Influencerky Pimpinockaa a Lenockatt sa pobijú v ringu na Fight Night Challenge 6

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dve influencerky, Pimpinockaa a Lenockatt, známe z reality show Ruža pre nevestu, sa 20. apríla stretnú v ringu v rámci turnaja Fight Night Challenge 6. Po dlhšom čase sa tak fanúšikovia FNC konečne dočkajú napínavého ženského zápasu.

Fight Night Challenge 6: Pimpinockaa vs. Lenockatt Foto: Profimedia

Fight Night Challenge 6: Dátum, miesto a program

Už túto sobotu, 20. apríla 2024, sa v bratislavskej TIPOS Arene (Štadión Ondreja Nepelu) odohrá ďalší turnaj populárnej organizácie Fight Night Challenge. Na programe je viacero zaujímavých zápasov, medzi ktoré patria:

  • Hlavný zápas: Flexking vs Strýco Filip
  • Čepo vs Bartl
  • 3v1 zápas Erika Tlkanca

sipka Stavte si na Fight Night Challenge 6 v Tipsporte s bonusom 30 € zdarma.

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

V tomto článku sa však bližšie pozrieme na zápas dvoch influenceriek. Ema Ferusová, prezývaná Pimpinočka, a Lenka Tejbusová, známa ako Lenočka, ktoré sa už stretli v televíznej show Ruža pre nevestu sa tentokrát postavia proti sebe do ringu.

Pimpinockaa (Ema Ferusová) vs. Lenockatt (Lenka Tejbusová) na FNC 6: Analýza, kurzy a stávky

Dve influencerky, známe z reality show Ruža pre nevestu, sa 20. apríla stretnú v ringu na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave v rámci turnaja Fight Night Challenge 6. Ema Ferusová, prezývaná Pimpinočka, a Lenka Tejbusová, známa ako Lenočka, si vyriešia vzájomné spory v napínavom boxerskom zápase.

Pimpinočka (Ema Ferusová): influencerka a podnikateľka sa na súboj pripravovala pod vedením trénera Zdenka "Zdena" Poláka, s ktorým sa venuje bojovým športom už niekoľko rokov.

Netají sa tým, že sa aktuálne snaží dostať späť do formy a pracuje na svojej kondičke, čo by nemal byť pre ňu problém, nakoľko sa v minulosti venovala fitness a crossfitu. Dokonca tvrdí, že viac ako 2 roky trénovala box, čo jej môže dodať sebavedomie a skúsenosti na ceste za víťazstvom v sobotňajšom zápase.

Lenočka (Lenka Tejbusová): influencerka a modelka sa na súboj pripravovala pod vedením slávneho slovenského boxera Erika Tlkanca. Aj keď nemá s boxom toľko skúseností ako jej súperka, je odhodlaná zvíťaziť a dokázať, že nie je žiadne "drevo".

Spolieha sa na rýchle pohyby, presné údery a taktiku. Verí si, že dokáže Pimpinočku prekvapiť a dosiahnuť víťazstvo, v ideálnom prípade aj knokautom. Pôvodne bola Lenočka favoritkou s kurzom 1.65, avšak podľa stávok a vývoja kurzov na Tipsporte si po novom stavíte s kurzom 1,82 na obe bojovníčky.

NÁŠ TIP: Ema Ferusová zvíťazí (kurz 1,82) sipka Stavte si v Tipsporte

  • Pimpinočka sa v minulosti venovala bojovýmšportom a má za sebou viacero tréningov a sparingov. Pokiaľ dodrží sľuby a zapracuje na svojej kondícií mohla by mať oproti svojej súperke navrch v technike a sile
TIPSPORT KURZY: EMA FERUSOVÁ vs. LENKA TEJBUSOVÁ
EMA FERUSOVÁ 1 (1,82) LENKA TEJBUSOVÁ 2 (1,82)

Kde sledovať naživo FNC 6: Livestream, PPV, lístky

Zápas Pimpinočka vs. Lenočka, ako aj celý turnaj Fight Night Challenge 6, môžete sledovať naživo na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Vstupenky sú k dispozícii online na stránke predpredaj.zoznam.sk.

Ak dávate prednosť sledovaniu z pohodlia domova, môžete si zakúpiť PPV na platforme JOJ Play. PPV vám umožní sledovať celý turnaj vrátane zápasu Pimpinočka vs. Lenočka v priamom prenose.

K dispozícii máte 2 možnosti, zakúpiť si PPV na turnaj FNC 6 v cene 9,99 € na streamovacej platforme JOJ Play, alebo zakúpiť mesačné predplatné JOJ Play Premium+ v cene 14,99 €, kde dostanete najvyššiu kvalitu prehrávania, sledovanie bez reklám a prístup k všetkým zápasom TIPOS extraligy a oveľa viac.

Ak ste boli zvyknutí sledovať Fight Night Challenge livestream zdarma na Tipsport TV, prípadne na Fortune, musíme vás sklamať. Najbližší turnaj FNC 6 bohužiaľ nebude vysielať žiadna slovenská stávková spoločnosť.

Staviť si však na svojich favoritov budete môcť vďaka Tipsportu, ktorý ponúkol takmer kompletnú kurzovú ponuku na tento turnaj a noví zákazníci môžu navyše využiť stávkový kredit za registráciu v hodnote 30 € zdarma!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

FNC 6: Čepo vs. Bartl - analýza zápasu a tip

Vlasto Čepo bude na Fight Night Challenge 6 boxovať proti Marekovi Bartlovi

Šiesty turnaj organizácie Fight Night Challenge ⭐ sa uskutoční už v sobotu 20. apríla.

Sulík vs. Vlček na FNC 6

Fight Night Challenge 6: Filip Sulík vs. Miri Vlček – kto je favorit?

Sledujte zápas Filipa Sulíka a Miriho Vlčeka na Fight Night Challenge 6. Stavte si na kurzy v Tipsporte a zistite ako sledovať FNC 6...

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨