Fight Night Challenge 6: Erik Tlkanec bude stáť v ringu proti trojici borcov

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Asi najbizarnejším zápasom na šiestom turnaji Fight Night Challenge tento víkend bude bitka jedného proti trom. Boxera Erika Tlkanca vyzve trojica zaujímavých osobností zo sveta šoubiznisu a fitness.

FNC 6: Tlkanec vs. 3 Foto: Fight Night Challenge

Fight Night Challenge 6: základné informácie, termín a miesto

Už túto sobotu 20. apríla 2024 sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave o 18:00 h koná galavečer Fight Night Challenge 6, ktorý opäť prinesie zaujímavé súboje v boxe medzi celebritami, influencermi, profi bojovníkmi a ďalšími interesantnými persónami zo sveta internetu či šoubiznisu.

sipka Kliknite sem a stavte si na Fight Night Challenge 6 aj s bonusom

Tipsport - registruj sa a vsaď si online

Zápas 1vs3: Erik Tlkanec vs. Rigodanzo, Patricks Tv, MikeFitko

Erik Tlkanec (34) je skúsený slovenský boxer, ktorý má na konte šesť národných titulov v ťažkej váhe a viac ako 127 zápasov. Okrem toho vlastný modrý opasok v brazílskom jiu-jitsu a vymakal sa aj v taekwonde.

Na Fight Night Challenge sa už dvakrát predstavil. Premiéru mal 27. decembra v Brne, kde porazil Josepha Kostúra. A naposledy to bolo 2. decembra 2023, keď v Bratislave prehral s Robom Ráczom. Napriek tomu, že ide o skúseného profesionále, v zápase proti trom súperom ešte nikdy nestál.

Patrik Rigodanzo je športový tréner a výživový poradca, ktorý sa niekoľko rokov sám venuje kulturistike a silovým športom. V poslednom období však zhodil niekoľko kíl svalovej hmoty, aby mohol byť rychlejší a agilnejší. Pomôže mu to v ringu?

Vedľa neho bude stáť ďalší fitness influencer a tréner známy ako MikeFitko. Na tlačových konferenciách sa mu smiali, že "sype", avšak on si z toho nič nerobí. Silný určite bude, či však dokáže predviesť aj bojové výkony, to sa nechajme prekvapiť.

A potom je to svojský český vloger, influencer a boxer, ktorý si hovorí Patricks Tv. V ringu už získal aj tutul, i keď nič veľké, no rozhodne má v tomto bojovom športe natrénované dosť. Ako však zvládne chaos so štyrmi chlapmi na pľaci?

NÁŠ TIP: Erik Tlkanec prehrá sipka tipujte FNC6 v Tipsporte

  • Kurzy na tento zápas síce Tipsport vypísané nemá, no všetky ostatné v jeho ponuke nájdete. Ak by sme si mali tipnúť, ako to dopadne, nedávame osamotenému Tlkancovi veľké šance. Ak však z toho borci urobia show, možné je všetko.

Ako a kde sledovať FNC 6: Tlkanec vs. Rigodanzo, Patricks Tv, MikeFitko – LIVE stream online (priamy prenos)

Jedinou možnosťou, ako si môžete pozrieť tento aj ďalšie zápasy na turnaji Fight Night Challenge 6 v sobotu večer naživo, je platený PPV (pay-per-view) prenos cez streamovaciu službu JOJ Play. Zaplatiť si ho musíte dodatočne jednorazovo za 9,99 eur, prípadne si kúpiť Premium predplatné za 14,99 eur na mesiac.

Livestream na webe stávkových kancelárií nebude. Fortuna už s FNC nespolupracuje. Kurzy má aktuálne v ponuke Tipsport. Využite teraz atraktívne bonusy pre nových zákazníkov, zaregistrujte sa a vyzdvihnite si v Tipsport 30 eur zdarma na prvé stávky. Okrem toho získate aj prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní bez akýchkoľvek podmienok a potom iba za 1,20 eur mesačne.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...

FNC 6: Čepo vs. Bartl - analýza zápasu a tip

Vlasto Čepo bude na Fight Night Challenge 6 boxovať proti Marekovi Bartlovi

Šiesty turnaj organizácie Fight Night Challenge ⭐ sa uskutoční už v sobotu 20. apríla.

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.