Ako sledovať naživo RFA 12: Považská Bystrica – PPV LIVE stream online

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Túto sobotu je v Považskej Bystrici na programe turnaj RFA 12, na ktorom sa predstavia Sebastian Fapšo či Milan Ďatelinka. Nenechajte si to ujsť.

REALSPORT.TVVSTUPENKY – VOYO/YOUTUBE

MMA (kamera) Foto: Profimedia

RFA 12: Považská Bystrica – informácie, dátum, čas, miesto

Turnaj RFA 12 je na programe v sobotu 9. septembra 2023 o 19:00 hod v Mestskej športovej hale v Považskej Bystrici, kde je doma viacero známych slovenských bojovníkov. Najmä dve najväčšie hviezdy večera Sebastián Fapšo a Milan Ďatelinka. Kliknite sem a stavte si na RFA 12 aj s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Vstupenky (lístky) na RFA 12: Mestská športová hala, Považská Bystrica – ceny, dostupnosť, online predaj

Aj keď je hala už takmer vypredaná, ešte stále sa vám môže dnes na poslednú chvíľu podariť chytiť posledné voľné miesta na tribúne. Vstupenky sa predávajú online na predpredaj.sk aj ticketportal.sk. V piatok večer ešte boli k dispozícii lístky za 22, 25 aj 30 EUR.

Sledujte PPV LIVE stream RFA 12 online na RealSport.TV

V pohodlí domova môžete RFA 12 sledovať iba prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) livestreamu na platforme RealSport.TV. Na stránke je potrebné sa najprv zaregistrovať a potom si môžete zakúpiť prístup k sledovaniu.

Livestream na webe stávkových kancelárií nenájdete. Tipsport má však vypísané kurzy na všetky dôležité zápasy. Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a získate aj vstupný bonus v hodnote 20 EUR na prvé stávky iba za overenie totožnosti bez podmienky vkladu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

RE-LIVE (záznam) z turnaja RFA 12 na VOYO + verejné váženie a Free Prelims na YouTube

Priamy prenos v televízii nečakajte, no kompletný záznam z celého podujatia prinesie v nedeľu, 24 hodín po turnaji, platená streamovacia služba VOYO. Ten tzv. re-live prenos si môžete prehrať aj kedykoľvek neskôr až mesiac po skončení turnaja.

Otvárací zápas RFA 12 v amatérskej MMA medzi Marekom Luštiakom a Kristianom Nguyenom bude vysielaný naživo zadarmo pre všetkých na YouTube kanáli Real Fight Arena. Už teraz si tu môžete pozrieť aj záznam z piatkového verejného váženia.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 12

RFA 12: Vukovič vs. Fapšo – dátum, zápasy a výsledky

Organizácia RFA sa prvýkrát predstavila aj v Považskej Bystrici a bola to veľká show. Videli sme nabitú kartu plnú známych slovenských aj...

RFA - tlačová konferencia

Real Fight Arena (RFA) – MMA organizácia, turnaje a bojovníci

Nová česko-slovenská MMA organizácia Real Fight Arena chce postupne ovládnuť domácu scénu bojových umení 🥊️ Prečítajte si o nej viac.

Red Face 2: Kunštár vs. Podnikatel

Red Face 2: Informácie, fight card, bojovníci a výsledky

Druhé pokračovanie novej českej bojovej organizácie Red Face je za nami. V sobotu sme v Prahe mohli vidieť ďalšie bizarné bitky.