Bitka postojárov Ducár vs. Kasperski na turnaji KSW 91 v Liberci

Poľská MMA organizácia KSW prichádza do Českej republiky s 91. turnajom v poradí. Nabitá karta skvelými českými, poľskými aj ďalšími zahraničnými zápasníkmi je zárukou kvalitných súbojov. Analýzu zápasu Vasila Ducára s Dawidom Kasperskim vám prinášame v článku.

DUCÁR 🆚 KASPERSKI
Dátum a čas
Livestream

Vasil Ducar vs Kasperski - KSW 91 Foto: Profimedia

Kedy a kde sa koná turnaj KSW 91?

Ďalší galavečer poľskej organizácie KSW bude hostiť Home Credit Aréna v českom Liberci a to už v sobotu 17. februára 2024. V hlavnom zápase o dočasný titul šampióna ľahkej váhy sa stretnú domáci zápasník Leo Brichta a fighter z Moldavska Valeriu Mircea.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte KSW 91 LIVE

Tipujte a sledujte KSW 91 live na Tipsporte!

Karta je nabitá zaujímavými menami českých aj poľských bojovníkov. Uvidíme aj Dominika Humburgera proti Adrianovi Dudekovi. Nebude chýbať Matúš Juráček, ktorý bude zápasiť s írskym fighterom nigérijského pôvodu Henrym Fadipem. No a jeden z najlepších českých boxerov Vasil Ducár, ktorý fušuje aj do MMA, sa v klietke postaví nebezpečnému Poliakovi Dawidovi Kasperskimu.

Analýza, kurzy a tip na zápas Vasil Ducár vs. Dawid Kasperski

Vasil Ducár (34) je v súčasnosti najlepší český boxer a vo svetovom rebríčku sa dostal až na 32. miesto. Okrem boxu má za sebou výborné výsledky aj v K-1, kde dosiahol 32 výhier (22 KO) a utŕžil len 3 prehry. Naposledy si skúsil MMA zápas pred piatimi rokmi v organizácii XFN, ktorá v súčasnosti už neexistuje. Ponuku od KSW teraz nemohol odmietnuť a jeho zápas na domácej pôde je veľmi očakávaný.

Ducárova bilancia zápasov v profi MMA je zatiaľ skromná, iba 3 výhry a 2 prehry. V súčasnosti sa sústredí nielen na tréning v postoji, ale aj na zemi, trénuje napríklad s Viktorom Peštom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Proti nemu sa v klietke postaví Poliak Dawid Kasperski (33), pre ktorého to bude premiérový zápas v MMA. Je to však skvelý postojár, ktorý sa môže pýšiť amatérskym aj profesionálnym titulom WAKO. Jeho bilancia v kickboxe doteraz ráta 17 výhier, 8 prehier a 1 remízu.

Poliak naposledy zápasil v roku 2018 na turnaji organizácie Glory. V súčasnosti sa venuje najmä trénerskej činnosti a zápas s českou boxerskou jednotkou pre neho bude veľkou výzvou.

NÁŠ TIP: Vasil Ducár zvíťazí (kurz 1,50) sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Vasil Ducár je na vrchole svojich sí. V zápase s poľským kickboxerom je papierovým favoritom. Keďže má so zmiešanými bojovými umeniami už predchádzajúce skúsenosti a profesionálne boxuje, mal by si s Kasperskim, ktorý v MMA klietke ešte nestál, hravo poradiť.
TIPSPORT KURZY: DUCÁR vs. KASPERSKI
DUCÁR 1 (1,50) ⭐ Remíza X (45,00) KASPERSKI 2 (2,41)

Ako a kde sledovať turnaj KSW 91 naživo? Možnosti sú livestream online na TV Tipsport, PPV, Nova Sport 2 a Voyo

Turnaj KSW 91 môžete sledovať prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si zakúpite na oficiálnych stránkach KSWTV.com. Ďalšou alternatívou je zapnúť si priamy prenos na českej televíznej stanici Nova Sport 2 alebo na streamovacej platforme Voyo.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre svojich zákazníkov livestream zadarmo na TV Tipsport. Stačí, ak máte založené hráčske konto a v posledných 30 dňoch ste pretipovali aspoň 1,20 eur. Každý nový hráč teraz za registráciu dostane aj 20 eur zdarma na prvé stávky a okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom. Takže sa to celkom oplatí.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

KSW

Priame prenosy a livestreamy KSW: Kde sledovať MMA naživo?

Poľská KSW✨ patrí medzi top MMA organizácie v Európe, ale aj na celom svete. Poradíme vám, ako ju môžete sledovať naživo❗☝

Alexander Volkanovski (UFC)

UFC 298: Volkanovski vs. Topuria – výsledky titulového zápasu a celého turnaja

Tento víkend zavítala najlepšia svetová MMA organizácia do Kalifornie. V Anaheime sa totiž konal veľký galavečer UFC 298.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?