Ako sledovať a tipovať box Tyson Fury vs. Francis Ngannou: livestream a stávky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Neporazený kráľ ťažkej váhy Tyson Fury sa tento víkend postaví do zápasu, v akom ešte nikdy predtým nestál. A sledovať to bude celý svet.

Box: Fury vs. Ngannou Foto: Profimedia

Box: Tyson Fury vs. Francis Ngannou – dátum, čas a miesto zápasu

Najlepší boxer a jeden z najlepších MMA zápasníkov poslednej dekády proti sebe v jednom ringu. Súboj dvoch legiend Tysona Furyho a Francisa Ngannoua v boxerských rukaviciach sa koná už tento víkend, v sobotu 28. októbra 2023 v Rijáde v Saudskej Arábii. Galavečer sa začína o 19:00 hod a po niekoľkých predzápasoch dospeje až k veľkému vrcholu. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si na víťaza úplne bez rizika!

Hlavný zápas celej show by sa mal začať zhruba od 23:40 hod, kedy je plánovaný nástup oboch aktérov do arény a do ringu. Samozrejme, bude to trvať, kým sa obe celebrity pripravia, no o polnoci by už Fury s Ngannouom určite mali boxovať.

Box sleduj priebeh zápasu tu

Box: Fury vs. Ngannou dnes – bude dostupný TV priamy prenos?

Napriek tomu, že ide o veľký, i keď nie práve profi oficiálny zápas v boxe, na obrazovkách tradičných športových televízií ho neuvidíme. Promotéri predali práva iba veľkým hráčom na poli svetových online streamov.

Ako sledovať naživo box Fury vs. Ngannou – PPV LIVE stream online

Na slovenskom území si tak súboj Furyho s Ngannouom pozriete výlučne prostredníctvom medzinárodnej streamovacej služby DAZN, kde si prístup k tomuto turnaju zakúpite ako klasické PPV (pay-per-view) už za 9,99 EUR. Cez DAZN však môžete box sledovať prakticky na všetkých zariadeniach: smart TV, mobil, tablet, desktop aj herná konzola.

V Británii bude turnaj vysielať TNT Sports Box Office a v USA zase ESPN+, takže všade na svete jedine za poplatok.

Stávkové kancelárie: Fury vs. Ngannou – Fortuna kurzy, odvodené stávky a live stávky

Nehľadajte livestreamy v stávkových kanceláriách, určite nebudú. Avšak kurzovú ponuku na tento zápas určite nájdete. Fortuna má Furyho s Ngannouom zaradeného v bežnej ponuke boxu so základnými predzápasovými kurzami a tiež 14 ďalšími odvodenými stávkovými príležitosťami.

Tipovať môžete počet zahájených kôl, spôsob ukončenia, knockdown a rôzne kombinácia na víťaza, počet kôl a spôsob ukončenia zápasu. Zápas je tiež zaradený do rozšírenej ponuky LIVE, takže v priebehu duelu popri jeho sledovaní môžete tipovať z množstvo atraktívnych kurzov na rôzne zápasové udalosti v reálnom čase.

Stavte si vo Fortune aj úplne bez rizika až za 30 EUR sipka

Stavte si na zápas Tyson Fury vs. Francis Ngannou vo Fortune!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury vs. Francis Ngannou

Megazápas v boxe: Fury vs. Ngannou – informácie, výsledky a video

V Saudskej Arábii sa uskutočnil boxerský megasúboj, ktorý otriasol celým svetom bojových športov. Dve superhviezdy a dvaja šampióni v...

Filip Grznár

Clash of the Stars 6: Grznár vs. Luktuma o titul MMA – informácie, fight card, výsledky

Šiesty galavečer organizácie Clash of the Stars. Miesto, kde sú bizarnosti v kombinácii s bojovými umeniami na piedestále.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...