Ako sledovať a tipovať zápasy UFC 294: LIVE stream na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Číslovaný galavečer UFC 294 v Spojených arabských emirátoch tento víkend prinesie veľké zápasy. Nenechajte si ujsť odvetnú bitku o titul v ľahkej hmotnostnej kategórii či hviezdny eliminačný duel v strednej váhe.

FORTUNA
LivestreamStávky
TV DajtoPremier SportVoyoPPV

Alexander Volkanovski (UFC) Foto: Profimedia

UFC 294: informácie, dátum a čas začiatku turnaja

Už o 16:00 hod v sobotu 21. októbra 2023 štartuje v Etihad Aréne v Abu Dhabí na ostrove Yas v Spojených arabských emirátoch veľký turnaj UFC 294. Fanúšikovia najlepšej svetovej MMA sa môžu na hlavnej karte od 20:00 hod tešiť na výkony slávnych mien ako Alexander Volkanovski, Islam Makhachev, Kamaru Usman, Khamzat Chiamev, Johnny Walker či Magomed Ankalaev. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 294 LIVE sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať UFC 294 cez LIVE stream zadarmo na Fortuna TV

Máme pre vás jednoduchý návod, ako si pozrieť tento skvelý turnaj v sobotu večer naživo úplne zadarmo odkiaľkoľvek, na akomkoľvek mobilnom zariadení, dokonca aj cez aplikáciu. Livestream na Fortuna TV je dostupný pre všetkých zákazníkov tejto stávkovej kancelárie, ktorí si tento týždeň vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a budú mať v sobotu na hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrovať vo Fortune sa teraz rozhodne oplatí: Každý nový zákazník totiž dostane aj prvú stávku bez rizika až do výšky vkladu 30 EUR a k tomu možnosť uplatniť si bonus 30 FREE spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Sledujte UFC 294 naživo v televízii: priamy prenos na TV Dajto, Premier Sport 1 a VOYO

Významnosť tohto veľkého bojového podujatia podčiarkuje tiež fakt, že ho vysielajú na našom území viaceré televízie. Samozrejmosťou je priamy prenos na platenom kanáli Premier Sport 1, kde sa začína vysielanie od 20:00 hod. Od 20:30 hod štartuje priamy prenos z Abu Dhabí aj na TV Dajto, ktorá je dostupná prakticky všetkým.

V rovnakom čase si zapnete živý prenos z UFC 294 aj na streamovacej službe VOYO, ktorá vás vyjde na 5,99 EUR mesačne a jej výhodou je, že si môžete každé športové podujatie prehrať aj kedykoľvek neskôr zo záznamu, ak by ste ho náhodou zmeškali.

Kde si zakúpiť oficiálny PPV prenos z UFC 294 (UFC Fight Pass)

V prípade, že sa nachádzate niekde mimo územia Slovenskej republiky, alebo nemôžete využiť vyššie spomínané možnosti, ako sledovať víkendové UFC naživo, stále je tu pre vás oficiálny PPV (pay-per-view) stream. Zakúpite si ho na webe organizácie ako UFC Fight Pass, ale dostanete sa k nemu aj prostredníctvom mobilnej aplikácie UFC.

Čo tipovať na UFC 294: kurzy, kurzová ponuka, špeciálne stávky, live stávky (Fortuna)

Stávková kancelária Fortuna, samozrejme, prináša kurzy na všetky zápasy UFC 294. A to nie len základnú ponuku, ale aj rozšírené možnosti stávok.

Na hlavný titulový zápas Makhachev vs. Volkanovski bolo vypísaných až 32 rôznych stávkových príležitostí. Okrem základného výsledku si môžete vsadiť na počet kôl, spôsob ukončenia, ukončenie v kombinácii s počtom kôl, ukončenie v kombinácii s víťazom aj víťaza v kombinácii s počtom kôl.

Na všetky ostatné zápasy Fortuna ponúka 25 resp. 26 odvodených stávok. V sobotu večer môžete potom využiť atraktívne kurzy vo výbere live stávok na aktuálne udalosti priamo počas jednotlivých zápasov.

sipka Stavte si na UFC 294 bez rizika za 30 EUR iba vo Fortune!

Stavte si na UFC 294 vo Fortune!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Králi Ulice IV: Meliš vs. Conorto

Králi ulice 4: Meliš vs. Conorto o titul – preview, karta, vstupenky, livestream

Prvá bare knuckle box bojová organizácia na Slovensku je tu s ďalším turnajom. Štvrtý galavečer tohto podniku prinesie bitku o titul.

Filip Grznár

Clash of the Stars 6: Grznár vs. Luktuma o titul MMA – informácie, fight card, výsledky

Šiesty galavečer organizácie Clash of the Stars. Miesto, kde sú bizarnosti v kombinácii s bojovými umeniami na piedestále.