Stav si na PML 9 za 50 eur bez rizika a sleduj všetky zápasy naživo!

Tento víkend sa v Trenčíne koná zmiešaný bojový turnaj PML 9 a vy ho môžete sledovať naživo celkom zdarma. Dokonca aj s navýšenou stávkou bez rizika. V tomto článku sa dozviete, ako na to.

Tipujte a sledujte PML9 vo Fortune naživo!

Livestream zadarmo
Stávka bez rizika
Oktagon.TV

PML 9: informácie, dátum, čas a miesto turnaja

V sobotu 13. apríla 2024 so začiatkom od 17:30 h sa v Mestskej športovej hale v Trenčíne uskutoční galavečer domácej bojovej organizácie Professional Muaythai League, ktorá sa od tohto roku okrem postojárskych súbojov venuje aj zmiešaným bojovým umeniam.

sipka Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte PML9 naživo zadarmo

Turnaj PML 9 má celkom nabitý program s Muaythai aj MMA zápasmi. Vyvrcholí titulovou bitkou s obhajcom Rastislavom Klimáčkom a vyzývateľom Leonardom Borákom. Predstaví sa nám aj hviezdna Monika Chochlíková, ktorú vyzve Sonia Dinh. No a v zápase K1 si nebezpečný Ivan Bartek zmeria sily s Abdellilom Azzouzim.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja PML 9 a ďalšie informácie

Ako sledovať PML 9 naživo: livestream na Fortuna TV zadarmo

Skvelá správa pre všetkých – aj turnaj PML 9 môžete sledovať naživo úplne zadarmo cez livestream na Fortuna TV. Je to dobrá správa pre existujúcich zákazníkov Fortuny, ktorým stačí mať v priebehu tohto týždňa vsadený ľubovoľný tiket a v sobotu na hráčskom konte aspoň pár centov, ale tešiť sa môžu aj tí, ktorí momentálne ešte účet vo Fortune nemajú.

Okamžitý prístup k livestreamu totiž dostanú aj tí, ktorí sa zaregistrujú teraz. A to nie je všetko...

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Stavte si na PML 9 bez rizika za 50 eur: Fortuna kurzy, tipy a live stávky

Pri príležitostí tejto akcie si Fortuna pripravila pre všetkých nových zákazníkov navýšený vstupný bonus. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz a môžete si na PML 9 vsadiť bez rizika až za 50 eur. Výška bezrizikovej prvej stávky je priamo úmerná vášmu prvému vkladu na hráčske konto. A na tikete tiež musí byť aspoň jeden zápas z kurzovej ponuky PML.

Vylísané sú kurzy na všetkých 13 potvrdených zápasov na fight karte, takže si stačí iba vybrať. Ak sa potrebujete inšpirovať, prečítajte si našu analýzu a tip na zápas Moniky Chochlíkovej »

Stavte si na akýkoľvek zápas na turnaji PML 9 vo Fortune!

Sledujte PML 9 naživo online cez Oktagon.TV PPV

No a okrem Fortuny, ktorá ponúka jednoznačne najvýhodnejšiu možnosť, ako si pozrieť PML 9 naživo, keďže je to zadarmo, spomenieme aj ďalšiu alternatívu. Je ňou platený PPV (pay-per-view) prenos na platforme Oktagon.TV. Dnes si prístup k prenosu môžete zakúpiť za 11,99 eur. Dostanete kvalitný obraz, zvuk a možnosť pozastavenia či spatného pretočenia prenosu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC 300 - livestream zadarmo na TV Tipsport

Kde sledovať naživo UFC 300 s Jiřím Procházkom?

Kde sledovať turnaj ▶️ na ktorom uvidíte aj českého zápasníka Jiřího Procházku, sa dozviete v článku.

RFA 16

RFA 16: Sivák vs. Król – ďalší zápas o titul K1 prebehol v Opave

V sobotu večer sa v českej Opave uskutočnil turnaj RFA 16, ktorého súčasťou bol aj ďalší titulový zápas s domácou hviezdou Václavom...

Lukáš Mandinec - Alejandro Ferreiro (PML)

Nová éra PML: spolupráca s Oktagon MMA a generálny partner Fortuna

Známa slovenská postojárska organizácia PML oznámila významné novinky pre rok 2024. Začína sa nová éra, ktorá prinesie niekoľko zmien k...