UFC: Klein vs. Trizano - livestream a priamy prenos

Už tento víkend o polnoci sa Ľudovít Klein postaví do klietky na svoj druhý zápas v slávnej UFC proti Michaelovi Trizanovi. V žiadnom prípade si to nenechajte ujsť a prečítajte si, kde nájdete priamy prenos či livestream.

UFC: Klein vs. Trizano - livestream a priamy prenos Foto: Promedia

UFC Fight Night: Klein vs. Trizano - livestream a priamy prenos

Dobrou správou je, že ďalší zápas Lajoša Kleina v UFC budeme môcť na Slovensku sledovať niekoľkými možnými spôsobmi. Priamy prenos z celého turnaja, ktorý sa začína v sobotu 8. mája o 23:45 hod v noci a skončí sa zhruba 5:30 hod v nedeľu ráno, bude opäť dostupný aj prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV, kde sa počas zápasov môžete zabaviť aj live stávkami. Kliknite sem a sledujte UFC naživo celkom zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Tento event vysiela znova aj televízia Premier Sport, samozrejme, s českým komentárom a živý prenos nájdete aj na internetovej televízii VOYO. Ak sa na to cítite, môžete si predplatiť UFC Fight Pass na sledovanie turnajov prostredníctvom oficiálnej pay-per-view platformy.

Ak nemáte prístup k žiadnej z uvedených možností, pri troche šťastia možno nájdete v noci livestream z UFC aj voľne na internete. Bude si to však vyžadovať pevné nervy.

UFC on ESPN 24: Rodriguez vs. Waterson - fight card, kompletný program

Turnaj UFC Fight Night v Las Vegas síce prišiel o svoj pôvodný hlavný zápas Cory Sandhagen vs. TJ Dillashaw, a tak bude vrcholom večera trochu netradične súboj ženskej slamovej váhy Marina Rodriguez vs. Michelle Waterson, čo však atraktivitu akcie vôbec neznižuje.

Fight card je rozdelená na dve časti po šesť zápasov. Na hlavnej karte sú až dve ženské stretnutia a súboj Ľudovít Klein vs. Michael Trizano nájdeme v programe niekde uprostred "Prelims Card". Obaja borci mali celý galavečer pôvodne otvárať, ale napokon ich posunuli o niečo vyššie.

Každopádne sa máme na čo tešiť. Klein alias "Mr. Highlight" je známy svojím atraktívnym bojovým štýlom, parádnymi knokautami, no a tentokrát je aj favoritom zápasu.

UFC on ESPN 24 - FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Strawweight (ženy)
Marina Rodriguez (body) vs. Michelle Waterson
Welterweight Donald Cerrone vs. Alex Morono (TKO)
Welterweight
Neil Magny (body) vs.
Geoff Neal
Heavyweight Maurice Greene vs. Marcos Rogério de Lima (body)
Heavyweight
Diego Ferreira vs. Gregor Gillespie (TKO)
Middleweight Phil Hawes (body) vs. Kyle Daukaus
PRELIMS CARD
Featherweight Mike Trizano (body) vs. Ľudovít Klein
Middleweight Jun Yong Park (body) vs. Tafon Nchukwi
Welterweight Christian Aguilera vs. Carlston Harris (sub)

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌

Ľudovít Klein / Fortuna

UFC: Ľudovít Klein vs. Michael Trizano - analýza a kurzy

Druhý zápas Ľudovíta Kleina v slávnej UFC sa blíži. V sobotu 8. mája sa v Las Vegas postavil do klietky proti Michaelovi Trizanovi.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.