Professional Muaythai League 1 - livestream, program a výsledky

Professional Muaythai League je nová bojová organizácia v thajskom boxe. Jej prvý turnaj sa koná v sobotu 29. januára v Trenčíne na Slovensku. Hlavnou hviezdou bude, ako inak, Monika Chochlíková.

Monika Chochlíková - OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Aktualizácia: Chochlíková splnila úlohu favoritky

Dopadlo to tak, ako sme predpokladali. Slovenská majsterka sveta v muaythai a K1 Monika Chochlíková na premiérovom turnaji Professional Muaythai League 1 porazila o viac ako 10 rokov staršiu Švajčiarsku Aline Seiberth na body celkom dominantným spôsobom a splnila očakávania.

Na hlavnej karte sme mohli vidieť aj jednoznačné víťazstvá Strahinju Mitriča nad Michalom Reissingerom po technickom knokaute v 2. kole či Melvina Maného, ktorý knokautoval Attilu Szeriána dokonca už v 1. kole. Na body jasne zvíťazil aj Lukáš Mandinec a po vyrovnanom priebehu sa tešil tiež Ivan Bartek.

PML 1: Monika Chochlíková vs. Aline Seiberth - informácie, kurzy a tip

Premiérové podujatie Professional Muaythai League odštartuje v sobotu 29. januára 2022 od 18:00 hod v športovej hale v Trenčíne. V hlavnom zápase sa predstaví hviezdna domáca šampiónka Monika Chochlíková proti Švajčiarke Aline Seiberth. Zaregistrujte sa, stavte si si a sledujte zápasy PML 1 vo Fortune!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Dvadsaťšesťročná rodáčka z Trenčína je na domácej pôde vysokou favoritkou. Chochlíková. Niekoľkonásobná svetová i európska šampiónka v organizáciách WAKO či IFMA má už na Slovensku povesť významnej osobnosti v oblasti bojových športov. Má za sebou už dokonca aj dva štarty v profesionálnej MMA: v Bellatore i v Oktagon MMA, kde ukázala svoje kvality, ale pričuchla aj novým zručnostiam.

Aj preto je Chochlíková v súboji so Seiberthovou výraznou papierovou favoritkou. A to napriek tomu, že Švajčiarka má 37 rokov a teda teoreticky viac skúseností. To, čo sme od Moniky videli v poslednom období, ju predurčuje na víťazstvo. Tipujeme jasnú jednotku.

Náš TIP: Monika Chochlíková zvíťazí (kurz 1,16sipka Stavte si vo Fortune!

Tipujeme víťazstvo Moniky Chochlíkovej.

Kde sledovať Professional Muaythai League 1 naživo - livestream, priamy prenos, PPV na Oktagon.TV

Zápas Moniky Chochlíkovej, ale aj ostatné súboje z prvého turnaja PML 1 si môžete pozrieť naživo prostredníctvom živého PPV (pay-per-view) prenosu online na platforme Oktagon.TV. Prístup si zakúpite za 9,99 EUR.

Priamy prenos v televízii nebude. Turnaje rôznych bojových organizácií však zvyknu vysielať v livestreamoch rôzne stávkové kancelárie ako napr. Fortuna.

Tu si môžete pozrieť krátke videovizitky dvoch protagonistiek hlavného zápasu PML 1, teda Moniky Chochlíkovej a Aline Seiberth.

Professional Muaythai League 1 - fight card, program, zápasy a výsledky

Na fight card PML 1 nájdete okrem Chochlíkovej aj ďalšie známe domáce či zahraničné mená. Atraktívne divadlo sa očakávať od stretu dvoch ťažkých váh Michala Reissinger a Strahinju Mitriča, uvidíme však aj Ivana Barteka, Jakuba Dobiáša a ďalších.

V nasledujúcej tabuľke nájdeme kompletnú kartu zápasov, program a obsadenie. Po skončení turnaja ju aktualizujeme aj o výsledky.

PML 1 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main Card
Monika Chochlíková (BODY) vs. Aline Seiberth
Strahinja Mitrič (TKO) vs. Michal Reissinger
Lukáš Mandinec (BODY) vs. Denis Hnídek
Melvin Mané (KO) vs. Attila Szerián
Ivan Bartek (BODY) vs. Adam Audy
Prelims
Jakub Dobiáš vs. Andrej Morávek
Lenka Škundová vs. Adriana Vrbová
Rastislav Klimáček vs. Dominik Haška
Josef Vít vs. Mark Hegedus
Tomáš Cigánik vs. Lukáš Kotleba

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Monika Chochlíková

Monika Chochlíková: profil a zápasy slovenskej bojovníčky

Monika Chochlíková je pomerne výnimočný zjav v bojových umeniach 🥊 Má medzinárodné úspechy v thajskom boxe aj K1, rozbieha sa i v MMA a...

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌