Sledujte naživo strhujúci ženský zápas na UFC Fight Night v Atlantic City

V noci zo soboty na nedeľu, keď sa u nás posúva čas o hodinu dopredu, sa v Atlantic City čas tak trochu spomalí. Na východnom pobreží USA sa totiž uskutoční možno jeden z najlepších zápasov v histórii ženskej UFC. Nenechajte si to ujsť.

☑️ TIPSPORT TV ZADARMO ☑️
VoyoUFC Fight PassYouTube

Krvavá Manon Fiorot (UFC) Foto: Profimedia

Kedy a kde sa koná turnaj UFC Atlantic City: Blanchfield vs. Fiorot (dátum, čas, miesto)

Takmer presne po šiestich rokoch sa UFC vracia do Boardwalk Hall v Atlantic City. Galavečer v metropole štátu New Jersey odštartuje v našom časovom pásme tento víkend odbitím polnoci zo soboty 30. marca na nedeľu 31. marca 2024. Zápasy hlavnej karty by sa mali začať po 04:00 hod.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte UFC NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase turnaja sa proti sebe postavia dve horúce adeptky na titul v ženskej mušej váhe: 24-ročná domáca bojovníčka Erin Blanchfield a 34-ročná Francúzka Manon Fiorot. Víťazka takmer s určitosťou pôjde do boja o titul.

Zaujímavý bude aj brazílsko-americký hlavný predzápas. Vicente Luque v pozícii aktuálnej jedenástky vo welterovej váhe bude čeliť Joaquinovi Buckleymu. A to ešte ani zďaleka nie je všetko.

sipka Pozrite si analýzu, kurzy a kompletný program UFC Atlantic City

Ako sledovať UFC Atlantic City 2024 zadarmo: LIVE stream na Tipsport TV

Zákazník stávkovej kancelárie Tipsport si môžu pozrieť víkendové UFC úplne zadarmo. Livestream na Tipsport TV je dostupný pre každého aktívneho tipéra, ktorí v priebehu uplynulých 30 dní prestávkoval aspoň 1,20 eur.

V prípade, že ešte účet v Tipsporte nemáte, zaregistrujte sa hneď teraz a UFC Atlantic City si pozriete v nedeľu v noci zdarma aj vy. Dostanete totiž okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní. Navyše na vás čaká aj stávkový kredit v hodnote 20 eur, ktoré môžete okamžite vsadiť na tiket.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Sledujte naživo priamy prenos z UFC Fight Night iba na Voyo

Televízne priame prenosy na kanáli Premier Sport 1 už nenájdete. Odteraz sa vysiela UFC turnaje iba streamovacia služba Voyo. Táto internetová televízia so širokou ponukou programu od športu cez seriály, filmy a rôzne relácie, vás vyjde mesačne na 5,99 eur. Jej výhodou je, že si tu prakticky všetko môžete pozrieť aj zo záznamu.

UFC on ESPN: Blanchfield vs. Fiorot cez PPV LIVE na UFC Fight Pass

Kúpiť si môžete aj oficiálny PPV (pay-per-view) prenos na známej platforme UFC Fight Pass. Využite to najmä vtedy, ak sa nachádzate mimo územia Slovenska a nemôžete si spustiť livestream na Tipsporte či Voyo. Tento prenos je medzinárodný a zaplatiť si môžete prístup na sledovanie celého turnaja, vybranú časť fight card, alebo si zvoliť predplatné. UFC môžete tiež sledovať naživo cez oficiálnu aplikáciu.

UFC YouTube: Váženie, tlačové konferencie, upútavky, zostrihy a ďalší obsah naživo

Veľa obsahu pred, počas aj po jednotlivých turnajoch UFC nájdete aj na oficiálnom YouTube kanále organizácie. Sú to klasické upútavky, rozhovory, magazínový obsah o bojovníkoch, tlačové konferencie pred aj po, veľa zostrihov a záznamov zo zápasov, no a samozrejme aj váženie bojovníkov a záverečné face-off stare downy.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Jiří Procházka (UFC)

UFC 300: Jiří Procházka knokautoval Rakića v druhom kole

Ďalší zápas Jiřího Procházku v slávnej organizácii. Druhý aprílový víkend sa na veľkom jubilejnom turnaji UFC 300 postavil Aleksandarovi...

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...