Clash of the Stars 7: Mikulášek vs. Žralok – analýza, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prehliadky bizarných MMA zápasov sa zúčasní aj kontroverzný český MMA zápasník a najnovšia posila Clashu, Václav Mikulášek alias Baba Jaga. V klietke sa stretne s kontroverzným influencerom Patrikom Hüblerom alias Žralokom. Viac o zápase, kurzoch a tipoch nájdete v článku.

InformácieAnalýza a kurzyLivestream

clash-of-the-stars-7-mikulasek-vs-ralok.jpg Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 7: informácie, termín, miesto

Galavečer Clash of the Stars 7 s podtitulom Seven Sins sa uskutoční 27. januára 2024 o 18:00 h v športovej hale Fortuna v Prahe. Lístky na turnaj sú už vypredané, ale fanúšikovia majú možnosť sledovať živý prenos online.

sipka Kliknite sem a stavte si na Clash of the Stars 7 za 30€ bez rizika

V hlavnom zápase sa proti sebe postavia mediálny magnát a majiteľ televízie Barrandov Jaromír Soukup a kontroverzný youtuber a bývalý kulturista Aleš "Psychopat" Bejr. Debut v organizácii zažije Václav Mikulášek, ktorý vystupuje pod prezývkou "Baba Jaga" s influencerom Patrikom "Žralokom" Hüblerom. Diváci sa dočkajú aj prvého "sumo zápasu", v ktorom si zmerajú sily Diego Kotlár a Gappa Vole.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Clash of the Stars 7: Patrik Hübner vs. Václav Mikulášek (Žralok vs. Baba Jaga) – zápas, analýza, kurzy a tip

Vašek Mikulášek a kontroverzný influencer Patrik Žralok Hübler sa proti sebe postavia v zápase podľa pravidiel MMA na 3x3 minúty. Mikulášek (35 rokov) vystupuje pod prezývkou "Baba Jaga" a bojovým športom sa venuje už vyše 25 rokov. V organizácii Clash of the Stars bude bojovať prvýkrát. Jeho bilancia zápasov je 9 výhier a 12 prehier.

Baba Jaga má za sebou zápasy s Ole Magnorom, Thomasom Robertsonom alebo Karlosom Vémolom. Je to chlapík aj s výbušnou povahou a tvrdými rečami, ktorý od roku 2019 pôsobil v organizácii Oktagon MMA, ktorá bola veľmi zhovievavá k jeho častokrát problematickému správaniu.

Oktagon však nakoniec s Babom Jagom ukončil spoluprácu v polovici októbra 2023 kvôli napadnutiu trénera Jakuba Müllera, ktorý sprevádzal na turnaji svojho zverenca Kuba Dohnala. O dva týždne na to sa upísal Clash of the Stars, kde sa stal okamžite najskúsenejším zápasníkom a nájsť preňho protivníka bola skutočne ťažká úloha.

Nakoniec prijal výzvu kontroverzný influencer Patrik "Žralok" Hübler, ktorý sa v organizácii preslávil napadnutím kulturistu Karlosa Bendu na tlačovej konferencii a tvrdým KO, ktoré uštedril kulturistovi Renému Rendysovi, čo bolo v zatiaľ jeho jedinom zápase v Clash of the Stars.

NÁŠ TIP: Mikulášek zvíťazí (kurz 1,02) sipka Stavte si vo Fortune!

  • Václav Mikulášek je podľa kurzov jasným favoritom zápasu. Vzhľadom k tomu, že Žralok nikdy pravidelne netrénoval MMA a Mikulášek sa venuje tréningom cez zmiešané bojové umenia dvakrát denne už dvadsať rokov a má za sebou dve desiatky súbojov, je veľmi pravdepodobné, že tento zápas bude pre Mikulášeka "jednohubka".
FORTUNA KURZY: ŽRALOK vs. MIKULÁŠEK
PATRIK HÜBLER 1 (8,45) VÁCLAV MIKULÁŠEK 2 (1,02) ⭐

Ako sledovať naživo Clash of the Stars 7 dnes sipka LIVE stream online, PPV priamy prenos, vstupenky sú vypredané

Vstupenky na turnaj Clash of the Stars 7 sa vypredali za 7 dní. Diváci si ale môžu pozrieť priamy prenos prostredníctvom PPV prenosu na clashofthestars.tv. Cena PPV bude upresnená pred turnajom, ale podľa minulých turnajom by mal livestream stáť 249 KČ, čo je približne 10 EUR. V deň konania vyjde livestream na 300 KČ, teda 12 EUR.

K dispozícii však nebude online livestream na webe Fortuny. Každopádne, kompletnú kurzovú ponuku tam už nájdete a ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz, dostanete aj prvú stávku bez rizika až za 30 EUR a k tomu aj 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 7 (Fortuna)

Clash of the Stars 7: informácie, bojovníci, zápasy, výsledky

Kontroverzná bojová organizácia Clash of the Stars prišla už v januári s ďalším turnajom. Aké bizarné zápasy sa odohrali tentoraz?

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

pirt-knokautoval-vmolu.jpg

Oktagon 51: Pirát Krištofič knokautoval Terminátora

Slovenský zápasník Samuel Krištofič uštedril nemilosrdné KO českému fightrovi Karlosovi Vémolovi v prvom kole. Pre českého zápasníka je to...