Ako sledovať naživo KSW 91: Liberec – livestream na TV Tipsport

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V sobotu večer sa v Liberci koná mimoriadne zaujímavý turnaj KSW 91 s titulovým zápasom s českou účasťou a množstvo domácich bojovníkov. Nenechajte si to ujsť a sledujte priamy prenos dokonca aj úplne zadarmo.

TIPSPORT TVNOVA SPORT 2 / VOYOKSW TV

MMA Foto: Profimedia

KSW 91: termín, miesto konania (kedy a kde)

Home Credit Aréna v Liberci zastreší v sobotu 17. februára 2024 veľký turnaj KSW 91. Galavečer sa začína od 19:00 h a ponúkne veľa kvalitnej MMA. Fight card je plná českých bojovníkov a vyvrcholí zápas o titul "interim" šampióna ľahkej váhe medzi Leom Brichtom a Valerium Mirceom. To musíte vidieť.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte KSW 91 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte KSW 91 NAŽIVO cez livestream zdarma na Tipsport TV

Na najbližšie dva roky má exkluzívne partnerstvo s organizáciou KSW stávková kancelária Tipsport. Vďaka tomu môžete všetky jej turnaje sledovať zadarmo cez livestream na Tipsport TV. Stačí len prestávkovať v priebehu 30 dní aspoň 1,20 eur.

Okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom z ponuky získate bez akýchkoľvek ďalších podmienok, ak sa zaregistrujete teraz ako nový zákazník. Okrem toho vám Tipsport dá ako vstupný bonus aj kredit v hodnote 20 eur, ktorý môžete okamžite použiť a natipovať si aj celý sobotný turnaj.

Tipujte a sledujte KSW 91 na Tipsporte!

Kde hľadať priamy prenos: Nova Sport 2 a Voyo

Po novom vysiela priame prenosy z KSW aj platený televízny kanál Nova Sport 2, no a stále platí, že streamovať to môžete na online službe Voyo. Mesačne za ňu zaplatíte 5,99 eur, ale dostanete sa aj k živým prenosov z UFC a ďalších športov, ktoré si môžete vždy prehrať aj zo záznamu.

Oficiálne PPV online na KSWTV.com

Samozrejme, k dispozícii je aj oficiálna PPV (pay-per-view) platforma KSWTV.com,  kde si za 9,99 eur kúpite prístup k plnohodnotnému prenosu priamo od zdroja. Dostanete špičkovú Full HD kvalitu, možnosť pretáčať si vysielanie späť kedykoľvek a dostupný záznam až 72 hodín po skončení prenosu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW 91: Liberec

KSW 91: Brichta vs. Mircea v boji o titul – fight card a výsledky

Jedna z najlepších európskych MMA organizácií opäť prišla do Českej republiky. Galavečer KSW 91 v Liberci mal skvelú atmosféru aj...

ksw-91-humburger-vs-dudek.jpg

Dominik Humburger proti Adrianovi Dudekovi na KSW 91 Liberec

Na turnaji KSW 91 sa predstaví aj český zápasník Dominik Humburger. Vojak z Liberca sa mal stretnúť s Albertom Odzimowskim, ale bude to...

Vasil Ducar vs Kasperski - KSW 91

Bitka postojárov Ducár vs. Kasperski na turnaji KSW 91 v Liberci

Poľská MMA organizácia KSW prichádza do Českej republiky s 91. turnajom v poradí. Karta je nabitá skvelými českými, poľskými aj inými...