Ako a kde sledovať turnaj KSW 92 naživo?

Sledujte už túto sobotu ďalší turnaj organizácie KSW, ktorý sa bude konať v poľskom meste Gorzów Wielkopolski. V titulovom zápase bantamovej váhy sa proti sebe postavia Jakub Wiklacz a Zuriko Jojua. Kde a ako turnaj sledovať zadarmo sa dozviete v článku.

INFORMÁCIE
TIPSPORT TV
NOVA SPORT 2 a VOYO
KSW TV

KSW 92 - ako a klde sledovať Foto: Profimedia

Kedy a kde sa bude konať turnaj KSW 92

Turnaj KSW 92 sa bude konať v poľskom meste Gorzów Wielkopolski už túto sobotu 16. marca 2024 od 19:00 h. Titul v bantamovej váhe sa pokúsi obhájiť Poliak Jakub Wiklacz, ktorý sa v klietke stretne s Gruzíncom Zurikoom Jojuom. V rámci turnaja sa predstaví aj český zápasník David Hošek, ktorý sa pobije s Damianom Mieczkowskim.

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte KSW 92 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Sledujte KSW 92 NAŽIVO cez livestream zdarma na Tipsport TV

Stávková kancelária Tipsport prináša všetky živé prenosy organizácie KSW zadarmo na Tipsport TV. Stačí, ak máte v Tipsporte založený hráčsky účet a v posledných 30 dňoch pretipujete aspoň 1,20 eur. Potom môžete sledovať livestream úplne zdarma.

Pre nových zákazníkov prináša Tipsport všetky športové prenosy zadarmo na prvých 7 dní po vytvorení konta. Zaregistrujte sa teraz a získate aj vstupný bonus v hodnote 20 eur, ktorý môžete okamžite vsadiť.

KSW 92 - TV Tipsport a livestream

Priamy prenos na TV Nova Sport 2 a na Voyo

Predplatitelia streamovacej platformy Voyo tu môžu sledovať turnaj KSW 92 naživo od 19:40 h. Na Voyo nájdete aj živé prenosy organizácie UFC alebo RFA, ktoré si môžete pozrieť i z archívu. Mesačné predplatné Voyo vás vyjde na 5,99 eur. Televízia Nova Sport 2 prinesie priamy prenos tohto galavečera v rovnakom čase od 19:40 h.

Oficiálne PPV online na KSWTV.com

Organizácia KSW predáva svoj oficiálny PPV (pay-per-view) prenos, ktorý si zakúpite za 9,99 eur na oficiálnych stránkach KSWTV.com. Turnaj potom môžete sledovať vo Full HD kvalite na svojom telefóne, tablete alebo na Smart TV. Záznam z turnaja si môžete pozrieť z archívu 72 hodín po skončení prenosu.

sipka Kliknite sem a stavte si na všetky zápasy KSW 92

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Marcin Tybura (UFC)

UFC Fight Night: Dominantný Marcin Tybura "uškrtil" Tuivasu v submisii

Ďalší turnaj z kategórie UFC Fight Night sa bude konať tento víkend v Las Vegas. Ponúkne najmä kvalitný hlavný zápas v ťažkej váhe.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...