Ako sledovať naživo RFA 9: Prievidza - LIVE stream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Pripravte sa na najväčší pyramídový turnaj v Česku a na Slovensku v jeden večer. RFA 9 v Prievidzi ponúkne niečo, čo ste ešte nevideli.

DÁTUM, ČAS, MIESTO
REALSPORT.TVVOYOVSTUPENKY

RFA 9: EUROGOLD Pyramída Foto: RFA

RFA 9 EUROGOLD Pyramída: Prievidza - informácie (kedy a kde)

Turnaj RFA 9 v Prievidzi je výnimočný. Nie je to totiž iba ďalší galavečer bojových umení. Organizácie Real Fight Arena totiž na sobotu 22. apríla 2023 pripravila najväčší česko-slovenský pyramídový turnaj, ktorý prebehne v jeden deň. Pripravte sa teda na skvelý večer a EUROGOLD Pyramídu o 30 tisíc eur. Všetko sa začína o 18:00 hod na prievidzskom Zimnom štadióne. Kliknite sem a stavte si na RFA 9 aj s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vrcholom turnaja bude teda pyramída, ktorá začína na úrovni štvrťfinále. Prvé dvojice budú vyžrebované až tesne pred začiatkom galavečera. Na karte zápasov však nájdeme aj ďalšie zaujímavé súboje. Nenechajte si to ujsť.

Pozrite si kompletné informácie k turnaju RFA 9: Prievidza sipka

Vstupenky: Okúste RFA 9 na vlastnej koži (Zimný štadión, Prievidza)

Ak si chcete prísť užiť atmosféru tohto turnaja osobne, vstupenky na prievidzský Zimný štadión si ešte stále môžete zakúpiť online v sieti predpredaj.sk alebo ticketportal.sk. Avšak miesta sú už takmer vypredané. Poponáhľajte sa.

RealSport.TV: Sledujte RFA 9 cez oficiálny platený PPV livestream

Ak zostanete v pohodlí domova, naživo si RFA 9 môžete pozrieť so všetkými zápasmi, sprievodným programom a špičkovej Full HD kvalite prostredníctvom oficiálneho plateného PPV livestreamu na platforme RealSport.TV. Na stránke si potom môžete zakúpiť prístup k jednému turnaju alebo výhodný balíček, tzv. RFA Multipass.

Nehľadajte livestream na webe slovenských "stávkoviek", nebude. Na webe stávkovej kancelárie Tipsport však už teraz nájdete vypísané kurzy na potvrdené zápasy. Ak sa teraz zaregistrujete ako nový zákazník, získate aj vstupný bonus 20 EUR k prvému vkladu, ktorý môžete okamžite využiť na prvé stávky aj na RFA 9.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

VOYO: Pozrite si RFA 9 zo záznamu ako relive priamy prenos

A napokon je tu aj známa streamovacia služba (internetová televízia) VOYO. Tá prinesie celý turnaj RFA 9 ako "RELIVE" to známená prenos zo záznamu s 24-hodinovým oneskorením. V ponuke to teda nájdete v nedeľu (23.4.) od 19:00 hod. Mimochodom, VOYO vás vyjde na 5,99 EUR mesačne.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.