Kde sledovať box Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk dnes večer naživo?

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dvaja giganti boxu sa chystajú na súboj o titul! Neporazený šampión WBC v ťažkej váhe Tyson "Gypsy King" Fury sa 18. mája 2024 v Rijáde v Saudskej Arábii stretne s Oleksandrom Usykom, držiteľom titulov WBA Super, WBO, IBF a IBO v ťažkej váhe. Ako sledovať Fury vs. Usyk naživo?

Fury vs Usyk livestream nazivo Foto: Profimedia

Boxerský zápas Fury vs Usyk: Dátum, čas a miesto

Už túto sobotu 18. mája sa v Rijáde v Saudskej Arábii odohrá jeden z najočakávanejších boxerských zápasov roka. V ringu sa stretnú dvaja giganti ťažkej váhy: Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk. Ich vzájomný duel o zjednotenie titulov v tejto hmotnostnej kategórii navždy rozhodne o tom, kto je najlepší boxer planéty.

sipka Kliknite sem a stavte si na zápas Fury vs. Usyk aj bez rizika!

Fortuna - registruj sa a vsaď si online

Fury je charizmatický Brit s nekonvenčným boxerským štýlom a výbornou pohyblivosťou v ringu. Usyk je technický boxer z Ukrajiny s rýchlosťou, presnosťou a taktickým myslením. Kto sa stane víťazom a zapíše sa do histórie ako nesporný kráľ ťažkej váhy?

Kde sledovať naživo box Fury vs. Usyk: DAZN live PPV online

Už len pár okamihov nás delí od jedného z najočakávanejších boxerských zápasov. V sobotu 18. mája sa v Rijáde v Saudskej Arábii stretnú dvaja giganti ťažkej váhy v zápase Tyson Fury vs. Oleksandr Usyk. Súboj o titul nesporného kráľa divízie sľubuje napínavú a vyrovnanú bitku plnú emócií a dramatických momentov.

Mnohí fanúšikovia boxu po celom svete sa už teraz pýtajú, kde budú môcť tento epický súboj sledovať naživo. Odpoveď je jednoduchá: exkluzívne na platforme DAZN po zakúpení PPV (pay-per-view).

To znamená, že na sledovanie zápasu bude nutné zakúpiť jednorázové predplatné. Cena PPV balíčka Fury vs Usyk sa líši v závislosti od krajiny. Slováci si ho môžu zakúpiť na platforme DAZN v cene už od 19,99 €. Získate tak prístup k full HD živému vysielaniu celej udalosti Fury vs. Usyk vrátane undercard.

Fury vs. Usyk: Fortuna TV, kurzy a stávky

Súboj o zjednoteného šampióna ťažkej váhy v boxe, Fury vs. Usyk, prilákal širokú pozornosť fanúšikov bojových športov i laické publikum. Mnohí sa pýtajú, či bude možné sledovať priamy prenos na Fortuna TV.

Bohužiaľ, Fortuna ani žiadna iná stávková kancelária livestream zo zápasu Fury vs Usyk neponúka. To však neznamená, že si fanúšikovia bojových športov neprídu na svoje! Fortuna im totiž stále ponúka skvelé možnosti v podobe kurzovej ponuky, stávok a live trackera.

sipka Stavte si na zápas Fury vs. Usyk vo Fortune bez rizika za 70 €

Fortuna má pre tento zápas vypísané kurzy a širokú ponuku špeciálnych stávok. Staviť si tak môžete na víťaza, počet kôl, KO, počet knockdownov a mnoho ďalších udalostí.

Aj keď Fortuna nemá livestream, k dispozícii bude live tracker, vďaka ktorému budete môcť sledovať priebeh zápasu naživo.Tracker vám zobrazí aktuálne kolo a čas, štatistiky a dôležité momenty z ringu.

Užite si tento fantastický boxerský zápas a fandite svojmu favoritovi!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Ring Fire: Fury vs. Usyk

Box: Tyson Fury prehral, absolútnym kráľom ťažkej váhy je Oleksandr Usyk

Tento víkend došlo azda k najväčšiemu boxerskému súboju všetkých čias 🥊️ Tyson Fury sa stretol v titulovom zápase s Oleksandrom Usykom❗

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...