26), patrí medzi najväčšie poľské MMA talenty súčasnosti. S profi bilanciou 13–0 a 11 knokautami sa už v mladom veku radí medzi najväčšie hviezdy organizácie. Opasok získal v apríli tohto roku po tom, že knokautoval Artura Szczepaniaka v prvom kole.

Francúz Salahdine Parnasse (26) je však takisto jedným z najlepším mladých zjavov na európskej scéne zmiešaných bojových umení. V súčasnosti v KSW drží už dva opasky: je súčasne šampiónom ľahkej aj perovej váhy. Teraz sa pokúsi zapísať do histórie ako vôbec prvý trojitý šampión organizácie. Jeho bilancia je 18–1. Na rozdiel od "Bartosa" však dominuje na zemi. Poraziť ho dokázal iba Daniel Torres, ktorý ho knokautoval v roku 2021, no o pár mesiacov na to sa Parnasse revanšoval.

NÁŠ TIP: Bartosinski zvíťazí (kurz 1,50sipka Vsaďte si vo Fortune!

  • Keď na seba narazia špičkoví postojár a grappler, očakáva sa zvyčajne veľmi zaujímavý duel. V tomto prípade má však knokaute Bartosinski (180 cm) aj výškovú prevahu, keďže Parnasse je pomerne nízky (173 cm). Môže to byť hendikep, ale aj nemusí. Proti Francúzovi však hrá niečo iné. Negatívna karma tých, ktorí chcú získať príliš veľa titulov súčasne. Väčšinou nakoniec tvrdo narazia. Poznajú to aj najväčšie hviezdy z UFC.
FORTUNA KURZY: BARTOSINSKI vs. PARNASSE
BARTOSINSKI 1 (1,50) ⭐ Remíza X (45,00) PARNASSE 2 (2,45)

KSW 89: Pawel Pawlak (c) vs. Michal Materla (o titul middleweight) – kurzy a tip

O titul v strednej váhe opäť zabojuje aj Pawel Pawlak (34), ktorý získal opasok v júni tohto roka po triumfe nad Tomaszom Romanowskim, no teraz ho musí potvrdiť. Tvrdý postojár s bilanciou 22 výhier – 4 prehry – 1 remíza neprehral už 9 zápasov v rade a opäť je vysokým favoritom na víťazstvo.

Skomplikovať sa mu to pokúsi matador Michal Materla (39), ktorý už v minulosti šampiónom strednej váhy KSW bol aj so štyrmi úspešnými obhajobami. Na sklonku kariéry by chcel ten pocit zažiť ešte raz. Komplexný borec s vynikajúcimi číslami, 33 výhier – 9 prehier, však do zápasu ide v úlohe jasného outsidera. Môže iba prekvapiť.

NÁŠ TIP: Pawlak zvíťazí (kurz 1,20sipka Tipujte vo Fortune

FORTUNA KURZY: PAWLAK vs. MATERLA
PAWLAK 1 (1,20) ⭐ Remíza X (45,00) MATERLA 2 (4,13)

KSW 89: fight card, karta zápasov, bojovníci, program (výsledky)

Okrem troch vyššie analyzovaných v Gliwiciach v sobotu, samozrejme, uvidíme aj ďalšie skvelé súboje. V strednej váhe sa napr. pobijú i Damian Janikowski a Tomasz Romanowski, čo je zápas, ktorý v Poľsku určite púta pozornosť. Na programe je aj jeden ženský duel medzi Nataliou Baczynskou-Krawiec a Emiliou Czerwinskou.

Z legionárov sa okrem Parnasseho a Peštu predstavia Gruzínec Raul Tutarauli, Lotyš Madars Fleminas, Bosniak Ahmed Vila a tiež ďalší Francúz Wilson Varela. Sledujte tento skvelý turnaj naživo »

KSW 89: FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Welterweight Adrian Bartosinski (BODY) 5(5:00) Salahdine Parnasse
Middleweight Pawel Pawlak (BODY) 5(5:00) Michal Materla
Middleweight Damian Janikowski (BODY) 3(5:00) Tomasz Romanowski
Lightweight Raul Tutarauli (TKO) 2(3:49) Marcin Held
Heavyweight Viktor Pešta 3(5:00) Szymon Bajor (BODY)
Welterweight Madars Fleminas 3(5:00) Andrzej Grzebyk (BODY)
Lightweight Wilson Varela (KO) 1(0:16) Sebastian Rajewski
Featherweight Ahmed Vila (BODY) 3(5:00) Lukasz Charzewski
Women's Flyweight Natalia Baczynska-Krawiec 3(5:00) Emilia Czerwinska (BODY)
Featherweight Michal Domin (BODY) 3(5:00) Wojciech Kazieczko

KSW 89: Gliwice (Prezero Arena) – vstupenky (lístky), ceny, predaj

Vstupenky do gliwickej Prezero Arény môžete zakúpiť tradične online v sieti eBilet.pl už za 37,50 PLN, čo je v prepočte iba zhruba 8,70 EUR. Miesta však nájdete, samozrejme, aj drahšie, s lepším výhľadom, servisom a umiestnením.

Kde sledovať naživo KSW 89 sipka LIVE stream online, PPV priamy prenos

KSW 89 si v sobotu od 19:00 hod môžete zapnúť naživo cez platenú streamovaciu službu Voyo, ktorá vám v prípade meškania uloží aj záznam z celého podujatia na neskôr, a k dispozícii je vždy, samozrejme, i oficiálne PPV (pay-per-view) na platforme KSWTV.com.

Livestream zadarmo sledujte na Fortuna TV sipka Prístup k nemu majú všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna, ktorí si v priebehu tohto týždňa vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket v sobotu večer budú mať na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok. Ak sa v Fortune zaregistrujete teraz, dostanete k tomu aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR (v závislosti od vášho prvého vkladu) a tiež možnosť uplatniť si až 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Martin Buday (UFC)

UFC 296: Buday vs. Gaziev – dátum, informácie, výsledok

Slovenský bojovník ťažkej váhy spoznal prvýkrát chuť prehry v UFC❗ Martina Budaya cez víkend porazil nováčik.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.