Box: Tyson Fury vs. Andy Ruiz o titul WBC - dátum, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Zápas medzi Tysonom Furym a Andym Ruizom bol nateraz zrušený kvôli nesplneným finančným požiadavkám oboch strán. Ďalší termín súboja a to, či sa vôbec ešte niekedy bude konať, je nateraz otázne.

INFORMÁCIE
🏅TYSON FURY vs. ANDY RUIZ🏅
FIGHT CARD – PRIAMY PRENOS

Tyson Fury Foto: Profimedia

Box: Fury vs. Ruiz - informácie, dátum, čas a miesto

Britský šampión ťažkej váhy v boxe Tyson Fury dáva svoj titul WBC opäť do rúk osudu. "Gypsy King" sa totiž dohodol na ďalšom veľkom zápase, do ktorého pôjde v úlohe obhajcu. V sobotu 22. júla 2023 pravdepodobne na štadióne Wembley v Londýne sa postaví mexicko-americkému vyzývateľovi Andymu Ruizovi Juniorovi. Preňho je súboj s Furym splneným snom. Podarí sa mu obrať ho o titul podobne ako v roku 2019 Anthonyho Joshuu?

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW BOX: FURY VS. RUIZ
🥊 Hlavný zápas: Tyson Fury - Andy Ruiz Jr. (o titul WBC)
🗓️ Termín: 22. júl 2023
🌍 Miesto: Wembley Stadium, Londýn (GBR) ???
📺 Priamy prenos: BT Sport Box Office, TV DajTo, VOYO ???

Tyson Fury vs. Andy Ruiz Jr. (box) - zápas o titul WBC, analýza, kurzy a tip

Tyson Fury (33–0–1) je absolútnou hviezdou svetového boxu. Muž, ktorý momentálne požíva väčšiu slávu, je iba Ukrajinec Oleksandr Usyk. Aj na tento zápas svet čaká rovnako túžobne ako sa zatiaľ nevie dočkať Furyho súboja s Anthonym Joshuom.

Rodák z Manchestru zatiaľ "zlomil" toľko chlapov, ako azda nikto v tomto športe. Derek Chisora padol trikrát. Deontay Wilder dvakrát, raz uhral remízu. Šancu nemal ani Dillian Whyte. Do minulosti poslal Fury svojho času aj Vladimíra Klička.

Tajomstvo úspechu Tysona Furyho tkvie v jeho obrovskej sile, ktorá vyplýva z jeho veľkosti a váhy. Zároveň výborne pracuje nohami, takže pre súperov je už beztak veľmi ťažký kolos ešte náročnejšie vyviesť z rovnováhy. Každý boxer musí doňho udierať plnou silou, čím sa unaví a postupne poľavuje v defenzíve a sústredení.

Neohrabaný, zdanlivo nesústredené a problémový, no a tiež neporaziteľný. Na jednoduchý a umný štýl takmer 120 kg ťažkého a 206 cm vysokého boxera s dlhými rukami zatiaľ nevyzrel nikto. Všetkých si dokáže držať dostatočne od tela, unaviť ich, i keď na prvý pohľad nie je žiadnym atlétom a napokon doraziť.

POROVNANIE TYSON FURY 🇬🇧 ANDY RUIZ 🇺🇸
Tituly v ťažkej váhe WBC -
Vek 34 rokov 33 rokov
Bilancia 33–0–1 37–2
Knokauty 24 22
Výška 206 cm 188 cm
Dosah 216 cm 188 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Rodený Američan s čisto mexickými koreňmi Andy Ruiz Junior (35–2) v roku 2019 šokujúco porazil Anthonyho Joshuu a stal sa držiteľom štyroch opaskov WBA (Super), WBO, IBF a IBO. O pár mesiacov na to ich síce v odvete stratil, no navždy zostane zapísaný do dejín ako jeden z bývalých šampiónov v ťažkej váhe. Teraz si to môže zopakovať.

Ruiz, i keď na prvý pohľad tak nevyzerá, je nesmierne nebezpečný boxer. Dokáže sa výborne kryť a často skryť pod hák vyššie súpera, aby "bodal" následnými kontra údermi. Andy svojich súperov skutočne dokáže prekvapiť a poslať na zem aj v situácii, kedy to vôbec nikto nečaká

V ringu naozaj veľa vydrží, veď ustál 12 kôl s Joshuom, a v celej profi kariére skutočne prehral iba 2 zápasy. Okrem Joshuu ho už dokázal poraziť len Joseph Parker. Bolo to v titulovom zápase na Novom Zélande o opasok WBO.

Vlani "Destroyer", ako znie jeho prezývka, nastúpil iba na jeden zápas. V Los Angeles čelil Luisovi Ortizovi a po 12 kolách zvíťazil na body. Opäť dokázal, že patrí medzi absolútnu svetovú špičku v ťažkej váhe. Ale výzva, akej bude čeliť teraz, preňho doposiaľ nemá obdoby.

NÁŠ TIP: Tyson Fury zvíťazí sipka Kurzy čoskoro vo Fortune!

Aj keď stávkové kancelárie zatiaľ nezverejnili kurzy na tento zápas, ktorý síce bol oznamený, no nebol oficiálne potvrdený ako hotová udalosť, dáme vám našu prognózu. Očakávame ďalšie víťazstvo Tysona Furyho. Na Andyho Ruiza je jednoducho príliš veľký. Nezdá sa nám pravdepodobné, že by to mal byť tento chlapík, kto sa zapíše do dejín ako prvý premožiteľ slávneho "Gypsy Kinga".

 

Fury vs. Ruiz - fight card, program, zápasy (výsledky)

Karta zápasov na toto podujatie zatiaľ prakticky neexistuje. Vieme len o tom, že sa 22. júla v ringu pobijú Tyson Fury a Andy Ruiz. Kde presne a kto každý sa na tomto veľkom galavečere napokon predstaví, je otázkou na najbližšie týždne.

BOX: FURY vs. RUIZ - FIGHT CARD

Heavyweight
(o titul WBC)

Tyson Fury (c) vs. Andy Ruiz Jr.

Kde sledovať box Tyson Fury vs. Andy Ruiz - LIVE stream online, priamy prenos, PPV

Ktorá organizácia napokon celé toto podujatie zastreší, kto bude exkluzívnym vysielateľom prenosu a kde všade budeme môcť tento súboj o titul sledovať, sa definitívne dozvieme čoskoro. Posledné súboje Tysona Furyho na britskej pôde boli vysielané celosvetovo cez známe PPV platformu BT Sport Box Office. Na Slovensku ich sprostredkovávala TV DajTo a tiež streamovacia služba VOYO.

Stávkové kancelárie tieto zápasy vo svojich livestreamoch normálne neponúkajú. Pri tak prestížnom boxe sa však určite môžete tešiť na široký výber predzápasových kurzov, špeciálnych stávok aj live stávok počas súboja. Ak ste tak doteraz neurobili, odporúčame vám zaregistrovať sa vo Fortune na tomto odkaze sipka dostanete až tri skvelé vstupné bonusy a k tomu aj prístup ku všetkým športovým prenosom z programu Fortuna TV.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Nate Diaz - informácie a výsledok

Jake Paul sa v auguste opäť postavil do ringu proti hviezdnej legende UFC 🥊️ Tentoraz to bol neľútostný Nate Diaz.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.