KSW 65: Khalidov vs. Soldič - informácie, program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Decembrový turnaj organizácie KSW 65 bude podľa všetkého najlepší v doterajšej histórii poľskej MMA. Dva titulové zápasy, v strednej a perovej váhe, a navyše dvojitá česká účasť.

INFORMÁCIEKHALIDOV vs. SOLDIČBROŽ a ŠORMOVÁ
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

KSW 65: Khalidov vs. Soldič - informácie, program a kurzy Foto: Pixabay

Hodnotenie turnaja KSW 65: 9,7/10

  • Dátum a miesto konania: 18. december 2021, Gliwice, Poľsko
  • Ponuka stávok: KSW môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Soldič a Parnasse porazili obhajcov

Zlatým klincom galavečera v strednej hmotnostnej kategórii bol súboj o titul Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič. Chorvát už ako šampión vo welterovej váhe KSW napokon získal ďalší opasok. Podľa predpokladov skúsenejšieho súpera doslova zmlátil a knokautoval už v 2. kole.

Ani v druhom titulovom zápase večera nebol obhajca úspešný. Salahdine Parnasse zdolal Daniela Torresa na body a stal sa novým šampiónom perovej váhy v najlepšej európskej organizácii.

Český fighter Miroslav Brož vybojoval v ťažkom zápase s Adamom Niedźweidźom cennú i prekvapivú remízu. Jeho krajanka Magdaléna Šormová naopak nečakane podľahla na body Anite Bekus.

KSW 65: Khalidov vs. Soldić - informácie, dátum a miesto

Lepší turnaj ešte v KSW nebol. Galavečer v Gliwiciach totiž 18. decembra 2021 vyvrcholí súbojom dvoch šampiónov. Titul v strednej váhe bude obhajovať Mamed Khalidov proti majstrovi welterovej divízie Robertovi Soldičovi. A to nie je všetko, pretože ešte predtým uvidíme aj brazílsko-francúzsku bitku o opasok v perovej kategórii medzi Danielom Torresom a Salahdine Parnassem. Všetko to odštartuje v sobotu od 19:00 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa online, stavte si na víťazov so vstupným bonusom a sledujte KSW 65 naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Veľký deň to bude aj pre českú MMA. Na turnaji sa totiž predstavia až dvaja jej zástupcovia. Miroslav Brož vyzve Adama Niedźwiedźa a Magdaléna Šormová sa postaví Anite Bekus.

KSW 65: Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič - analýza, kurzy a tip

Práve tento zápas robí z KSW 65 najväčší turnaj v histórii poľskej MMA organizácie. Bude to súboj generácií, súboj dvoch rozličných škôl a štýlov, súboj dvoch rôznych bojových kultúr.

Už 41-ročný Mamed Khalidov narodený v hlavnom meste Čečenska Groznyj, pôsobí v KSW už 14 rokov. Za ten čas získal dva opasky šampióna. V roku 2009 si najprv čečensko-ingušský "Cannibal" s poľským pasom uchmatol titul v poloťažkej váhe. O šesť rokov neskôr v Krakove predviedol v 31. sekunde titulového zápasu v strednej váhe proti Michalovi Materlovi naskakované koleno, ktoré znamenalo spektakulárne KO.

Podobným spôsobom už po necelých 40 sekundých Mamed zložil v októbri 2020 aj Scotta Askhama. Čo bola jeho posledná obhajoba a zároveň posledný zápas v klietke. Teraz sa borec s impozantnou bilanciou 35 výhier - 7 prehier - 2 remízy vracia do klietky, aby pokoril ďalšieho odvážneho vyzývateľa.

Roberto Soldič titul vo welterovej váhe získal prvýkrát v roku 2017, keď zdolal Borysa Mankowskiho. Dricus du Plessis mu ho však už o štyri mesiace vzal. Lenže Chorvát ho v odvete porazil a získal opasok naspäť. Odvtedy vyhral ďalšie štyri zápasy v rade. Obhajoval už dvakrát, v máji 2019 proti Krystianovi Kaszubowskimu a v septembri 2021 proti českému borcovi Patrikovi Kinclovi.

Medzitým 25-ročný bývalý boxer s prezývkou "Robocop" úspešne debutoval v strednej váhe víťazstvom nad spomínaným Michalom Materlom. Teraz si Soldič s profi bilanciou 19 výhier - 3 prehry verí aj na najväčšiu legendu tejto divízie v KSW.

TIP: Roberto Soldič zvíťazí (kurz 1,53) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Roberta Soldiča.

Soldič má jeden veľký hendikep - boj na zemi, v ktorom naozaj nie je doma. Na druhej strane však disponuje aj nevídane silnou zbraňou - zdrvujúcimi údermi. Veď až 16-krát súperov knokautoval, mnohokrát už v prvom kole. Je to azda najlepší striker v KSW.

Khalidov si naopak užíva techniky submisie a rád ťahá svojich súperov na podlahu. Vek však z neho v porovnaní s mladým Soldičom robí pomalšieho a ťažkopádnejšieho bojovníka, čím bude pre dynamického boxera pomerne ľahkým terčom.

KSW 65: Miroslav Brož vs. Adam Niedźwiedź / Magdaléna Šormová vs. Anita Bekus - kurzy a tipy

Okrem druhého titulového zápasu v perovej váhe, kde Francúz Salahdine Parnasse vyzve obhajcu Daniela Torresa z Brazílie, sa v sobotu 18. decembra v Gliwiciach predstavia aj českí bojovníci.

Miroslav Brož (11-3), známy aj zo svojho pôsobenia v Oktagon MMA, kde vyhral posledné dva zápasy, vyzve špecialistu na submisie Adama Niedźwiedźa (8-4). A bookmakeri veľmi neočakávajú, že by si Brož dokázal s týmto technickým súperom poradiť. Zaujímavosťou je, že český borec až 8 z 11 úspešných zápasov vyhral na body. Brož má konte už aj skalpy takých bojovníkov ako Francúz Emmanuel Dawa či Nemec Christian Jungwirth. S kvalitným zemárom však zatiaľ nevyhral.

TIP: Niedźwiedź zvíťazí (kurz 1,50sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Adama Niedźwiedźa.

Z Oktagonu poznáme aj Magdalénu Šormovú (10-3), ktorá sa pokúsi pokaziť víkend Anite Bekus (4-2). Češka je v profi MMA skúsenejšou bojovníčkou a na rozdiel od svojej súperky, veľmi dobre ovláda techniku boja na zemi. Poľka sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude snažiť zápas udržať v postoji, možno to takticky skúsi v klinči pri pletive. Šormová by mala byť so svojimi komplexnými skúsenoťami pripravená využiť akúkoľvek jej chybu. Na papieri je vysokou favoritkou.

TIP: Šormová zvíťazí (kurz 1,25sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Magdalény Šormovej.

KSW 65 - fight card, zápasy, program (výsledky)

Kompletný prehľad zápasov, výsledkov i spôsobov ukončenia nájdete v nasledujúcej tabuľke.

KSW 65 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY A VÝSLEDKY
Middleweight (title) Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič (KO)
Featherweight (title) Daniel Torres vs. Salahdine Parnasse (na body)
Featherweight
Damian Stasiak vs. Lom-Ali Eskijew (na body)
Lightweight Mateusz Legierski vs. Roman Szymański (TKO)
Heavyweight Michal Kita (TKO) vs. Marek Samociuk
Welterweight Adam Niedźwiedź (remíza) vs. Miroslav Brož (remíza)
Light Heavyweight Damian Piwowarczyk (submisia) vs. Marc Doussis
Women Strawweight Anita Bekus (na body) vs. Magdaléna Šormová
Featherweight
Patryk Likus (KO) vs. Alexander Loof
Bantamweight Shamad Ezanukaev (na body) vs. Bartosz Rewera

Kde sledovať KSW 65: Soldič vs. Khalidov - priamy prenos, livestream, PPV

Priamy prenos z tohto veľkého poľského galavečera KSW 65: Khalidov vs. Soldič bude exkluzívne opäť vysielať internetová televízia VOYO, takže si celé podujatie môžete na Slovensku pozrieť celkom pohodlne. Mesačné predplatné tejto služby stojí 5,99 eur a KSW si tu môžete pozrieť naživu aj kedykoľvek neskôr zo záznamu. Mimochodom, turnaj si zo záznamu pozrieť aj v televízii Nova Sport 1 v pondelok od 22:00 hod.

Ďalšou možnosťou, ako sledovať livestream z tohto prestížneho podujatia s dvoma titulovými zápasmi, je predplatiť si oficiálny prístup na KSW TV prostredníctvom PPV (pay-per-view).

Novinkou je, že galavečery najlepšej európskej MMA organizácie už môžeš sledovať aj na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Práve KSW 65 je prvý turnaj, ktorý registrovaní zákazníci nájdu v ponuke livestreamov na Fortuna TV. Samozrejmosťou je široká ponuka kurzov na výsledky zápasov, špeciálne udalosti, ale aj live stávky.

Zostrihy zápasov aj piatkové váženie nájdete na oficiálnom youtubovom kanáli KSW.

1️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase na turnaji KSW 65?

Šampión strednej váhy a legenda poľskej KSW Mamed Khalidov bude obhajovať svoj opasok proti šampiónovi welterovej váhy Chorvátovi Robertovi Soldičovi. Viac o ňom, analýzu, kurzy aj tip nájdete tu.

2️⃣ Kedy a kde sa uskutoční turnaj KSW 65?

Veľkolepý turnaj KSW 65 s dvoma titulovými zápasmi sa uskutoční v sobotu 18. decembra 2021 od 19:00 hod v Gliwiciach.

3️⃣ Kde sa dá sledovať priamy prenos z KSW 65?

Priamy prenos z turnaja KSW 65 s hlavným zápasom Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič bude dostupný online. Návod, ako ho môžete sledovať nájdete v tomto článku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Fight Night Challenge: Rytmus, Boráros, Végh aj Gáborík - info a dátum

Premiérové podujatie našej novej organizácie bojových športov s názvom Fight Night Challenge sa uskutoční už v pondelok 27. decembra🎙️ 🥊️ ...

Patrik Kincl

Patrik Kincl - kariéra a zápasy českého bojovníka MMA

Životný príbeh a kariéra českého MMA bojovníka Patrika Kincla je ako z filmu. Úspechy a pády k nemu neodmysliteľne patria a tvoria jeho...

Vojto Barborík

Vojto Barborík - jeden z najlepších grapplerov v Európe

Vojto Barborík je medzi MMA bojovníkmi známy svojou veľkou silou na zemi v grapplingu ✔️ Mnohí ho v tejto činnosti radia dokonca medzi...