Megazápas v boxe: Fury vs. Ngannou – informácie, výsledky a video

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

V Saudskej Arábii sa uskutočnil boxerský megasúboj, ktorý otriasol celým svetom bojových športov. Dve superhviezdy a dvaja šampióni v jednom ringu. Legendárny Tyson Fury sa postavil jednému z najlepších MMA bojovníkov v ťažkej váhe na tejto planéte, Fransicovi Ngannou.

INFORMÁCIE
TYSON FURY 🆚 FRANCIS NGANNOU
KURZY a TIPVÝSLEDKY – LIVESTREAM

Tyson Fury vs. Francis Ngannou Foto: Profimedia

Hodnotenie boxu Fury vs. Ngannou: 9,8/10

  • Termín: 28. október 2023, 19:00 hod SELČ
  • Miesto: Rijád, Saudská Arábia
  • Kurzy: nájdete vo všetkých stávkových kanceláriách

Box: Fury vs. Ngannou - informácie, dátum, čas a miesto

Je to oficiálne! Poznáme dátum aj miesto. Tyson Fury a Francis Ngannou sa stretnú v súťažnom profesionálnom boxerskom zápase v ťažkej váhe v sobotu 28. októbra 2023 v Rijáde v Saudskej Arábii. Hlavný duel štartuje zhruba od 23:40, no program hlavnej karty turnaja má začiatok už o 19:00 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa a natipujte si tento zápas celkom bez rizika!

Tento rok sa zrejme väčší zápas v ringu neuskutoční. Bude to sledovať celý svet. Budú to sledovať fanúšikovia boxu aj MMA, fanúšikovia z Európy, Afriky aj Ameriky. Nenechajte si to ujsť ani vy.

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW BOX: FURY VS. NGANNOU
🥊 Hlavný zápas: Tyson Fury – Francis Ngannou
🗓️ Termín: 28. október 2023, 19:00 hod SELČ
🌍 Miesto: Riyadh, Saudská Arábia
📺 Priamy prenos: DAZN / TNT Sports Box Office / ESPN+ PPV

Výsledky: Tyson Fury išiel k zemi, napokon vyhral tesne na body

Zápas Tysona Furyho s Francisom Ngannou bol ešte lepší, ako sme očakávali. Vyrovnanú bitku síce po desiatich kolách vyhral profi boxer, avšak neboli o tom presvedčení všetci traja rozhodcovia.

Konečné "split decision" v prospech Furyho mohlo dopadnúť aj celkom inak. Ngannou totiž súpera dokázal poslať aj k zemi a podľa nemalej časti odborníkov aj fanúšikov bol v zápase lepší a mal zvíťaziť. Pozrite si highlighty:

Tyson Fury vs. Francis Ngannou (box) – analýza, prognóza, kurzy a tip na výsledok

Aktuálny neporazený (33–0–1) svetový šampión organizácie WBC v ťažkej váhe, Tyson Fury (34), naposledy boxoval s Derekom Chisorom v decembri minulého roka. Na tento rok si skúšal dohodnúť veľké zápasy s Oleksandrom Usykom, Anthony Joshuom i Andym Ruizom, no žiadny z nich sa napokon neuskutočnil.

Fury však boxovať chcel, a tak mu jeho manažéri intenzívne hľadali súpera. Bude to zápas, v akom anglický "Gypsy King" ešte nikdy predtým nestál. Jeho váha, veľkosť a dlhé paže doteraz platili na všetkých boxerov, ktorí ho chceli pripraviť o neporaziteľnosť.

Takmer každý zápas mal rovnaký scenár – súper sa snaží udierať, ale s Furym to takmer nič nerobí. No jeho tvrdé rany vychádzajúce snáď až od zadnej päty dopadali ako "bomby" na hlavu a telo boxera, ktorý postupne strácal sily. Až prišla tá posledná.

POROVNANIE TYSON FURY 🇬🇧 FRANCIS NGANNOU 🇨🇲
Bojové športy Box MMA
Vek 34 rokov 36 rokov
Bilancia 33–0–1 17–3
Knokauty 24 12
Výška 206 cm 193 cm
Dosah 216 cm 211 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Kamerunčan Francis Ngannou (36), ktorý už niekoľko rokov žije v USA, momentálne v Las Vegas, je jeden z najlepších MMA bojovníkov v ťažkej váhe, akých kedy svet videl. Bývalý šampión UFC sa s elitnou organizáciou rozišiel po tom, čo sa nedohodol na podmienkach spolupráce a od mája tohto roku sa upísal Professional Fighter League. V PFL však zatiaľ nenastúpil na žiadny zápas.

"Predátor" nikdy nebol žiadnym profi boxerom, ale v klietke mal tento štýl boja veľmi rád. Veď pri svojej bilancii 17–3 až 12-krát dokázal zvíťaziť knokautom. Do dejín sa zapísalo najmä KO, ktoré v roku 2017 v eliminačnom zápase uštedril Alistairovi Overeemovi. Dostal za to množstvo ocenení.

Nikdy vo svojej MMA kariére nebol ukončený pred limitom. Nie je síce taký vysoký ako Fury, no dĺžkou paží sa mu takmer vyrovná. Je atletickejší a prakticky rovnako ťažký. Avšak v žiadnom prípade nie je favoritom tohto zápasu. Prvýkrát v rukaviciach v profesionálnom zápase proti jednému z najlepších boxerov, akí kedy chodili po tejto planéte.

NÁŠ TIP: Tyson Fury zvíťazí (kurz 1,10sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: FURY vs. NGANNOU
FURY 1 (1,10) Remíza X (17,00) NGANNOU 2 (8,00)

Aký zápas očakávame? To záleží od toho, akú taktiku zvolí outsider. Fury si zrejme opäť pôjde svoje, bude sa snažiť držať si súpera od tela a čakať na svoju chvíľu. Ngannou by zrejme urobil veľkú chybu, ak by sa do toho pustil po hlave. Unavil by sa a bol by pre Tysona v neskoršom kole ľahkým sústom.

Avšak otvorená prestrelka určite v niektorých fázach zápasu príde. Stáva sa to, keď jeden zo súperov vie, že musí dohnať bodovú stratu alebo cíti únavu a v panike sa pokúsi dať všetky posledné sily do jedného pokusu o knokaut. Aj toto je však voda na mlyn pre Furyho. A preto tipujeme, že zvíťazí.

Fight card: Fury vs. Ngannou – program, zápasy (výsledky)

V zápase medzi Tysonom Furym a Francisom Ngannou sa nebude bojovať o žiadny opasok. V hre nebude aj Furyho titul WBC. Bude to však riadne profesionálny zápas, ktorý sa obom borcom zapíše do oficiálny štatistík, takže Tyson teoreticky môže prísť aj o neporaziteľnosť. To však určite nechce dopustiť.

Karta zápasov tohto podujatia sa určite doplní o ďalšie zaujímavé boxerské stretnutia. Avšak nateraz nepoznáme žiadny iný súboj, ktorý sa v tento večer v Rijáde uskutoční. Mená "predskokanov" a ďalších bojovníkov sa dozvieme v najbližších týždňoch a mesiacoch.

BOX: FURY vs. NGANNOU - FIGHT CARD
Heavyweight Tyson Fury (BODY) vs. Francis Ngannou
Heavyweight Fabio Wardley (TKO) vs. David Adeleye
Heavyweight Joseph Parker (TKO) vs. Simon Kean
Heavyweight Arslanbek Makhumodov (TKO) vs. Anthony Wright
Heavyweight Moses Itauma (TKO) vs. Istvan Bernath

Ako sledovať naživo megazápas v boxe Tyson Fury vs. Francis Ngannou – LIVE stream online, PPV priamy prenos

Vysielacie práva pre tento megazápas na našom území má medzinárodná platená streamovacia služba DAZN. V USA má exkluzivitu ESPN+ PPV a v Británii TNT Sports Box Office. Informácie o tom, že by turnaj mala zaradený do svojho programu niektorá zo slovenských televízií zatiaľ nemáme a je to aj nepravdepodobné.

Rôzne bojové športy zvyknú vysielať naživo prostredníctvom online livestreamov aj weby stávkových kancelárií. Preto odporúčame sledovať ponuku, kurzy a informácie týkajúceho sa tohto zápasu. Ak sa zaregistrujete vo Fortune sipka nájdete tam veľký výber zápasov z boxu či MMA a tiež množstvo živých prenosov. Okrem toho teraz ako nový zákazník dostanete stávku bez rizika za 30 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční megazápas Tyson Fury vs. Francis Ngannou?

Profesionálny boxerský zápas v ťažkej váhe medzi WBC šampiónom Tysonom Furym a bývalým UFC šampiónom Francisom Ngannou je naplánovaný na 28. októbra 2023.

2️⃣ Kde sa bude konať zápas v boxe Fury vs. Ngannou?

Bitka v ringu medzi Tysonom Furym a Francisom Ngannou našla dejisko v hlavnom meste Saudskej Arábie v Rijáde. Viac informácii o tomto podujatí nájdete TU sipka

3️⃣ Kto je favoritom zápasu Fury vs. Ngannou?

Papierovým favoritom podľa stávkových kancelárií je pochopiteľne Tyson Fury, keďže je to dlhoročný skúsený boxer. Fracis Ngannou zažije vlastne v profi ringu premiéru. Všetko je však otvorené.

4️⃣ Ako sledovať box Fury vs. Ngannou naživo?

Priamy prenos z boxerské megapodujatia Fury vs. Ngannou bude dostupný online prostredníctvom livestreamov. Kde presne ho nájdete, sa dočítate v tomto článku sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Deontay Wilder vs. Tyson Fury - box

Kalendár slovenských a zahraničných zápasov v boxe 2024

Pozrite sa na najzaujímavejšie česko-slovenské a zahraničné galavečery v boxe. Prinášame vám prehľadný kalendár akcií u nás i vo svete.🏆

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.